Skip to main content

final exam sem 4

assalamualaikumm!^_^

ape kabar semua?sihat nggak?ok gedik..=P...haishhh...nak bagitau ni...final exam for diploma students in UiTM 1malaysia sudah menye'tart'kan diri....so aja termasuk dalam golongan tersebut...tapi kannnnn....kenapa this sem aja macam malas sangat nak study??(cehh macam la sem lepas rajin sangat nak study =P)...emm just this sem xdapat study dengan roommate tersayang..jiran tertangga yang gempak...rindu saat bersama di hostel dulu....

mastura,rara,yaya,kakak,aspalela amni and level 21 tun putih...rindunya nak dengar riuh rendah kita time study kan....yang penting bilik 2111 paling kecoh la...jerit2, nyanyi, gelak kuat2...sekarang...xdapat rasa semua tu..maybe rara kakak and yaya still dapat rasa..tapi jaja dengan mastura  x....kenapa kita berpisah?huhu

mengimbau kenangan..bila ada gap paper..kita tengok movie...cerita bukan calang2...nak cerita hantu..final destination lagi..ahaha..sumpah rindu korang...mastura...nape amek fast track?='(....apa2pon kitorang still akan doakan kau berjaya dekat uitm merbok sana tu k..huhu...

rara yaya kakak..maaf xdapat join korang untuk menyewa rumah tu...hope sangat korang faham situasinya....lagipon tanggungjawab jaja untuk tolong mak tengokkan nenek dengan atok di kampung...walaupon kita dekat je sebenarnya...tapi transport xde nak pergi rumah korang...huhu..sedih x?

apa2pon...siyes jaja xtipu korang..jaja sangat2 rindu saat kita bersama..study sama2..tengok movie sama2..nangis sama2...gelak sama2...maafkan jaja kalau ada salah silap..terguris hati dan perasaan korang ke...halalkan makan minum, terambil barang ke...huhu...friends till jannah ok...=) <3<3<3<3

korang2 yang sudi baca tu...doakan kami berjaya dalam exam nanti...maafkan aja kalau aja ada salah silap dekat korang...fighting2!assalamualaikum..=)

Comments

  1. ala ! sedih sangat jaja cakap macam tue ! hope kita masih kawan and rapat macam dulu okei ! love u ols ! mis u ols ! muah ! daya ~

    ReplyDelete
  2. @daya mohd hehehe..klaka la dayah ni...thanks dear...mis u love u ok..=)

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

dengan ini aja mengisytiharkan..........

assalamualaikum...^_^


ok aja gedik...tak ada apa2pon yang nak diumumkan..just nak bagitahu.....follower aja da 100!!!!!!ok aja siyesly xsangka sebab tujuan aja berblogging just untuk suka2 sambil cari duit dari nuffnang,churpchurp [walaupun duit xpenah naik pon sob3...='( ]...


aishh aja nak umumkan juga bahawa aja dah bankrupt...ok bankrupt dari segi nafsu belajar..ahaha..esok test weiiiiii....aja xstudy apa2 lagi...asal nak belajar je teringat nak itu nak ini...lepas tu on laptop..lepas tu tengok mak andak bukak wifi...lepas tu tangan ni gatal betul bukak google chrome...lepas tu klik dekat facebook and blog**wajib bukak menatang dua ni**huhewww...and lepas tu online la sampai sekarang...walaupun mak andak da tutup wifi tapi aja sambung dengan broadband pulak..aishhhhhh..nafsu online lagi kuat daripada nafsu belaja..macam mana ni...


memang lepas ni laptop akan tinggal dekat rumah la..broadband pulak bagi abah simpan ...ahaha..alangkah bertuahnya aja kalau aja boleh buat semua tu...m…

eh...mmg pantang an bkak lappy...babab ia!!

assalamualaikum... ahaha ari ni aja nk story pasal ketensionan berstudy CTU(pendidikan islam)..