Skip to main content

MOKO.mobi

assalamualaikum...
eh apa tu??
kenapa dengan moko.mobi tu??
nk tau??
moko ni macam fb facebook gak..
tapi xda la se'glamour' fb..ahaks!
mengarut da ayat ni...
dulu moko ni wujud dekat handphone je...
so apa kena mengena moko dengan kisah aja??
percintaan bermula dimoko..=) 
macam ni kisah dia...
aja ni ada la suka dekat someone roffin...
dia pon kemain punya respone...
bersayang-sayang dengan aja..dulu sampai semalam
jap lagi nk tau apa aja temui??selepas setahun perkenalan...
sebelum tu thanks dekat moko sebab bagi aja petunjuk....
aja jumpe...........page dia...
dekat situ ade ar detail pasal dia semua...
tengah dok baca detail dia...
aja terjumpa!!!
nazeeraCINTAroffin....
arghhh!!!apekah beb?
lu cakap dekat wa lu cinta mati wa beb...
lu cakap lu da xcurang dengan wa lg beb...
ok memang la kita da xkapel lg beb...
tp ko da janji dengan aku ko nak berubah beb..
ape cita sekarang ni????
aishhh ayat wa da xbetul da ni beb...
sume sebab lu ar!!!
argh tension..kenapa la jadi macam ni..
 thanks Allah bagi petunjuk..
sabar jela sekarang..


Comments

Popular posts from this blog

semester break

assalamulaikum....^___^

wahh lama juga aja tak update blog kan?shuhhhh shuhhhh shuhhhh labah2 semua...agak2 ada yang rindu tak?ehehhe...gediknye ponnnn...takde siapa nak rindu2...ok berdasarkan tajuk di atas...sure konfirm pasti semua mesti nak tau ape aktiviti yang aja lakukan semasa waktu cuti?kan3??ok jom baca cerita aja dari awal sampai akhir ok...

31 March 2012, Sabtu.


berakhirnya final exam dan berakhirnya semester 4...last payper!last payper!**dialog jozan dalam lawak ke der**.heheeeee..=D...semangat keluar dewan membara sampai tak jumpa langsung makcik azyra dan makcik echa tu...ish3..teruk betul diorang tinggalkan aja...sob3..T________T...hari tersebut juga mak abah jemput balik rumah...

1 April 2012, Ahad.


orang lain duk sibuk2 berkepit bawah ketiak mak...tapi aja................nak buat macam mana..tiket da beli sebulan awal...eh jap...tiket ke johor bahru..lupa pulak nak bagitau...huhu...so pada hari kejadian..tanpa kepitan or tersepit bawah ketiak mak, aja meninggalkan home…

discuss with mom.....

assalamualaikum....