my friends:

Wednesday, October 26, 2011

baby maker 2

entry kali ni aja nak ceritakan sambungan hari tu...
xbaca lagi??
ok2 ni dia aja bagi link..
klik sini ok..ENTER
sedar xsedar anak aja yang nama syafiq tu da besar gedabak da...
nak tengok gambar dia??
ok aja masukkan gambar ek...

Loading.......
ni masa mula-mula dia membesar

ni setelah mama dia bershopping

n ni setelah bilik dia di ubah suai..hensem kan??
tapi kegembiran aja sekejap je...sob3...
jap lagi baby maker bagi ni dekat aja...

sape x sedih kan...
penat-penat jaga...
pastu abis camtu je...
so untuk x membiarkan cuti aja ni dihabiskan dengan perkara-perkara yang membosankannnnnn...
aja buat lagi satu baby...ahahaks..
hari laki..
sekarang baby girl pulak....
nak tengok??
ok..
jap..

Loading...


ni dia!!!
comel x???
nama dia syafiqah...
dekat-dekat je dengan nama abang dia an...
susah jugak jaga baby pompuan ni..
dulu kalau jaga baby laki xpyh nak fikir pasal shopping sangat...
tapi bile baby girl asyik nak shopping je...
ehehe...
tu je kot untuk entry aja pada kali ini...pada yang berminat nak main...
pergi la cari dekat fb ek...
BabyMaker namanye...
ok daaaa wasalam..

***(*^_^*)***

No comments:

Post a Comment

sharing is caring =)