my friends:

Thursday, February 9, 2012

new habit!

assalamualaikum...^_^

dengan ini....saya siti nor hajar binti hamid mengisytiharkan.......saya ada habit baru!!!yeahhhh...nak tau?emmm maluuuuu...ahaha...aja tak tau sejak bila aja berperangai macam ni...tapi...semenjak dua menjak ni...bila duit penuh dekat purse tu.....lepas tu bila nampak ada gerai2 jual perfume.....walaupon murah gilaaaa....aja akan dengan lajunya akan beli...ahaha...orang cakap kalau murah less quality...tapi dari sudut pandangan aja...apa ada hal...asalkan ianya perfume...ehehe...

antara koleksi perfume yang aja ada sekarang ni......


ok x glamourus macam korang...huhu..tapi happy la kan...sekurang2nya aja dapat beli DKNY yang atas kotak tu and DKNY apple hijau yang penutup merah tu...dah lama admire dengan DKNY...tapi mana la mampu nak beli satu tin tu...so dapat beli yang kecik ni pon da kira bersyukur sangat...alhamdulillah...tapi kalau ada yang sudi hadiahkan dekat aja DKNY yang ori tu....sila lah kan...sangat2 digalakkan...ehehe

ok tu je nak bagitau disamping nak "clean" habuk2 dekat entry aja ni..huhu...papai dear...fighting2!assalamualaikum....

4 comments:

  1. xpa, biar murah, asal ada juga bau nya perfume tuh, lagi murah lagi jimat apa

    ReplyDelete
    Replies
    1. yup3..betul3...huhu...dpt tahan 12jam pon da kira ok...ehehe

      Delete
  2. Baru Folo sini. Menarik jugak blog ni. Keep blogging k!
    Jemput la baca entriku ini
    http://awieomar.blogspot.com/2011/04/10-perkara-berkaitan-dengan-biru.html

    ReplyDelete
  3. @Awie Omarmaaf aja baru perasan komen awie...komen masuk spam la...huhu...thanks sudi datang blog aja dan follow..blog ni biasa sangat3 daripada blog kawan2 yang lain..huhu..insya allah aja akan datang blog awie...=)

    ReplyDelete

sharing is caring =)