Skip to main content

Posts

Showing posts from October, 2011

my turn kna tagged dengan mokcik!

ahahahah konfirm sure pasti la kan korang2 xtau apa maksud tajuk aja tu..ok kalau nak tau kowang baca entry kawan aja ni..mokcik Azyra.
antara soalan2 dan jawapan2nya ialah:
Antara BFF dan BF/GF sape yang kowang prefer?dan kenapa?kalau aja antara BFF dengan BF aja  pilih BFF...Bff ada time susah senang...Bf susah nak ada time susah senang...lagipun selalu kalau marah Bf yang kena...ahahaha...cubela tanya Bff aja penah x aja marah diorang??Bf xkekal...Bff sampai akhir hayat so memang patutla aja prefer lebey dekat Bff..kalau diberi peluang putar balik masa apa perkara yang korang nak ubah?kalaula diberi peluang...aja nak ubah balik cara pemakanan aja...ahahahks...sekarang da gemuk..=P...selain tu konfirm sure pasti la aja nak ubah result UPSR PMR n SPM aja..ubah maksudnya usaha untuk memperbaiki kelemahan dan kelalaian yang aja pernah buat time skolah dulu...apa pandangan korang tentang First Love?masih ada sayang lagi ke dekat First Lovefirst love??emmm macam nak cite ek...sebab aja se…

April

mari-mari sini tengok info ni...mana la tau awek/pakwe kowang lahir bulan ni kan...
APRIL


sangat aktif dan dinamikcepat bertindak buat keputusan tetapi cepat menyesalsangat menarik dan pandai manjakan diripunya daya mental yang sangat kuatsuka dapat perhatiansangat diplomatik, pandai memujuk, berkawan dan pandai menyelesaikan masalahsangat berani dan tiada perasaan takutsuka adventure, pengasih, penyayang, sopan santun dan pemurahemosi cepat terusik jika tidak terkawalberkecenderungan bersifat dendamagresif, kelam kabut untuk membuat keputusankuat daya ingatangerak hati yang sangat kuatpandai mendorong diri sendiri dan memotivasikan orang lainberpenyakit di sekitar kepala dan dadasangat cemburu dan terlalu cemburu

Mac

yeahhhhh...akhirnya aja lupa nak mengupdate rahsia tarikh lahir ni..
ini untuk semua yang lahir bulan mac k


berpersonaliti menarik dan menawanmudah didampingisangat pemalu dan pemendam rasasangat baik secara semula jadi, jujur, pemurah dan mudah simpatisangat sensitif pada perkataan yang dituturkan dan alam persekitaransuka pada kedamaiansangat peka kepada orang lainsesuai dengan kerjaya yang memberi khidmat kepada orang laintidak cepat marah dan sangat amanahtahu balas budi dan kenang budipemerhatian dan penilaian yang sangat tajamkecenderungan untuk berdendam jika tidak dikawalsuka berangan-angansuka melancongsangat manja dan suka diberi perhatian yang sangat tinggikelam kabut dalam memilih pasangansuka dengan hiasan rumahtanggapunya bakat seni dalam bidang muzikkecenderungan kepada benda yang istimewa dan baik jangan terlalu moody

sumpah kau annoying gila nak mati

aishhhhsusah ar macam ni kan....weiii aku xlawa ar ko nak kacau2 sampai macam tu sekali kan...ok la aku terima ko jadi abang angkat aku walaupon sebenarnya aku terpaksa..di ulang...terpaksa!ya Allah...ko tu seriously merimaskan aku ar...dah la kol tiap masa...lepas tu kalau ko marah orang lain aku yang kene...pastu bile aku marah balik tau pulak ko sedar diri...yang buat aku lagi sakit ati dengan kau ialah!!!!kau tu macam king tau x..semua yang kau cakap xboleh nak bangkang...kalau ko cakap tu itula orang kena buat..penat ar wei...tiap2 malam nak ingatkan aku tido sebelum pukul 12...yang ko tu xtido lagi lepas kol 12 tu pehal???aishhh penat la beb...da ar...sakit jiwa la aku dengan kau...