Skip to main content

berubah fikiran,,

aish...rasa macam nak tuka kaler blog je...
ramai sangatla pakai pink...
sampai ade yang main copyright lagi tu...
cian cik fiza
ade blogger yang telah mengcopy design dia...
kalau sikit xpe la...
ini most of the design dia copy..
diharap cik fiza bersaba ar...emmmm....
tapi kan....
aja nak tuka kaler ape ek??
no idea ar..
sebenarnya aja xde la minat sangat warna pink...
tapi macam comel je kaler dia..
tu yang gedik tuka tu...ahahaks...
ade sape-sape ade idea x untuk aja???
mana nak cari background lain ek??

Comments

  1. huhu... pendapat tntang layout blog ni eh..
    well.. bg aku,, aku tak pndai sgt..

    just.. klu la kak cik pegi blog org kn.. ap yg kak cik rsa best kt blog org tuh pd layout dia..

    cam tu ja sy fikir.. tp, sy lg pntingkn loading blog.. hee..

    ReplyDelete
  2. @Arif Aiman huhu thanks komen....tp arif aiman da terlambat...td backgroud blog ni wane pink..sekrang da tuka purple...huhu..papepon thanks bg cdgn...=)

    ReplyDelete
  3. aja ape kate wat kale coklat sweet2 tu..

    ReplyDelete
  4. @Azyra mokcik...mmg la comel...tp xde link ar...ce try tnye adik ko dia cari background dkt mna...

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

dengan ini aja mengisytiharkan..........

assalamualaikum...^_^


ok aja gedik...tak ada apa2pon yang nak diumumkan..just nak bagitahu.....follower aja da 100!!!!!!ok aja siyesly xsangka sebab tujuan aja berblogging just untuk suka2 sambil cari duit dari nuffnang,churpchurp [walaupun duit xpenah naik pon sob3...='( ]...


aishh aja nak umumkan juga bahawa aja dah bankrupt...ok bankrupt dari segi nafsu belajar..ahaha..esok test weiiiiii....aja xstudy apa2 lagi...asal nak belajar je teringat nak itu nak ini...lepas tu on laptop..lepas tu tengok mak andak bukak wifi...lepas tu tangan ni gatal betul bukak google chrome...lepas tu klik dekat facebook and blog**wajib bukak menatang dua ni**huhewww...and lepas tu online la sampai sekarang...walaupun mak andak da tutup wifi tapi aja sambung dengan broadband pulak..aishhhhhh..nafsu online lagi kuat daripada nafsu belaja..macam mana ni...


memang lepas ni laptop akan tinggal dekat rumah la..broadband pulak bagi abah simpan ...ahaha..alangkah bertuahnya aja kalau aja boleh buat semua tu...m…

eh...mmg pantang an bkak lappy...babab ia!!

assalamualaikum... ahaha ari ni aja nk story pasal ketensionan berstudy CTU(pendidikan islam)..