Skip to main content

sedih...='(


assalamualaikum...
hari ni aja nk cite pasal cite sedih aja...
sbnrnye xsedih pon
just bab kna blik u awal je...ahaha
skrg aja at kampung at melaka
sok mak ckp nk anta aja blik u
aja xnk
tp terpaksa ar
xkn nk suh mak stay smpai ahad semata2 bab aja
t uma spe nk jga
pokok bunga t mati bab xde air aja gak yg dosa
huhu...so dgn muka terpaksa td aja pon kemas ar brg lmbat2
sampai mak tgur...
katanye xnk abah marah
ahhaha
last2 lmbat gak...=P
sbnrnye xsuke dok kg lame bab bosan
xde spe pon at cni
de sepupu pon bapak ar bosan an
xsekepala
ne x nye aku da 19
diorg sume baru 16 ke bwh
sadis tol...
ahaha..da la...de yg menganggu ni...
sakit lak ati ni...meluat...bye2 salam

Comments

Popular posts from this blog

dengan ini aja mengisytiharkan..........

assalamualaikum...^_^


ok aja gedik...tak ada apa2pon yang nak diumumkan..just nak bagitahu.....follower aja da 100!!!!!!ok aja siyesly xsangka sebab tujuan aja berblogging just untuk suka2 sambil cari duit dari nuffnang,churpchurp [walaupun duit xpenah naik pon sob3...='( ]...


aishh aja nak umumkan juga bahawa aja dah bankrupt...ok bankrupt dari segi nafsu belajar..ahaha..esok test weiiiiii....aja xstudy apa2 lagi...asal nak belajar je teringat nak itu nak ini...lepas tu on laptop..lepas tu tengok mak andak bukak wifi...lepas tu tangan ni gatal betul bukak google chrome...lepas tu klik dekat facebook and blog**wajib bukak menatang dua ni**huhewww...and lepas tu online la sampai sekarang...walaupun mak andak da tutup wifi tapi aja sambung dengan broadband pulak..aishhhhhh..nafsu online lagi kuat daripada nafsu belaja..macam mana ni...


memang lepas ni laptop akan tinggal dekat rumah la..broadband pulak bagi abah simpan ...ahaha..alangkah bertuahnya aja kalau aja boleh buat semua tu...m…

eh...mmg pantang an bkak lappy...babab ia!!

assalamualaikum... ahaha ari ni aja nk story pasal ketensionan berstudy CTU(pendidikan islam)..