Skip to main content

Posts

Showing posts from February, 2012

TGV cinemas sdn bhd

assalamualaikum...^_^

apekah semua itu?adakah aja pergi tengok wayang?ahaha..bukanla...tadi abg aja kol...sempena cuti sem yang bakal tiba tu..aja minta tolong dia carikan kerja..xsangka pulak dapat..just lulus ke tak..tu je...sebab ada interview!!wahhhh...abisla aja...interview dalam kelas pon hancussss...aishhh..doakan aja ek...

bile interview?1,2,3, dan 4 haribulan mac 2012...selamat time tu da start study week..so sempat la aja nak ke sana...thanks angah...korang2..doakan aja dapat keja tu ek..aja xsanggup sambut cuti sem 2bulan tanpa buat apa2..huhu..wish me luck...=)

di rumah husna ^_^

assalamualaikum...



ok tu je..ahhahah...aja dekat rumah husna untuk buat assignment sebenarnya...alhamdulillah hampir siap...study2 gak...enjoy mesti mau...gambar dengan kucing tu dekat rumah jiran dia..ok aja ngaku kucing dia siyesly awesome!!bulu lebat seh..


comel kan?kucing di atas tu xtau berapa tahun umor dia..yang penting masa mula2 sepupu pakcik tu beli RM1*** ok...xmampu kami!huhu..ok tu je..saja nak memcapub...=P..papaiiiiiiiiiii

perginya seorang kawan...al-fatihah

assalamualaikum...

kawan...maaf jika ada salah silap...maaf kalau ada terasa hati...maaf kalau ada termarah..tertengking...walaupon kamu sudah tiada...walaupun kamu tidak serapat mana pon dengan aja...aja mintak maaf sangat2...ya Allah...besar dosa aku sebab tidak membalas sapaan dia...menyesal tiada guna...mesej yang lama ditatap balik...time tu rasa hati sedih sangat layan dia macam tu...last mesej dari dia 5 feb hari tu...



hanya dapat mendoakan kesejahteraan dia dekat sana...kematian yang sangat kejam..insya allah Allah akan membalasnya...

Raja Dzulkhairy(dibunuh dengan kejam dan disamun)
27/10/1992-19/2/2012
al-fatihah

al-kisah home sweet home

assalamualaikum..^_^

entry kali ni aja nak menceritakan macam mana aja boleh tercampak di bumi palong 8 ni A.K.A rumahku syurgaku...ahaha...bermulanya disini..............

pada pagi jumaat yang indah......sepatutnya aja kena buat presentation blog for assignment IT...tapi nak buat macam mana kan...mak abah dah bagi nama aja yang bermula dengan huruf S..so kena terima kenyataan bahawa giliran aja bertukar pada minggu hadapan..huwargh!!ahaha...so berakhir cerita merepek di situ..aahahhaa...

ok2 berbalik kepada kisah benar...sepatutnya aja tido dekat rumah una hari ni..tapi xjadi tido sebab ada masalah masalah tertentu...so just pergi balik hari jela...sebab pergi pon konon la kan nak buat assignment...so lepas je kelas terus cabut pergi rumah una...

sampai2 rumah una...terus on lappy **wifi rumah una**...ape lagi..link nak ke facebook memang sedia ada..benda wajib bukak kalau connect dengan internet mestila fb kan..ahaha...tapi online kejap je...so teruskan dengan misi utama...bukak goo…

new habit!

assalamualaikum...^_^
dengan ini....saya siti nor hajar binti hamid mengisytiharkan.......saya ada habit baru!!!yeahhhh...nak tau?emmm maluuuuu...ahaha...aja tak tau sejak bila aja berperangai macam ni...tapi...semenjak dua menjak ni...bila duit penuh dekat purse tu.....lepas tu bila nampak ada gerai2 jual perfume.....walaupon murah gilaaaa....aja akan dengan lajunya akan beli...ahaha...orang cakap kalau murah less quality...tapi dari sudut pandangan aja...apa ada hal...asalkan ianya perfume...ehehe...
antara koleksi perfume yang aja ada sekarang ni......

ok x glamourus macam korang...huhu..tapi happy la kan...sekurang2nya aja dapat beli DKNY yang atas kotak tu and DKNY apple hijau yang penutup merah tu...dah lama admire dengan DKNY...tapi mana la mampu nak beli satu tin tu...so dapat beli yang kecik ni pon da kira bersyukur sangat...alhamdulillah...tapi kalau ada yang sudi hadiahkan dekat aja DKNY yang ori tu....sila lah kan...sangat2 digalakkan...ehehe
ok tu je nak bagitau disamping nak…