Skip to main content

berubah fikiran,,

aish...rasa macam nak tuka kaler blog je...
ramai sangatla pakai pink...
sampai ade yang main copyright lagi tu...
cian cik fiza
ade blogger yang telah mengcopy design dia...
kalau sikit xpe la...
ini most of the design dia copy..
diharap cik fiza bersaba ar...emmmm....
tapi kan....
aja nak tuka kaler ape ek??
no idea ar..
sebenarnya aja xde la minat sangat warna pink...
tapi macam comel je kaler dia..
tu yang gedik tuka tu...ahahaks...
ade sape-sape ade idea x untuk aja???
mana nak cari background lain ek??

Comments

  1. huhu... pendapat tntang layout blog ni eh..
    well.. bg aku,, aku tak pndai sgt..

    just.. klu la kak cik pegi blog org kn.. ap yg kak cik rsa best kt blog org tuh pd layout dia..

    cam tu ja sy fikir.. tp, sy lg pntingkn loading blog.. hee..

    ReplyDelete
  2. @Arif Aiman huhu thanks komen....tp arif aiman da terlambat...td backgroud blog ni wane pink..sekrang da tuka purple...huhu..papepon thanks bg cdgn...=)

    ReplyDelete
  3. aja ape kate wat kale coklat sweet2 tu..

    ReplyDelete
  4. @Azyra mokcik...mmg la comel...tp xde link ar...ce try tnye adik ko dia cari background dkt mna...

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

semester break

assalamulaikum....^___^

wahh lama juga aja tak update blog kan?shuhhhh shuhhhh shuhhhh labah2 semua...agak2 ada yang rindu tak?ehehhe...gediknye ponnnn...takde siapa nak rindu2...ok berdasarkan tajuk di atas...sure konfirm pasti semua mesti nak tau ape aktiviti yang aja lakukan semasa waktu cuti?kan3??ok jom baca cerita aja dari awal sampai akhir ok...

31 March 2012, Sabtu.


berakhirnya final exam dan berakhirnya semester 4...last payper!last payper!**dialog jozan dalam lawak ke der**.heheeeee..=D...semangat keluar dewan membara sampai tak jumpa langsung makcik azyra dan makcik echa tu...ish3..teruk betul diorang tinggalkan aja...sob3..T________T...hari tersebut juga mak abah jemput balik rumah...

1 April 2012, Ahad.


orang lain duk sibuk2 berkepit bawah ketiak mak...tapi aja................nak buat macam mana..tiket da beli sebulan awal...eh jap...tiket ke johor bahru..lupa pulak nak bagitau...huhu...so pada hari kejadian..tanpa kepitan or tersepit bawah ketiak mak, aja meninggalkan home…

discuss with mom.....

assalamualaikum....