Skip to main content

baby maker

assalamualaikum...
sebelum aja nk mulakan cerita ni...
aja nk bagi satu pesanan dulu..
kalau ade yang xberkenan dengan tajuk di atas sama ada dia dah tau ape itu baby maker
ataupon dia memang xsuke baby..
so anda dinasihatkan untuk tidak membaca cerita selanjutnya!ahaks3!
guwau la..xhalau pon...saje je...
tapi pesanan itu dibuat atas dasar berhati-hati..
kenapa???
sebab aja dapat satu komen yang x enak untuk aja baca...
ok xpayah tau sape komen or apa dia komen...
ok2 da sambung balik kepada tujuan aja menulis entry ni..
da baca tajuk di atas????
mestila susah kan...ahaks...
sebenarnya baby maker ni adalah salah satu game yang berada di dalam laman sosial facebook...
arghhhh!!sumpah best wa cakap sama lu!
tapi bagi wanita je la kot...
wanita kan ada ciri-ciri keibuan gitu...ahaks!
game ni macam buat anak tanpa bapa..
ok2 mengarut...
name pon just game kan...
opcos pasti knfirm la untuk fun je...
tapi game ni macam mengajar kaum adam dan hawa juga la...
sebab apa??
nanti dalam game tu kite kna susun atur bilik baby...
kena bagi susu dekat baby...
dannnnnn baby ni ade time nya dia akan marah kalau apa yg kita bagi tu xmemuaskan dia..
baby ni xbergerak pon..
tp dia still comel dong!!
kita akan dapat tengok baby ni membesar...
kita dapat shopping baju-baju baby..
perabut...permainan...bessssss
lepas tu kita juga boleh hantar baby kite pergi skolah...
ade salon untuk baby...grrrrrrrrr geramnya!!
bile la nk kawin ni...hehee....gatai noh!!!
ok lah...
disini aja nak selitkan beberapa keping gambar pasal game ni ok...
ni masa mula2 sekali..




dia da besar!!


bilik dia suda berubah wajah!
syafiq masa skolah rendah

nsem x dia?


ni yang terbaru!..baru beberapa minit yang lalu...dia da masuk skolah menengah....
ok excited nak shopping untuk syafiq!!
ok tu je entry aja pada kali ini...
salam..
***(*^_^*)***



Comments

Popular posts from this blog

semester break

assalamulaikum....^___^

wahh lama juga aja tak update blog kan?shuhhhh shuhhhh shuhhhh labah2 semua...agak2 ada yang rindu tak?ehehhe...gediknye ponnnn...takde siapa nak rindu2...ok berdasarkan tajuk di atas...sure konfirm pasti semua mesti nak tau ape aktiviti yang aja lakukan semasa waktu cuti?kan3??ok jom baca cerita aja dari awal sampai akhir ok...

31 March 2012, Sabtu.


berakhirnya final exam dan berakhirnya semester 4...last payper!last payper!**dialog jozan dalam lawak ke der**.heheeeee..=D...semangat keluar dewan membara sampai tak jumpa langsung makcik azyra dan makcik echa tu...ish3..teruk betul diorang tinggalkan aja...sob3..T________T...hari tersebut juga mak abah jemput balik rumah...

1 April 2012, Ahad.


orang lain duk sibuk2 berkepit bawah ketiak mak...tapi aja................nak buat macam mana..tiket da beli sebulan awal...eh jap...tiket ke johor bahru..lupa pulak nak bagitau...huhu...so pada hari kejadian..tanpa kepitan or tersepit bawah ketiak mak, aja meninggalkan home…

discuss with mom.....

assalamualaikum....