Skip to main content

perginya seorang kawan...al-fatihah

assalamualaikum...

kawan...maaf jika ada salah silap...maaf kalau ada terasa hati...maaf kalau ada termarah..tertengking...walaupon kamu sudah tiada...walaupun kamu tidak serapat mana pon dengan aja...aja mintak maaf sangat2...ya Allah...besar dosa aku sebab tidak membalas sapaan dia...menyesal tiada guna...mesej yang lama ditatap balik...time tu rasa hati sedih sangat layan dia macam tu...last mesej dari dia 5 feb hari tu...



hanya dapat mendoakan kesejahteraan dia dekat sana...kematian yang sangat kejam..insya allah Allah akan membalasnya...

Raja Dzulkhairy(dibunuh dengan kejam dan disamun)
27/10/1992-19/2/2012
al-fatihah

Comments

Post a Comment

Popular posts from this blog

dengan ini aja mengisytiharkan..........

assalamualaikum...^_^


ok aja gedik...tak ada apa2pon yang nak diumumkan..just nak bagitahu.....follower aja da 100!!!!!!ok aja siyesly xsangka sebab tujuan aja berblogging just untuk suka2 sambil cari duit dari nuffnang,churpchurp [walaupun duit xpenah naik pon sob3...='( ]...


aishh aja nak umumkan juga bahawa aja dah bankrupt...ok bankrupt dari segi nafsu belajar..ahaha..esok test weiiiiii....aja xstudy apa2 lagi...asal nak belajar je teringat nak itu nak ini...lepas tu on laptop..lepas tu tengok mak andak bukak wifi...lepas tu tangan ni gatal betul bukak google chrome...lepas tu klik dekat facebook and blog**wajib bukak menatang dua ni**huhewww...and lepas tu online la sampai sekarang...walaupun mak andak da tutup wifi tapi aja sambung dengan broadband pulak..aishhhhhh..nafsu online lagi kuat daripada nafsu belaja..macam mana ni...


memang lepas ni laptop akan tinggal dekat rumah la..broadband pulak bagi abah simpan ...ahaha..alangkah bertuahnya aja kalau aja boleh buat semua tu...m…

eh...mmg pantang an bkak lappy...babab ia!!

assalamualaikum... ahaha ari ni aja nk story pasal ketensionan berstudy CTU(pendidikan islam)..