my friends:

Tuesday, July 26, 2011

13 tanda anda telah jatuh cinta..=)


Jika anda ingin tahu sama ada anda telah jatuh cinta dengan seseorang, anda boleh mengetahui melalui perkara berikut:

Thursday, July 21, 2011

please!!

mak abah..please jom kua!!
bosan thn gaban da ni dok uma
3 ari lgsung xkua uma
mak jom kua!!
sok nk blik lendu da...
jom kua jom mak

my new look for blogspot!!

assalamualaikum...
wahhh..puas ati lorh nan perubahan yg berlaku at blog aja ni...
nmpak x??nampak x??
hehe...
walaupon sikit je...
tp puas ati lorh!!
thanks pd sape2 jela yg telah bg inspirasi kpd aja...
haha...
inilah hasilnye...

Wednesday, July 20, 2011

harus bace ni...siyesly sedih sgt..***(*T_T*)***

the 1 n only (3)

sume harapan n impian aku musnah..
aku meneruskan life aku sbgai sorang student..
tapi aku sunyi..dia ambik 2thn life aku..
n now aku dah x pk boy..kapel jaoh skali..
pengalaman lepas bnyak mngajar aku..dia ada sms aku selepas beberapa hari aku balik dari utm..

cuti yg membosankan

assalamualaikum...ari ni aja nk cite pasal cuti midsem break utk dak2 uitm...ya allah!!bosan gile kot..
ari ahad tu dikira ok ar gak bab de kenduri ptg jambul...masuk ari isnin!!mati lorh...nk kua tp xtau nk g ne...nk wat assignment xde feel lg...last2 main laptop n on9...pastu tido....muahhaahaha...bile ar nk wat assignment ek...<3<3<3

Sunday, July 10, 2011

touching..

xtau npe ari ni rase cm nak nangis je...kdg terus nangis...mmm windu mak abah abg2 semua...pastu bace lak blog azyra...lg ar sedey...

tp lam sedey2 tu aja sempat gak ar edit gmbar ni...hehehe...kowg harus tgk...cumel sgt3!!
tu je la kot untuk post ari ni...
xtau nk cite pe...haha
bye...salam


Thursday, July 7, 2011

lovely fwen!!

min ron miz aku

ron min fara


tazkirah

semalam ustaz ayob de bercerita saat kewafatan Rasulullah...sakit sgt..lebih sakit dari dipanah,dibaling batu...


yg ni aja baru bace td...sedih gak..


DISAAT KEWAFATAN RASULULLAH S.A.W........

Ibnu Mas’ud RA berkata: Ketika ajal Rasulullah SAW sudah dekat, baginda mengumpulkan kami di rumah Siti Aisyah RA. Kemudian baginda SAW memandang kami sambil berlinangan air mata dan bersabda: "Marhaban bikum, semoga Allah SWT memanjangkan umur kamu semua, semoga Allah SWT menyayangi, menolong dan memberikan petunjuk kepada kamu. Aku berwasiat kepada kamu, agar bertakwa kepada Allah SWT. Sesungguhnya aku adalah sebagai pemberi peringatan untuk kamu. Janganlah kamu berlaku sombong terhadap Allah SWT."

sharing is caring =)