my friends:

Saturday, March 31, 2012

“SEGMENT:BLOG PILIHAN SAYA”

assalamualaikum!!!^_^

hai3!!!aja da habis final exam..baru je petang tadi....alhamdulillah...dikesempatan tengah cuti sem ni..aja nak start membusykan diri balik dengan blog...tapi before keje part time start ar..huhu..ok merepek...

ok berbalik kepada tajuk di atas...segment ni dibuat oleh sahabat blog aja Mr.khairiz..


itu blognya..

Syarat-syarat
  • 1.       Follow blog ini dan Like Pages My Life Story nak follow atau x terpulang pada korang la ya, tiada  paksaan disini.)
  • 2.       Buat satu entry yang bertajuk “SEGMENT:BLOG PILIHAN SAYA” dan korang perlu senaraikan 5 blog pilihan korang , yang mana korang suka baca atau sebagainya.
  • 3.       Ceritakan serba sedikit tentang Blog Pilihan Korang tu ya
  • 4.       Dalam enrtry tersebut letakkan Gambar di atas dan Link kan pada post ini.
  • 5.       Dan juga Tag 3 orang kawan korang selain dari lima blog pilihan itu, pastikan orang yang di Tag itu tahu.


ok senarai 5 blog pilihan aja??

*pemilik blog ini adalah sahabat baik aja dekat uitm....nama dia azyra..aja suka baca blog dia sebab bahasa dia yang menarik dan cerita dia kadang2 kelaka...jalan cerita dia matching dengan perangai sebenar dia..ahaha...

*ini lagi sorang sahabat baik aja...nama dia husna...aja suka baca blog dia sebab dia bersahaja...dia kawan yang jujur...suka kawan dengan dia...=)

*eh macam kenal kan?ahaha...ni blog empunya segment ni...blog dia best sebab selain hal2 peribadi dia juga akan masukkan kisah dan tauladan..ceh..ahaha...macam fakta la..kadang tu kisah nabi...

*eleh yang ni pon konfirm sure pasti orang lain suka...blog lyssa ni banyak tutorial..sebab tu aja jadikan blog piliihan...

last but not least
*ok ni blog cik ustad kita..ehehe...blog dia macam islamic skit...tapi macam ustad2 remaja...hal2 cinta,movie semua dia layan gak...dan dia banyak bagi pandangan yang sangat bernas...

orang yang kena tag???siapa ek?kalau xde boleh x khai?kalau ada nanti aja tag dekat blog diorang jela..huhu...

ok itu sahaja daripada aja...papai semua!!

***wish my result gempak..aminnnn....

2 comments:

  1. Aja thanks a lot kerana sudi joint segment nih, apa pun boleh la...thanks again...

    ReplyDelete
  2. @Khairiz ahahaha..welcome...xde hal la..kawan yang buat kan..=)

    ReplyDelete

sharing is caring =)