Skip to main content

sumpah kau annoying gila nak mati

aishhhh
susah ar macam ni kan....
weiii aku xlawa ar ko nak kacau2 sampai macam tu sekali kan...
ok la aku terima ko jadi abang angkat aku walaupon sebenarnya aku terpaksa..
di ulang...
terpaksa!
ya Allah...
ko tu seriously merimaskan aku ar...
dah la kol tiap masa...
lepas tu kalau ko marah orang lain aku yang kene...
pastu bile aku marah balik tau pulak ko sedar diri...
yang buat aku lagi sakit ati dengan kau ialah!!!!
kau tu macam king tau x..
semua yang kau cakap xboleh nak bangkang...
kalau ko cakap tu itula orang kena buat..
penat ar wei...
tiap2 malam nak ingatkan aku tido sebelum pukul 12...
yang ko tu xtido lagi lepas kol 12 tu pehal???
aishhh penat la beb...
da ar...sakit jiwa la aku dengan kau...



Comments

Popular posts from this blog

semester break

assalamulaikum....^___^

wahh lama juga aja tak update blog kan?shuhhhh shuhhhh shuhhhh labah2 semua...agak2 ada yang rindu tak?ehehhe...gediknye ponnnn...takde siapa nak rindu2...ok berdasarkan tajuk di atas...sure konfirm pasti semua mesti nak tau ape aktiviti yang aja lakukan semasa waktu cuti?kan3??ok jom baca cerita aja dari awal sampai akhir ok...

31 March 2012, Sabtu.


berakhirnya final exam dan berakhirnya semester 4...last payper!last payper!**dialog jozan dalam lawak ke der**.heheeeee..=D...semangat keluar dewan membara sampai tak jumpa langsung makcik azyra dan makcik echa tu...ish3..teruk betul diorang tinggalkan aja...sob3..T________T...hari tersebut juga mak abah jemput balik rumah...

1 April 2012, Ahad.


orang lain duk sibuk2 berkepit bawah ketiak mak...tapi aja................nak buat macam mana..tiket da beli sebulan awal...eh jap...tiket ke johor bahru..lupa pulak nak bagitau...huhu...so pada hari kejadian..tanpa kepitan or tersepit bawah ketiak mak, aja meninggalkan home…

discuss with mom.....

assalamualaikum....