Skip to main content

januari

entry aja pada kali ini lebih kepasa rahsia tarikh lahir seseorang mengikut bulan...
aja ambil dan copy entry ni dari google..
menarik sebab dato' dr fadzilah kamsah yang huraikan pasal ni...
aja xkan tunjuk semuanya...aja akan post satu-satu..
so mane yang lahir bulan 12 tu harap bersabar la ek..ahaha
ok jom start!!






JANUARI
 Butterfly Clip ArtBercita-cita tinggi dan orangnya serius, suka mendidik dan dididik.
Butterfly Clip ArtSangat mudah melihat kelemahan orang dan suka mengkritik.
Butterfly Clip ArtRajin dan setiap yang dibuat nampak keuntungan.
Butterfly Clip ArtSuka pada kecantikan, kekemasan dan teratur.
Butterfly Clip ArtBersifat sensitif dan berfikiran mendalam.
Butterfly Clip ArtPandai mengambil hati orang lain.
Butterfly Clip ArtPendiam kecuali telah dirangsang.
Butterfly Clip ArtAgak pemalu dan mempunyai daya tumpuan yang sangat tinggi.
Butterfly Clip ArtMudah mendisiplinkan diri sendiri.
Butterfly Clip ArtBadannya sihat tetapi mudah diserang selsema.
Butterfly Clip ArtBersikap romantik tetapi tidak pandai memperlihatkannya.
Butterfly Clip ArtCukup sayang pada kanak-kanak.
Butterfly Clip ArtSuka duduk di rumah.
Butterfly Clip ArtSetia pada segala-galanya.
Butterfly Clip ArtPerlu belajar kemahiran bersosial.
Butterfly Clip ArtSifat cemburu yang sangat tinggi

ok tu je dari aja...

***(*^_^*)*** 

Comments

Popular posts from this blog

semester break

assalamulaikum....^___^

wahh lama juga aja tak update blog kan?shuhhhh shuhhhh shuhhhh labah2 semua...agak2 ada yang rindu tak?ehehhe...gediknye ponnnn...takde siapa nak rindu2...ok berdasarkan tajuk di atas...sure konfirm pasti semua mesti nak tau ape aktiviti yang aja lakukan semasa waktu cuti?kan3??ok jom baca cerita aja dari awal sampai akhir ok...

31 March 2012, Sabtu.


berakhirnya final exam dan berakhirnya semester 4...last payper!last payper!**dialog jozan dalam lawak ke der**.heheeeee..=D...semangat keluar dewan membara sampai tak jumpa langsung makcik azyra dan makcik echa tu...ish3..teruk betul diorang tinggalkan aja...sob3..T________T...hari tersebut juga mak abah jemput balik rumah...

1 April 2012, Ahad.


orang lain duk sibuk2 berkepit bawah ketiak mak...tapi aja................nak buat macam mana..tiket da beli sebulan awal...eh jap...tiket ke johor bahru..lupa pulak nak bagitau...huhu...so pada hari kejadian..tanpa kepitan or tersepit bawah ketiak mak, aja meninggalkan home…

discuss with mom.....

assalamualaikum....