Skip to main content

sesi ramah mesra

assalamualaikum...
entry aja pd kali ni sbnrnye nk minx pendapat kowg pasal blog aja...
hal ini kerana......aja ni da lama berblog...
just xde la aktif gila cm ben ashaari..ihiks
dan yg penting skali entry ni sekaligus utk beramahmesra la...=)
just suke2..
hope kowg sudi...
mengenai pendapat...aja nk tnye kowg...
blog aja ni jenis cmne ek??
bg je pe pandangan kowg...
ne tau kritikan kowg akan membimbing aja utk jd blogger yg berkualiti..
ahaks!!ayat sumpah xley bla...just suke2 gak!..
kowg ley bg pendapat ttg pe saje..tp jgnla lua dr blog aja ek..
k tu je!hope de yg sudi bg pendapat...

Comments

  1. aiyookk!!! nama abg ben disebut!!! hehehe..

    nk kritik..hmmm ku pn 2 kali 5 tp ku prefer tulisan yg besar sikit...2 je kowt...hehehe happy blogging!!

    ReplyDelete
  2. hehe3.. Selamat berkenalan jugak..
    Background picture agak keterlaluan jugak la.. warna warni sangt.. Sakit mata tengok..
    just my opinion jer.. jgn marah

    ReplyDelete
  3. @Ku Azhar ahahaha...ok2..thanks fwens!akan diperbaiki tulisan tu..=)

    ReplyDelete
  4. @amirnawawi hehehe...ok2...xda hal la..akan diperbaiki gak!thanks fwen...=)

    ReplyDelete
  5. lagi kemas if tulisan standard..
    tajuk ok lah if nak font yang funky
    hhe
    dulu pun sy cenggini gak..
    enjoy berblogging yeahhh!
    :)

    ReplyDelete
  6. @c i k r i f a h thanks for pendapat...huhu...akan diperbaiki utk masa akan dtg...=)

    ReplyDelete
  7. @amirnawawi aja da ubah template...n cute gak tmplate simple cmni ek...ahaa...thanks yo for the pendapat..=)

    ReplyDelete
  8. blog ko ok je.. ko buat 2 colum pun dah cukup aku rasa.. warna blog ni.. try pilih warna lain r..

    ReplyDelete
  9. @Zul Fattah ok2...akan diperbaiki lg...thanks fwen..=)

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

dengan ini aja mengisytiharkan..........

assalamualaikum...^_^


ok aja gedik...tak ada apa2pon yang nak diumumkan..just nak bagitahu.....follower aja da 100!!!!!!ok aja siyesly xsangka sebab tujuan aja berblogging just untuk suka2 sambil cari duit dari nuffnang,churpchurp [walaupun duit xpenah naik pon sob3...='( ]...


aishh aja nak umumkan juga bahawa aja dah bankrupt...ok bankrupt dari segi nafsu belajar..ahaha..esok test weiiiiii....aja xstudy apa2 lagi...asal nak belajar je teringat nak itu nak ini...lepas tu on laptop..lepas tu tengok mak andak bukak wifi...lepas tu tangan ni gatal betul bukak google chrome...lepas tu klik dekat facebook and blog**wajib bukak menatang dua ni**huhewww...and lepas tu online la sampai sekarang...walaupun mak andak da tutup wifi tapi aja sambung dengan broadband pulak..aishhhhhh..nafsu online lagi kuat daripada nafsu belaja..macam mana ni...


memang lepas ni laptop akan tinggal dekat rumah la..broadband pulak bagi abah simpan ...ahaha..alangkah bertuahnya aja kalau aja boleh buat semua tu...m…

eh...mmg pantang an bkak lappy...babab ia!!

assalamualaikum... ahaha ari ni aja nk story pasal ketensionan berstudy CTU(pendidikan islam)..