Skip to main content

baby maker 2

entry kali ni aja nak ceritakan sambungan hari tu...
xbaca lagi??
ok2 ni dia aja bagi link..
klik sini ok..ENTER
sedar xsedar anak aja yang nama syafiq tu da besar gedabak da...
nak tengok gambar dia??
ok aja masukkan gambar ek...

Loading.......
ni masa mula-mula dia membesar

ni setelah mama dia bershopping

n ni setelah bilik dia di ubah suai..hensem kan??
tapi kegembiran aja sekejap je...sob3...
jap lagi baby maker bagi ni dekat aja...

sape x sedih kan...
penat-penat jaga...
pastu abis camtu je...
so untuk x membiarkan cuti aja ni dihabiskan dengan perkara-perkara yang membosankannnnnn...
aja buat lagi satu baby...ahahaks..
hari laki..
sekarang baby girl pulak....
nak tengok??
ok..
jap..

Loading...


ni dia!!!
comel x???
nama dia syafiqah...
dekat-dekat je dengan nama abang dia an...
susah jugak jaga baby pompuan ni..
dulu kalau jaga baby laki xpyh nak fikir pasal shopping sangat...
tapi bile baby girl asyik nak shopping je...
ehehe...
tu je kot untuk entry aja pada kali ini...pada yang berminat nak main...
pergi la cari dekat fb ek...
BabyMaker namanye...
ok daaaa wasalam..

***(*^_^*)***

Comments

Popular posts from this blog

dengan ini aja mengisytiharkan..........

assalamualaikum...^_^


ok aja gedik...tak ada apa2pon yang nak diumumkan..just nak bagitahu.....follower aja da 100!!!!!!ok aja siyesly xsangka sebab tujuan aja berblogging just untuk suka2 sambil cari duit dari nuffnang,churpchurp [walaupun duit xpenah naik pon sob3...='( ]...


aishh aja nak umumkan juga bahawa aja dah bankrupt...ok bankrupt dari segi nafsu belajar..ahaha..esok test weiiiiii....aja xstudy apa2 lagi...asal nak belajar je teringat nak itu nak ini...lepas tu on laptop..lepas tu tengok mak andak bukak wifi...lepas tu tangan ni gatal betul bukak google chrome...lepas tu klik dekat facebook and blog**wajib bukak menatang dua ni**huhewww...and lepas tu online la sampai sekarang...walaupun mak andak da tutup wifi tapi aja sambung dengan broadband pulak..aishhhhhh..nafsu online lagi kuat daripada nafsu belaja..macam mana ni...


memang lepas ni laptop akan tinggal dekat rumah la..broadband pulak bagi abah simpan ...ahaha..alangkah bertuahnya aja kalau aja boleh buat semua tu...m…

eh...mmg pantang an bkak lappy...babab ia!!

assalamualaikum... ahaha ari ni aja nk story pasal ketensionan berstudy CTU(pendidikan islam)..