Skip to main content

januari

entry aja pada kali ini lebih kepasa rahsia tarikh lahir seseorang mengikut bulan...
aja ambil dan copy entry ni dari google..
menarik sebab dato' dr fadzilah kamsah yang huraikan pasal ni...
aja xkan tunjuk semuanya...aja akan post satu-satu..
so mane yang lahir bulan 12 tu harap bersabar la ek..ahaha
ok jom start!!






JANUARI
 Butterfly Clip ArtBercita-cita tinggi dan orangnya serius, suka mendidik dan dididik.
Butterfly Clip ArtSangat mudah melihat kelemahan orang dan suka mengkritik.
Butterfly Clip ArtRajin dan setiap yang dibuat nampak keuntungan.
Butterfly Clip ArtSuka pada kecantikan, kekemasan dan teratur.
Butterfly Clip ArtBersifat sensitif dan berfikiran mendalam.
Butterfly Clip ArtPandai mengambil hati orang lain.
Butterfly Clip ArtPendiam kecuali telah dirangsang.
Butterfly Clip ArtAgak pemalu dan mempunyai daya tumpuan yang sangat tinggi.
Butterfly Clip ArtMudah mendisiplinkan diri sendiri.
Butterfly Clip ArtBadannya sihat tetapi mudah diserang selsema.
Butterfly Clip ArtBersikap romantik tetapi tidak pandai memperlihatkannya.
Butterfly Clip ArtCukup sayang pada kanak-kanak.
Butterfly Clip ArtSuka duduk di rumah.
Butterfly Clip ArtSetia pada segala-galanya.
Butterfly Clip ArtPerlu belajar kemahiran bersosial.
Butterfly Clip ArtSifat cemburu yang sangat tinggi

ok tu je dari aja...

***(*^_^*)*** 

Comments

Popular posts from this blog

dengan ini aja mengisytiharkan..........

assalamualaikum...^_^


ok aja gedik...tak ada apa2pon yang nak diumumkan..just nak bagitahu.....follower aja da 100!!!!!!ok aja siyesly xsangka sebab tujuan aja berblogging just untuk suka2 sambil cari duit dari nuffnang,churpchurp [walaupun duit xpenah naik pon sob3...='( ]...


aishh aja nak umumkan juga bahawa aja dah bankrupt...ok bankrupt dari segi nafsu belajar..ahaha..esok test weiiiiii....aja xstudy apa2 lagi...asal nak belajar je teringat nak itu nak ini...lepas tu on laptop..lepas tu tengok mak andak bukak wifi...lepas tu tangan ni gatal betul bukak google chrome...lepas tu klik dekat facebook and blog**wajib bukak menatang dua ni**huhewww...and lepas tu online la sampai sekarang...walaupun mak andak da tutup wifi tapi aja sambung dengan broadband pulak..aishhhhhh..nafsu online lagi kuat daripada nafsu belaja..macam mana ni...


memang lepas ni laptop akan tinggal dekat rumah la..broadband pulak bagi abah simpan ...ahaha..alangkah bertuahnya aja kalau aja boleh buat semua tu...m…

eh...mmg pantang an bkak lappy...babab ia!!

assalamualaikum... ahaha ari ni aja nk story pasal ketensionan berstudy CTU(pendidikan islam)..