Skip to main content

MOKO.mobi

assalamualaikum...
eh apa tu??
kenapa dengan moko.mobi tu??
nk tau??
moko ni macam fb facebook gak..
tapi xda la se'glamour' fb..ahaks!
mengarut da ayat ni...
dulu moko ni wujud dekat handphone je...
so apa kena mengena moko dengan kisah aja??
percintaan bermula dimoko..=) 
macam ni kisah dia...
aja ni ada la suka dekat someone roffin...
dia pon kemain punya respone...
bersayang-sayang dengan aja..dulu sampai semalam
jap lagi nk tau apa aja temui??selepas setahun perkenalan...
sebelum tu thanks dekat moko sebab bagi aja petunjuk....
aja jumpe...........page dia...
dekat situ ade ar detail pasal dia semua...
tengah dok baca detail dia...
aja terjumpa!!!
nazeeraCINTAroffin....
arghhh!!!apekah beb?
lu cakap dekat wa lu cinta mati wa beb...
lu cakap lu da xcurang dengan wa lg beb...
ok memang la kita da xkapel lg beb...
tp ko da janji dengan aku ko nak berubah beb..
ape cita sekarang ni????
aishhh ayat wa da xbetul da ni beb...
sume sebab lu ar!!!
argh tension..kenapa la jadi macam ni..
 thanks Allah bagi petunjuk..
sabar jela sekarang..


Comments

Popular posts from this blog

dengan ini aja mengisytiharkan..........

assalamualaikum...^_^


ok aja gedik...tak ada apa2pon yang nak diumumkan..just nak bagitahu.....follower aja da 100!!!!!!ok aja siyesly xsangka sebab tujuan aja berblogging just untuk suka2 sambil cari duit dari nuffnang,churpchurp [walaupun duit xpenah naik pon sob3...='( ]...


aishh aja nak umumkan juga bahawa aja dah bankrupt...ok bankrupt dari segi nafsu belajar..ahaha..esok test weiiiiii....aja xstudy apa2 lagi...asal nak belajar je teringat nak itu nak ini...lepas tu on laptop..lepas tu tengok mak andak bukak wifi...lepas tu tangan ni gatal betul bukak google chrome...lepas tu klik dekat facebook and blog**wajib bukak menatang dua ni**huhewww...and lepas tu online la sampai sekarang...walaupun mak andak da tutup wifi tapi aja sambung dengan broadband pulak..aishhhhhh..nafsu online lagi kuat daripada nafsu belaja..macam mana ni...


memang lepas ni laptop akan tinggal dekat rumah la..broadband pulak bagi abah simpan ...ahaha..alangkah bertuahnya aja kalau aja boleh buat semua tu...m…

eh...mmg pantang an bkak lappy...babab ia!!

assalamualaikum... ahaha ari ni aja nk story pasal ketensionan berstudy CTU(pendidikan islam)..