Skip to main content

end of class part 4

assalamualaikum..^_^

alhamdulillah.berakhir suda liku2 aja dalam semester 4 ni...eh xde lah berakhir sangat sebab final exam belum lagi..ahaha.baru kelas yang berakhir....hari tu daftar kos untuk semester 5...baru la aja tersedar dari lamunan bahawa diploma aja semakin hampir untuk tamat...warhhhh!bersediakah aja untuk masuk ke alam degree?

oklah..aja nak cerita pasal minggu ni punya aktiviti...seperti biasanya..hari isnin..hari paling malas untuk ke kelas sebab terpengaruh dengan hari sabtu dan ahad..ahaha..merepek...first kelas untuk isnin adalah LAW299...xde apa2 yang perlu di highlight kan sebab kelas LAW hanya belajar seperti biasa...habiskan chapter last..tu je..huhu...tapiiii second class tu yang terbaik tertarik kau memang de BOMM...ahaha..gurau je..second class adalah kelas arab...opcos la best sebab xbelaja..just ada tayangan movie,..eh bukan cerita papa I LOVE U ok...ni tayangan video yang kitorang sendiri buat...ada dalam 5 kumpulan xsilap..tapi semua cerita menarik..ustaz pon suka...dalam banyak2 video...video kitorang paling sempoi, kelaka, rileks..semua ada..ahaha..nak share dekat korang..tapi maaf..kawan xbenarkan..nak tengok datang rumah aja tau..ahaha...then...berakhirla hari isnin...=)

keesokan harinya....hari selasa...oh MY mom...ada presentation PR pulak!ape nak buat ni..bersediakah group aja?..ahaha....disebabkan budak2 kelas aja memang suka datang lambat...pagi tu kitorang amik kesempatan untuk present dulu..miss pon xkata apa la..lagipon group kitorang je yang full pagi tu...so present punya present....habis sudah..kejap je group kitorang ni...then next group...memang terbaik sebab dalam kalangan yang terbaik mereka itu...huhu..lepas tu next group lagi...diorang pon terbaik..tapi kena marah dengan miss sebab present over 20 minit..dekat 40 minit juga diorang present..mana x ngamuk miss..huhu..tapi miss cakap diorang memang group presentation terbaik..just lebih limit je...petang hari selasa ada kelas finance...just belaja apa yang x faham..prepare untuk test 2...lepas tu law!ok madam baik hati...walaupon test multiple choice, tapi dia bagi open book!yeah sangat suka...tapi lagi susah sebenarnya open book..sebab kita boleh konpius dengan ayatnya..huhu

rabu come!ahaha...pagi2 da ada test...test finance...ouhhhhh....xbaca..xbuat latihan..tapi xpelah...bersyukur la sebab dapat jawab...just lulus xlulus je....ahaha...then kelas arab...best sebenarnya kelas arab hari tu..sebabbbbbb..........amik tandatangan je..lepas tu da boleh balik..ehehe...tapi kitorang lepak je dalam tu sebab xtau nak pergi mana....lastly kelas public relation...just dengar orang buat presentation..lepas tu end of class untuk hari rabu!!ehee

khamis??eheheheh..nak bagitau ni...sepatutnya memang ada kelas...tapi???cancel!!yeahhhhhhh start our cuti...sebab hari jumaat memang xde kelas..huhu...tapi aja xdapat balik rumah dekat palong..='(..kena pergi johor..ingat x entry aja yang lepas?pasal TGV?yeah aja kena pergi interview...dah pergi da.........alhamdulillah...dia cakap 2 april da boleh start keje...papehal dia bagitau..=)..senyum sampai telinga ok..ahaha....

eh..panjangnya entry aja ni...nanti aja update lagi ek...papai korang...assalamualaikum..=)

Comments

Popular posts from this blog

dengan ini aja mengisytiharkan..........

assalamualaikum...^_^


ok aja gedik...tak ada apa2pon yang nak diumumkan..just nak bagitahu.....follower aja da 100!!!!!!ok aja siyesly xsangka sebab tujuan aja berblogging just untuk suka2 sambil cari duit dari nuffnang,churpchurp [walaupun duit xpenah naik pon sob3...='( ]...


aishh aja nak umumkan juga bahawa aja dah bankrupt...ok bankrupt dari segi nafsu belajar..ahaha..esok test weiiiiii....aja xstudy apa2 lagi...asal nak belajar je teringat nak itu nak ini...lepas tu on laptop..lepas tu tengok mak andak bukak wifi...lepas tu tangan ni gatal betul bukak google chrome...lepas tu klik dekat facebook and blog**wajib bukak menatang dua ni**huhewww...and lepas tu online la sampai sekarang...walaupun mak andak da tutup wifi tapi aja sambung dengan broadband pulak..aishhhhhh..nafsu online lagi kuat daripada nafsu belaja..macam mana ni...


memang lepas ni laptop akan tinggal dekat rumah la..broadband pulak bagi abah simpan ...ahaha..alangkah bertuahnya aja kalau aja boleh buat semua tu...m…

eh...mmg pantang an bkak lappy...babab ia!!

assalamualaikum... ahaha ari ni aja nk story pasal ketensionan berstudy CTU(pendidikan islam)..