my friends:

Saturday, February 25, 2012

TGV cinemas sdn bhd

assalamualaikum...^_^

apekah semua itu?adakah aja pergi tengok wayang?ahaha..bukanla...tadi abg aja kol...sempena cuti sem yang bakal tiba tu..aja minta tolong dia carikan kerja..xsangka pulak dapat..just lulus ke tak..tu je...sebab ada interview!!wahhhh...abisla aja...interview dalam kelas pon hancussss...aishhh..doakan aja ek...

bile interview?1,2,3, dan 4 haribulan mac 2012...selamat time tu da start study week..so sempat la aja nak ke sana...thanks angah...korang2..doakan aja dapat keja tu ek..aja xsanggup sambut cuti sem 2bulan tanpa buat apa2..huhu..wish me luck...=)

di rumah husna ^_^

assalamualaikum...



ok tu je..ahhahah...aja dekat rumah husna untuk buat assignment sebenarnya...alhamdulillah hampir siap...study2 gak...enjoy mesti mau...gambar dengan kucing tu dekat rumah jiran dia..ok aja ngaku kucing dia siyesly awesome!!bulu lebat seh..


comel kan?kucing di atas tu xtau berapa tahun umor dia..yang penting masa mula2 sepupu pakcik tu beli RM1*** ok...xmampu kami!huhu..ok tu je..saja nak memcapub...=P..papaiiiiiiiiiii

Sunday, February 19, 2012

perginya seorang kawan...al-fatihah

assalamualaikum...

kawan...maaf jika ada salah silap...maaf kalau ada terasa hati...maaf kalau ada termarah..tertengking...walaupon kamu sudah tiada...walaupun kamu tidak serapat mana pon dengan aja...aja mintak maaf sangat2...ya Allah...besar dosa aku sebab tidak membalas sapaan dia...menyesal tiada guna...mesej yang lama ditatap balik...time tu rasa hati sedih sangat layan dia macam tu...last mesej dari dia 5 feb hari tu...



hanya dapat mendoakan kesejahteraan dia dekat sana...kematian yang sangat kejam..insya allah Allah akan membalasnya...

Raja Dzulkhairy(dibunuh dengan kejam dan disamun)
27/10/1992-19/2/2012
al-fatihah

Saturday, February 18, 2012

al-kisah home sweet home

assalamualaikum..^_^

entry kali ni aja nak menceritakan macam mana aja boleh tercampak di bumi palong 8 ni A.K.A rumahku syurgaku...ahaha...bermulanya disini..............

pada pagi jumaat yang indah......sepatutnya aja kena buat presentation blog for assignment IT...tapi nak buat macam mana kan...mak abah dah bagi nama aja yang bermula dengan huruf S..so kena terima kenyataan bahawa giliran aja bertukar pada minggu hadapan..huwargh!!ahaha...so berakhir cerita merepek di situ..aahahhaa...

ok2 berbalik kepada kisah benar...sepatutnya aja tido dekat rumah una hari ni..tapi xjadi tido sebab ada masalah masalah tertentu...so just pergi balik hari jela...sebab pergi pon konon la kan nak buat assignment...so lepas je kelas terus cabut pergi rumah una...

sampai2 rumah una...terus on lappy **wifi rumah una**...ape lagi..link nak ke facebook memang sedia ada..benda wajib bukak kalau connect dengan internet mestila fb kan..ahaha...tapi online kejap je...so teruskan dengan misi utama...bukak google then search apa yang patut..ok da dapat..tapi nak buat macam mana ni??????so golek3 dulu dengan una...lepas tu pergi makan pulak..***mak una buat bubur lambuk..sedap***dah lepas makan bajet nak buat...tapi hampeh....

eh2..macam dah terlepas something....ok2..reweind sikit..ahaha...scene masa golek2...tetiba una cakap...aja sepatutnya balik hari ni..sebab kalau minggu depan mesti lagi susah nak balik...**lebih kurang camtula dialognya***...nak tau apa aja buat???dengan sepantas kilatnyaaaaaa.....

aja: hello abah..mak mana?
abah: mak tido..kenapa??
aja: nak balik!!!!!!!!minggu depan takut busy..susah nak balik...
abah: ha cakap dengan mak **sejak bila ntah mak bangun.**
mak: hello..ha nak ape?
aja: nak balik mak...minggu depan macam busy...
mak: ha yela..
aja: mak jemput kan?
mak: haaa
ok tu ringkasan je..sebenarnya panjang perbualan tu...ahaha...so macam tu la gambaran cerita aja...dalam pukul 4.30pm juga la mak abah sampai...

tapi siyesly aja rindu rumah...lain sangat bile sampai rumah...sebulan lebih juga aja xbalik...sampai2 je rumah tengok pokok mangga dengan pokok rambutan da ilang...ohhh so itu la perubahan dekat uma aja..ahaha...

dalam pukul 8 mak panggil..ingatkan kenapa...rupanyaaaaaaa....cenderamata from PENANG!!!!! yeahhhhh...

ok sedikit besar...tapi aja suka!!alhamdulillah...bersyukur angah kakngah belikan untuk aja..huhu..ok tu je kot rasanya...sampai ketemu lagi ye kawan2..ehehe..assalamualaikum...

***(*^_^*)***

Thursday, February 9, 2012

new habit!

assalamualaikum...^_^

dengan ini....saya siti nor hajar binti hamid mengisytiharkan.......saya ada habit baru!!!yeahhhh...nak tau?emmm maluuuuu...ahaha...aja tak tau sejak bila aja berperangai macam ni...tapi...semenjak dua menjak ni...bila duit penuh dekat purse tu.....lepas tu bila nampak ada gerai2 jual perfume.....walaupon murah gilaaaa....aja akan dengan lajunya akan beli...ahaha...orang cakap kalau murah less quality...tapi dari sudut pandangan aja...apa ada hal...asalkan ianya perfume...ehehe...

antara koleksi perfume yang aja ada sekarang ni......


ok x glamourus macam korang...huhu..tapi happy la kan...sekurang2nya aja dapat beli DKNY yang atas kotak tu and DKNY apple hijau yang penutup merah tu...dah lama admire dengan DKNY...tapi mana la mampu nak beli satu tin tu...so dapat beli yang kecik ni pon da kira bersyukur sangat...alhamdulillah...tapi kalau ada yang sudi hadiahkan dekat aja DKNY yang ori tu....sila lah kan...sangat2 digalakkan...ehehe

ok tu je nak bagitau disamping nak "clean" habuk2 dekat entry aja ni..huhu...papai dear...fighting2!assalamualaikum....

sharing is caring =)