my friends:

Wednesday, October 19, 2011

MOKO.mobi

assalamualaikum...
eh apa tu??
kenapa dengan moko.mobi tu??
nk tau??
moko ni macam fb facebook gak..
tapi xda la se'glamour' fb..ahaks!
mengarut da ayat ni...
dulu moko ni wujud dekat handphone je...
so apa kena mengena moko dengan kisah aja??
percintaan bermula dimoko..=) 
macam ni kisah dia...
aja ni ada la suka dekat someone roffin...
dia pon kemain punya respone...
bersayang-sayang dengan aja..dulu sampai semalam
jap lagi nk tau apa aja temui??selepas setahun perkenalan...
sebelum tu thanks dekat moko sebab bagi aja petunjuk....
aja jumpe...........page dia...
dekat situ ade ar detail pasal dia semua...
tengah dok baca detail dia...
aja terjumpa!!!
nazeeraCINTAroffin....
arghhh!!!apekah beb?
lu cakap dekat wa lu cinta mati wa beb...
lu cakap lu da xcurang dengan wa lg beb...
ok memang la kita da xkapel lg beb...
tp ko da janji dengan aku ko nak berubah beb..
ape cita sekarang ni????
aishhh ayat wa da xbetul da ni beb...
sume sebab lu ar!!!
argh tension..kenapa la jadi macam ni..
 thanks Allah bagi petunjuk..
sabar jela sekarang..


No comments:

Post a Comment

sharing is caring =)