Skip to main content

sumpah kau annoying gila nak mati

aishhhh
susah ar macam ni kan....
weiii aku xlawa ar ko nak kacau2 sampai macam tu sekali kan...
ok la aku terima ko jadi abang angkat aku walaupon sebenarnya aku terpaksa..
di ulang...
terpaksa!
ya Allah...
ko tu seriously merimaskan aku ar...
dah la kol tiap masa...
lepas tu kalau ko marah orang lain aku yang kene...
pastu bile aku marah balik tau pulak ko sedar diri...
yang buat aku lagi sakit ati dengan kau ialah!!!!
kau tu macam king tau x..
semua yang kau cakap xboleh nak bangkang...
kalau ko cakap tu itula orang kena buat..
penat ar wei...
tiap2 malam nak ingatkan aku tido sebelum pukul 12...
yang ko tu xtido lagi lepas kol 12 tu pehal???
aishhh penat la beb...
da ar...sakit jiwa la aku dengan kau...



Comments

Popular posts from this blog

dengan ini aja mengisytiharkan..........

assalamualaikum...^_^


ok aja gedik...tak ada apa2pon yang nak diumumkan..just nak bagitahu.....follower aja da 100!!!!!!ok aja siyesly xsangka sebab tujuan aja berblogging just untuk suka2 sambil cari duit dari nuffnang,churpchurp [walaupun duit xpenah naik pon sob3...='( ]...


aishh aja nak umumkan juga bahawa aja dah bankrupt...ok bankrupt dari segi nafsu belajar..ahaha..esok test weiiiiii....aja xstudy apa2 lagi...asal nak belajar je teringat nak itu nak ini...lepas tu on laptop..lepas tu tengok mak andak bukak wifi...lepas tu tangan ni gatal betul bukak google chrome...lepas tu klik dekat facebook and blog**wajib bukak menatang dua ni**huhewww...and lepas tu online la sampai sekarang...walaupun mak andak da tutup wifi tapi aja sambung dengan broadband pulak..aishhhhhh..nafsu online lagi kuat daripada nafsu belaja..macam mana ni...


memang lepas ni laptop akan tinggal dekat rumah la..broadband pulak bagi abah simpan ...ahaha..alangkah bertuahnya aja kalau aja boleh buat semua tu...m…

eh...mmg pantang an bkak lappy...babab ia!!

assalamualaikum... ahaha ari ni aja nk story pasal ketensionan berstudy CTU(pendidikan islam)..