my friends:

Friday, October 21, 2011

baby maker

assalamualaikum...
sebelum aja nk mulakan cerita ni...
aja nk bagi satu pesanan dulu..
kalau ade yang xberkenan dengan tajuk di atas sama ada dia dah tau ape itu baby maker
ataupon dia memang xsuke baby..
so anda dinasihatkan untuk tidak membaca cerita selanjutnya!ahaks3!
guwau la..xhalau pon...saje je...
tapi pesanan itu dibuat atas dasar berhati-hati..
kenapa???
sebab aja dapat satu komen yang x enak untuk aja baca...
ok xpayah tau sape komen or apa dia komen...
ok2 da sambung balik kepada tujuan aja menulis entry ni..
da baca tajuk di atas????
mestila susah kan...ahaks...
sebenarnya baby maker ni adalah salah satu game yang berada di dalam laman sosial facebook...
arghhhh!!sumpah best wa cakap sama lu!
tapi bagi wanita je la kot...
wanita kan ada ciri-ciri keibuan gitu...ahaks!
game ni macam buat anak tanpa bapa..
ok2 mengarut...
name pon just game kan...
opcos pasti knfirm la untuk fun je...
tapi game ni macam mengajar kaum adam dan hawa juga la...
sebab apa??
nanti dalam game tu kite kna susun atur bilik baby...
kena bagi susu dekat baby...
dannnnnn baby ni ade time nya dia akan marah kalau apa yg kita bagi tu xmemuaskan dia..
baby ni xbergerak pon..
tp dia still comel dong!!
kita akan dapat tengok baby ni membesar...
kita dapat shopping baju-baju baby..
perabut...permainan...bessssss
lepas tu kita juga boleh hantar baby kite pergi skolah...
ade salon untuk baby...grrrrrrrrr geramnya!!
bile la nk kawin ni...hehee....gatai noh!!!
ok lah...
disini aja nak selitkan beberapa keping gambar pasal game ni ok...
ni masa mula2 sekali..




dia da besar!!


bilik dia suda berubah wajah!
syafiq masa skolah rendah

nsem x dia?


ni yang terbaru!..baru beberapa minit yang lalu...dia da masuk skolah menengah....
ok excited nak shopping untuk syafiq!!
ok tu je entry aja pada kali ini...
salam..
***(*^_^*)***



No comments:

Post a Comment

sharing is caring =)