Skip to main content

end of part 3!!!!!holiday???


assalamualaikum...
hai...i'm coming back!!ahaha
macam la ada orang menanti kan....=P
ok....entry aja pada kali ni pasal tamatnya semester 3 aja di UiTM Alor Gajah Melaka..
alhamdulillah....syukur gak...
last carrymark aja dapat xde la mengecewakan...
alhamdulillah gak...
banyaknye pengalaman sem 3 ek...
sem paling banyak aja x balik rumah...
kalau dulu mmg rumah la yang aja xkan tinggalkan...
ahahaha...
tp besnya idup lam u ni kan...
xde la sesusah yang aja sangkakan..
tapi soal duit tu aja no komen la kan..
bab semua orang ada problem nan duit..ahahaha..
btol x??
ok2 stop pasal sem 3...
sekarang ni fikir pasal result je la...
camne la result aja sem ni an...
nantikan je la...ahahah..
ok2 berbalik pada tajuk di atas....
holiday????
maksudnya???
opcos la g bercuti kan...
tp aja nak pergi mana tu??
ahahah...
aja n kawan2 aja nk pergi round the world!!
ok tipu...
mmg banyak pulak duit aja ni nk jalan satu dunia..
g perak je la...ahahah
gambaran tempat yang bakal kami duduk di perak...azyra punya rumah gak..huhuhu
alhamdulillah..
jadi gak plan kami nak keluar bersama..
da lama tau rancang...
insya allah hari rabu ni bertolak la kami ke perak dengan menaiki bas...
n alhamdulillah gak sebab tiket da beli!!!
RM33 tau x dari shah alam ke bagan serai..??
tp xpe..plan tetap plan..
dan sekarang akan menjadi kenyataan la plan kami tu..
huhu...
eh kenapa shah alam??
ahaha...persoalan tu...
our journey bermula dari rumah azyra...
sebab tu la tiket kami dari shah alam...
aishhhhh
xsabar sebenarnya...
excited pon ada gak...
first time rasanya pergi jauh2 sendiri...
dulu zaman skolah dapat pergi jauh pon sebab ada lawatan..
kesian kan...kamu semua opcos2 la da pernah rasa semua tu...
ok la....
nanti aja akan buat entry pasal kami di perak lak ek...
special entry...ahaha....okiez...daaaa semua..
doakan perjalanan pergi dan balik kami....
assalamualaikum...

***(*^_^*)***

Comments

  1. bace sudah,ko lak bace blog aku *ugut nih

    ReplyDelete
  2. @dayaahahaha..ko daya...siap ugut2 lg ek....=)

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

semester break

assalamulaikum....^___^

wahh lama juga aja tak update blog kan?shuhhhh shuhhhh shuhhhh labah2 semua...agak2 ada yang rindu tak?ehehhe...gediknye ponnnn...takde siapa nak rindu2...ok berdasarkan tajuk di atas...sure konfirm pasti semua mesti nak tau ape aktiviti yang aja lakukan semasa waktu cuti?kan3??ok jom baca cerita aja dari awal sampai akhir ok...

31 March 2012, Sabtu.


berakhirnya final exam dan berakhirnya semester 4...last payper!last payper!**dialog jozan dalam lawak ke der**.heheeeee..=D...semangat keluar dewan membara sampai tak jumpa langsung makcik azyra dan makcik echa tu...ish3..teruk betul diorang tinggalkan aja...sob3..T________T...hari tersebut juga mak abah jemput balik rumah...

1 April 2012, Ahad.


orang lain duk sibuk2 berkepit bawah ketiak mak...tapi aja................nak buat macam mana..tiket da beli sebulan awal...eh jap...tiket ke johor bahru..lupa pulak nak bagitau...huhu...so pada hari kejadian..tanpa kepitan or tersepit bawah ketiak mak, aja meninggalkan home…

discuss with mom.....

assalamualaikum....