Skip to main content

Posts

Showing posts from 2010

kuar jln2 dgn kwn

smlm ari yg best n menggeramkn... mula gn geram.. kitorg rncang nk g tesco cheng akan tetapi... disebabkn kitorg salah naik bas kitorg telah di bawa ke arah yg salah gak pakcik bas tu ar ikut jln dlm lak tu pastu bawak kitorg g tesco dkt melaka central ok xpela dia anta kt situ.. tp yg menjadi masalah kitorg!!!! dia g berhenti dkt tgh2 jln highway tu and suruh kitorg seberang jln yg penuh dgn kenderaan!!!!! mmgla tgh red ligh tp beragak ar lau tetiba tukar green light cmne?? x ke mati kitorg kt tgh2 jln tu...
meon ar pakcik bas tu... xsuke dia... huh!!!! yg bestnye kitorg bab dpt cuci mata xley nk shopping bab tgh jimat hak3 tu je kot nk cite papai assalamualaikum

my first time at uitm!!

mula2 tu pnt la gak... bygkan... masuk2 je dh kna berjalan ke dewan bendahara dgn keadaan jlnnye yg berbukit bukau tu pastu jauh... tp aktivitinye mmg best kitorgnye kakak2 n abg2 yg menjaga kitorg pun best gak walaupun xckup tido time orientasi tu tp kitorg tetap bertahan... kwn kt cni pun best gak t aja add gmbr ye...k tu je wat mase ni papai salam...

i'm new here

hyep..ni 1st time wat blog... itupun membe yg ajarkn... mcm bes je bab tu juin emmmmmm.... hehe xtaula nk cite pe mgkin lum mase lg... papepun salam knal me siti nor hajar binti hamid bwu 18 thn anak pompuan tunggal de 4 org abg... skrg blaja kt uitm melaka amik kos pengajian perniagaan emmm...xtau nk ckp pe dh.. t la ek..kikiki k papai salam