Skip to main content

end of part 3!!!!!holiday???


assalamualaikum...
hai...i'm coming back!!ahaha
macam la ada orang menanti kan....=P
ok....entry aja pada kali ni pasal tamatnya semester 3 aja di UiTM Alor Gajah Melaka..
alhamdulillah....syukur gak...
last carrymark aja dapat xde la mengecewakan...
alhamdulillah gak...
banyaknye pengalaman sem 3 ek...
sem paling banyak aja x balik rumah...
kalau dulu mmg rumah la yang aja xkan tinggalkan...
ahahaha...
tp besnya idup lam u ni kan...
xde la sesusah yang aja sangkakan..
tapi soal duit tu aja no komen la kan..
bab semua orang ada problem nan duit..ahahaha..
btol x??
ok2 stop pasal sem 3...
sekarang ni fikir pasal result je la...
camne la result aja sem ni an...
nantikan je la...ahahah..
ok2 berbalik pada tajuk di atas....
holiday????
maksudnya???
opcos la g bercuti kan...
tp aja nak pergi mana tu??
ahahah...
aja n kawan2 aja nk pergi round the world!!
ok tipu...
mmg banyak pulak duit aja ni nk jalan satu dunia..
g perak je la...ahahah
gambaran tempat yang bakal kami duduk di perak...azyra punya rumah gak..huhuhu
alhamdulillah..
jadi gak plan kami nak keluar bersama..
da lama tau rancang...
insya allah hari rabu ni bertolak la kami ke perak dengan menaiki bas...
n alhamdulillah gak sebab tiket da beli!!!
RM33 tau x dari shah alam ke bagan serai..??
tp xpe..plan tetap plan..
dan sekarang akan menjadi kenyataan la plan kami tu..
huhu...
eh kenapa shah alam??
ahaha...persoalan tu...
our journey bermula dari rumah azyra...
sebab tu la tiket kami dari shah alam...
aishhhhh
xsabar sebenarnya...
excited pon ada gak...
first time rasanya pergi jauh2 sendiri...
dulu zaman skolah dapat pergi jauh pon sebab ada lawatan..
kesian kan...kamu semua opcos2 la da pernah rasa semua tu...
ok la....
nanti aja akan buat entry pasal kami di perak lak ek...
special entry...ahaha....okiez...daaaa semua..
doakan perjalanan pergi dan balik kami....
assalamualaikum...

***(*^_^*)***

Comments

  1. bace sudah,ko lak bace blog aku *ugut nih

    ReplyDelete
  2. @dayaahahaha..ko daya...siap ugut2 lg ek....=)

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

dengan ini aja mengisytiharkan..........

assalamualaikum...^_^


ok aja gedik...tak ada apa2pon yang nak diumumkan..just nak bagitahu.....follower aja da 100!!!!!!ok aja siyesly xsangka sebab tujuan aja berblogging just untuk suka2 sambil cari duit dari nuffnang,churpchurp [walaupun duit xpenah naik pon sob3...='( ]...


aishh aja nak umumkan juga bahawa aja dah bankrupt...ok bankrupt dari segi nafsu belajar..ahaha..esok test weiiiiii....aja xstudy apa2 lagi...asal nak belajar je teringat nak itu nak ini...lepas tu on laptop..lepas tu tengok mak andak bukak wifi...lepas tu tangan ni gatal betul bukak google chrome...lepas tu klik dekat facebook and blog**wajib bukak menatang dua ni**huhewww...and lepas tu online la sampai sekarang...walaupun mak andak da tutup wifi tapi aja sambung dengan broadband pulak..aishhhhhh..nafsu online lagi kuat daripada nafsu belaja..macam mana ni...


memang lepas ni laptop akan tinggal dekat rumah la..broadband pulak bagi abah simpan ...ahaha..alangkah bertuahnya aja kalau aja boleh buat semua tu...m…

eh...mmg pantang an bkak lappy...babab ia!!

assalamualaikum... ahaha ari ni aja nk story pasal ketensionan berstudy CTU(pendidikan islam)..