Skip to main content

baby maker

assalamualaikum...
sebelum aja nk mulakan cerita ni...
aja nk bagi satu pesanan dulu..
kalau ade yang xberkenan dengan tajuk di atas sama ada dia dah tau ape itu baby maker
ataupon dia memang xsuke baby..
so anda dinasihatkan untuk tidak membaca cerita selanjutnya!ahaks3!
guwau la..xhalau pon...saje je...
tapi pesanan itu dibuat atas dasar berhati-hati..
kenapa???
sebab aja dapat satu komen yang x enak untuk aja baca...
ok xpayah tau sape komen or apa dia komen...
ok2 da sambung balik kepada tujuan aja menulis entry ni..
da baca tajuk di atas????
mestila susah kan...ahaks...
sebenarnya baby maker ni adalah salah satu game yang berada di dalam laman sosial facebook...
arghhhh!!sumpah best wa cakap sama lu!
tapi bagi wanita je la kot...
wanita kan ada ciri-ciri keibuan gitu...ahaks!
game ni macam buat anak tanpa bapa..
ok2 mengarut...
name pon just game kan...
opcos pasti knfirm la untuk fun je...
tapi game ni macam mengajar kaum adam dan hawa juga la...
sebab apa??
nanti dalam game tu kite kna susun atur bilik baby...
kena bagi susu dekat baby...
dannnnnn baby ni ade time nya dia akan marah kalau apa yg kita bagi tu xmemuaskan dia..
baby ni xbergerak pon..
tp dia still comel dong!!
kita akan dapat tengok baby ni membesar...
kita dapat shopping baju-baju baby..
perabut...permainan...bessssss
lepas tu kita juga boleh hantar baby kite pergi skolah...
ade salon untuk baby...grrrrrrrrr geramnya!!
bile la nk kawin ni...hehee....gatai noh!!!
ok lah...
disini aja nak selitkan beberapa keping gambar pasal game ni ok...
ni masa mula2 sekali..




dia da besar!!


bilik dia suda berubah wajah!
syafiq masa skolah rendah

nsem x dia?


ni yang terbaru!..baru beberapa minit yang lalu...dia da masuk skolah menengah....
ok excited nak shopping untuk syafiq!!
ok tu je entry aja pada kali ini...
salam..
***(*^_^*)***



Comments

Popular posts from this blog

dengan ini aja mengisytiharkan..........

assalamualaikum...^_^


ok aja gedik...tak ada apa2pon yang nak diumumkan..just nak bagitahu.....follower aja da 100!!!!!!ok aja siyesly xsangka sebab tujuan aja berblogging just untuk suka2 sambil cari duit dari nuffnang,churpchurp [walaupun duit xpenah naik pon sob3...='( ]...


aishh aja nak umumkan juga bahawa aja dah bankrupt...ok bankrupt dari segi nafsu belajar..ahaha..esok test weiiiiii....aja xstudy apa2 lagi...asal nak belajar je teringat nak itu nak ini...lepas tu on laptop..lepas tu tengok mak andak bukak wifi...lepas tu tangan ni gatal betul bukak google chrome...lepas tu klik dekat facebook and blog**wajib bukak menatang dua ni**huhewww...and lepas tu online la sampai sekarang...walaupun mak andak da tutup wifi tapi aja sambung dengan broadband pulak..aishhhhhh..nafsu online lagi kuat daripada nafsu belaja..macam mana ni...


memang lepas ni laptop akan tinggal dekat rumah la..broadband pulak bagi abah simpan ...ahaha..alangkah bertuahnya aja kalau aja boleh buat semua tu...m…

eh...mmg pantang an bkak lappy...babab ia!!

assalamualaikum... ahaha ari ni aja nk story pasal ketensionan berstudy CTU(pendidikan islam)..