Skip to main content

“SEGMENT:BLOG PILIHAN SAYA”

assalamualaikum!!!^_^

hai3!!!aja da habis final exam..baru je petang tadi....alhamdulillah...dikesempatan tengah cuti sem ni..aja nak start membusykan diri balik dengan blog...tapi before keje part time start ar..huhu..ok merepek...

ok berbalik kepada tajuk di atas...segment ni dibuat oleh sahabat blog aja Mr.khairiz..


itu blognya..

Syarat-syarat
  • 1.       Follow blog ini dan Like Pages My Life Story nak follow atau x terpulang pada korang la ya, tiada  paksaan disini.)
  • 2.       Buat satu entry yang bertajuk “SEGMENT:BLOG PILIHAN SAYA” dan korang perlu senaraikan 5 blog pilihan korang , yang mana korang suka baca atau sebagainya.
  • 3.       Ceritakan serba sedikit tentang Blog Pilihan Korang tu ya
  • 4.       Dalam enrtry tersebut letakkan Gambar di atas dan Link kan pada post ini.
  • 5.       Dan juga Tag 3 orang kawan korang selain dari lima blog pilihan itu, pastikan orang yang di Tag itu tahu.


ok senarai 5 blog pilihan aja??

*pemilik blog ini adalah sahabat baik aja dekat uitm....nama dia azyra..aja suka baca blog dia sebab bahasa dia yang menarik dan cerita dia kadang2 kelaka...jalan cerita dia matching dengan perangai sebenar dia..ahaha...

*ini lagi sorang sahabat baik aja...nama dia husna...aja suka baca blog dia sebab dia bersahaja...dia kawan yang jujur...suka kawan dengan dia...=)

*eh macam kenal kan?ahaha...ni blog empunya segment ni...blog dia best sebab selain hal2 peribadi dia juga akan masukkan kisah dan tauladan..ceh..ahaha...macam fakta la..kadang tu kisah nabi...

*eleh yang ni pon konfirm sure pasti orang lain suka...blog lyssa ni banyak tutorial..sebab tu aja jadikan blog piliihan...

last but not least
*ok ni blog cik ustad kita..ehehe...blog dia macam islamic skit...tapi macam ustad2 remaja...hal2 cinta,movie semua dia layan gak...dan dia banyak bagi pandangan yang sangat bernas...

orang yang kena tag???siapa ek?kalau xde boleh x khai?kalau ada nanti aja tag dekat blog diorang jela..huhu...

ok itu sahaja daripada aja...papai semua!!

***wish my result gempak..aminnnn....

Comments

  1. Aja thanks a lot kerana sudi joint segment nih, apa pun boleh la...thanks again...

    ReplyDelete
  2. @Khairiz ahahaha..welcome...xde hal la..kawan yang buat kan..=)

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

dengan ini aja mengisytiharkan..........

assalamualaikum...^_^


ok aja gedik...tak ada apa2pon yang nak diumumkan..just nak bagitahu.....follower aja da 100!!!!!!ok aja siyesly xsangka sebab tujuan aja berblogging just untuk suka2 sambil cari duit dari nuffnang,churpchurp [walaupun duit xpenah naik pon sob3...='( ]...


aishh aja nak umumkan juga bahawa aja dah bankrupt...ok bankrupt dari segi nafsu belajar..ahaha..esok test weiiiiii....aja xstudy apa2 lagi...asal nak belajar je teringat nak itu nak ini...lepas tu on laptop..lepas tu tengok mak andak bukak wifi...lepas tu tangan ni gatal betul bukak google chrome...lepas tu klik dekat facebook and blog**wajib bukak menatang dua ni**huhewww...and lepas tu online la sampai sekarang...walaupun mak andak da tutup wifi tapi aja sambung dengan broadband pulak..aishhhhhh..nafsu online lagi kuat daripada nafsu belaja..macam mana ni...


memang lepas ni laptop akan tinggal dekat rumah la..broadband pulak bagi abah simpan ...ahaha..alangkah bertuahnya aja kalau aja boleh buat semua tu...m…

eh...mmg pantang an bkak lappy...babab ia!!

assalamualaikum... ahaha ari ni aja nk story pasal ketensionan berstudy CTU(pendidikan islam)..