Skip to main content

perginya seorang kawan...al-fatihah

assalamualaikum...

kawan...maaf jika ada salah silap...maaf kalau ada terasa hati...maaf kalau ada termarah..tertengking...walaupon kamu sudah tiada...walaupun kamu tidak serapat mana pon dengan aja...aja mintak maaf sangat2...ya Allah...besar dosa aku sebab tidak membalas sapaan dia...menyesal tiada guna...mesej yang lama ditatap balik...time tu rasa hati sedih sangat layan dia macam tu...last mesej dari dia 5 feb hari tu...



hanya dapat mendoakan kesejahteraan dia dekat sana...kematian yang sangat kejam..insya allah Allah akan membalasnya...

Raja Dzulkhairy(dibunuh dengan kejam dan disamun)
27/10/1992-19/2/2012
al-fatihah

Comments

Post a Comment

Popular posts from this blog

semester break

assalamulaikum....^___^

wahh lama juga aja tak update blog kan?shuhhhh shuhhhh shuhhhh labah2 semua...agak2 ada yang rindu tak?ehehhe...gediknye ponnnn...takde siapa nak rindu2...ok berdasarkan tajuk di atas...sure konfirm pasti semua mesti nak tau ape aktiviti yang aja lakukan semasa waktu cuti?kan3??ok jom baca cerita aja dari awal sampai akhir ok...

31 March 2012, Sabtu.


berakhirnya final exam dan berakhirnya semester 4...last payper!last payper!**dialog jozan dalam lawak ke der**.heheeeee..=D...semangat keluar dewan membara sampai tak jumpa langsung makcik azyra dan makcik echa tu...ish3..teruk betul diorang tinggalkan aja...sob3..T________T...hari tersebut juga mak abah jemput balik rumah...

1 April 2012, Ahad.


orang lain duk sibuk2 berkepit bawah ketiak mak...tapi aja................nak buat macam mana..tiket da beli sebulan awal...eh jap...tiket ke johor bahru..lupa pulak nak bagitau...huhu...so pada hari kejadian..tanpa kepitan or tersepit bawah ketiak mak, aja meninggalkan home…

discuss with mom.....

assalamualaikum....