Skip to main content

Posts

Showing posts from March, 2012

“SEGMENT:BLOG PILIHAN SAYA”

assalamualaikum!!!^_^

hai3!!!aja da habis final exam..baru je petang tadi....alhamdulillah...dikesempatan tengah cuti sem ni..aja nak start membusykan diri balik dengan blog...tapi before keje part time start ar..huhu..ok merepek...

ok berbalik kepada tajuk di atas...segment ni dibuat oleh sahabat blog aja Mr.khairiz..


itu blognya..
Syarat-syarat 1.Follow blog ini dan Like Pages My Life Story nak follow atau x terpulang pada korang la ya, tiada  paksaan disini.)2.Buat satu entry yang bertajuk “SEGMENT:BLOG PILIHAN SAYA” dan korang perlu senaraikan 5 blog pilihan korang , yang mana korang suka baca atau sebagainya.3.Ceritakan serba sedikit tentang Blog Pilihan Korang tu ya4.Dalam enrtry tersebut letakkan Gambar di atas dan Link kan pada post ini.5.Dan juga Tag 3 orang kawan korang selain dari lima blog pilihan itu, pastikan orang yang di Tag itu tahu.

ok senarai 5 blog pilihan aja??
1st- http://azyralylayna.blogspot.com/ *pemilik blog ini adalah sahabat baik aja dekat uitm....nama dia azyr…

untungla!

assalamualaikum..

mesti best kan sape2 yang dapat tengok last episode untuk vanilla coklat!ok aja jeles..kenapa?15minit akhir tayangan..umah aja blackout..dari pagi tadi blackout..tapi yang malam ni macam pelik sikit..sebab lampu kipas semua xley on..astro , charger laptop dengan pemanas air boleh pulak hidup..tv kelip2..aish kalau boleh on tv tu mesti dapat tengok..cukup sekadar gambar tanpa suara pon aja xkisah!!!

kenapa?kenapa?wahai TNB..tolong bagi kerjasama...seharian blackout ape kes?kalau straight xpe gak..ni kejap ada kejap xde..sakit hati tau x?ok no bebel...jeles dengan orang yang dapat tengok sampai abis tu...

final exam sem 4

assalamualaikumm!^_^

ape kabar semua?sihat nggak?ok gedik..=P...haishhh...nak bagitau ni...final exam for diploma students in UiTM 1malaysia sudah menye'tart'kan diri....so aja termasuk dalam golongan tersebut...tapi kannnnn....kenapa this sem aja macam malas sangat nak study??(cehh macam la sem lepas rajin sangat nak study =P)...emm just this sem xdapat study dengan roommate tersayang..jiran tertangga yang gempak...rindu saat bersama di hostel dulu....

mastura,rara,yaya,kakak,aspalela amni and level 21 tun putih...rindunya nak dengar riuh rendah kita time study kan....yang penting bilik 2111 paling kecoh la...jerit2, nyanyi, gelak kuat2...sekarang...xdapat rasa semua tu..maybe rara kakak and yaya still dapat rasa..tapi jaja dengan mastura  x....kenapa kita berpisah?huhu

mengimbau kenangan..bila ada gap paper..kita tengok movie...cerita bukan calang2...nak cerita hantu..final destination lagi..ahaha..sumpah rindu korang...mastura...nape amek fast track?='(....apa2pon kitor…

end of class part 4

assalamualaikum..^_^

alhamdulillah.berakhir suda liku2 aja dalam semester 4 ni...eh xde lah berakhir sangat sebab final exam belum lagi..ahaha.baru kelas yang berakhir....hari tu daftar kos untuk semester 5...baru la aja tersedar dari lamunan bahawa diploma aja semakin hampir untuk tamat...warhhhh!bersediakah aja untuk masuk ke alam degree?

oklah..aja nak cerita pasal minggu ni punya aktiviti...seperti biasanya..hari isnin..hari paling malas untuk ke kelas sebab terpengaruh dengan hari sabtu dan ahad..ahaha..merepek...first kelas untuk isnin adalah LAW299...xde apa2 yang perlu di highlight kan sebab kelas LAW hanya belajar seperti biasa...habiskan chapter last..tu je..huhu...tapiiii second class tu yang terbaik tertarik kau memang de BOMM...ahaha..gurau je..second class adalah kelas arab...opcos la best sebab xbelaja..just ada tayangan movie,..eh bukan cerita papa I LOVE U ok...ni tayangan video yang kitorang sendiri buat...ada dalam 5 kumpulan xsilap..tapi semua cerita menarik..ustaz…