Skip to main content

Posts

Showing posts from July, 2011

13 tanda anda telah jatuh cinta..=)

Jika anda ingin tahu sama ada anda telah jatuh cinta dengan seseorang, anda boleh mengetahui melalui perkara berikut:

mock meeting...

assalamualaikum...

make me epy please

kamuu...

berjaya!!

assalamualaikum.. =)

sedih...='(

assalamualaikum...

my new look for blogspot!!

assalamualaikum... wahhh..puas ati lorh nan perubahan yg berlaku at blog aja ni... nmpak x??nampak x?? hehe... walaupon sikit je... tp puas ati lorh!! thanks pd sape2 jela yg telah bg inspirasi kpd aja... haha... inilah hasilnye...

cuti yg membosankan

assalamualaikum...ari ni aja nk cite pasal cuti midsem break utk dak2 uitm...ya allah!!bosan gile kot..
ari ahad tu dikira ok ar gak bab de kenduri ptg jambul...masuk ari isnin!!mati lorh...nk kua tp xtau nk g ne...nk wat assignment xde feel lg...last2 main laptop n on9...pastu tido....muahhaahaha...bile ar nk wat assignment ek...<3<3<3

touching..

xtau npe ari ni rase cm nak nangis je...kdg terus nangis...mmm windu mak abah abg2 semua...pastu bace lak blog azyra...lg ar sedey...
tp lam sedey2 tu aja sempat gak ar edit gmbar ni...hehehe...kowg harus tgk...cumel sgt3!! tu je la kot untuk post ari ni... xtau nk cite pe...haha bye...salam

lovely fwen!!

tazkirah

semalam ustaz ayob de bercerita saat kewafatan Rasulullah...sakit sgt..lebih sakit dari dipanah,dibaling batu...


yg ni aja baru bace td...sedih gak..


DISAAT KEWAFATAN RASULULLAH S.A.W........ Ibnu Mas’ud RA berkata: Ketika ajal Rasulullah SAW sudah dekat, baginda mengumpulkan kami di rumah Siti Aisyah RA. Kemudian baginda SAW memandang kami sambil berlinangan air mata dan bersabda: "Marhaban bikum, semoga Allah SWT memanjangkan umur kamu semua, semoga Allah SWT menyayangi, menolong dan memberikan petunjuk kepada kamu. Aku berwasiat kepada kamu, agar bertakwa kepada Allah SWT. Sesungguhnya aku adalah sebagai pemberi peringatan untuk kamu. Janganlah kamu berlaku sombong terhadap Allah SWT."