Skip to main content

final exam sem 4

assalamualaikumm!^_^

ape kabar semua?sihat nggak?ok gedik..=P...haishhh...nak bagitau ni...final exam for diploma students in UiTM 1malaysia sudah menye'tart'kan diri....so aja termasuk dalam golongan tersebut...tapi kannnnn....kenapa this sem aja macam malas sangat nak study??(cehh macam la sem lepas rajin sangat nak study =P)...emm just this sem xdapat study dengan roommate tersayang..jiran tertangga yang gempak...rindu saat bersama di hostel dulu....

mastura,rara,yaya,kakak,aspalela amni and level 21 tun putih...rindunya nak dengar riuh rendah kita time study kan....yang penting bilik 2111 paling kecoh la...jerit2, nyanyi, gelak kuat2...sekarang...xdapat rasa semua tu..maybe rara kakak and yaya still dapat rasa..tapi jaja dengan mastura  x....kenapa kita berpisah?huhu

mengimbau kenangan..bila ada gap paper..kita tengok movie...cerita bukan calang2...nak cerita hantu..final destination lagi..ahaha..sumpah rindu korang...mastura...nape amek fast track?='(....apa2pon kitorang still akan doakan kau berjaya dekat uitm merbok sana tu k..huhu...

rara yaya kakak..maaf xdapat join korang untuk menyewa rumah tu...hope sangat korang faham situasinya....lagipon tanggungjawab jaja untuk tolong mak tengokkan nenek dengan atok di kampung...walaupon kita dekat je sebenarnya...tapi transport xde nak pergi rumah korang...huhu..sedih x?

apa2pon...siyes jaja xtipu korang..jaja sangat2 rindu saat kita bersama..study sama2..tengok movie sama2..nangis sama2...gelak sama2...maafkan jaja kalau ada salah silap..terguris hati dan perasaan korang ke...halalkan makan minum, terambil barang ke...huhu...friends till jannah ok...=) <3<3<3<3

korang2 yang sudi baca tu...doakan kami berjaya dalam exam nanti...maafkan aja kalau aja ada salah silap dekat korang...fighting2!assalamualaikum..=)

Comments

  1. ala ! sedih sangat jaja cakap macam tue ! hope kita masih kawan and rapat macam dulu okei ! love u ols ! mis u ols ! muah ! daya ~

    ReplyDelete
  2. @daya mohd hehehe..klaka la dayah ni...thanks dear...mis u love u ok..=)

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

semester break

assalamulaikum....^___^

wahh lama juga aja tak update blog kan?shuhhhh shuhhhh shuhhhh labah2 semua...agak2 ada yang rindu tak?ehehhe...gediknye ponnnn...takde siapa nak rindu2...ok berdasarkan tajuk di atas...sure konfirm pasti semua mesti nak tau ape aktiviti yang aja lakukan semasa waktu cuti?kan3??ok jom baca cerita aja dari awal sampai akhir ok...

31 March 2012, Sabtu.


berakhirnya final exam dan berakhirnya semester 4...last payper!last payper!**dialog jozan dalam lawak ke der**.heheeeee..=D...semangat keluar dewan membara sampai tak jumpa langsung makcik azyra dan makcik echa tu...ish3..teruk betul diorang tinggalkan aja...sob3..T________T...hari tersebut juga mak abah jemput balik rumah...

1 April 2012, Ahad.


orang lain duk sibuk2 berkepit bawah ketiak mak...tapi aja................nak buat macam mana..tiket da beli sebulan awal...eh jap...tiket ke johor bahru..lupa pulak nak bagitau...huhu...so pada hari kejadian..tanpa kepitan or tersepit bawah ketiak mak, aja meninggalkan home…

discuss with mom.....

assalamualaikum....