Skip to main content

akhirnya tercapai juga!

assalamualaikum..
ahaa??pe yg tercapai tu aja??
nk tau x??xnk tau??ok fine..cite gak!
bab ni blog aja!ahahahaha

yg penting bkn dean list bab last paper pon lom jwb lg...
ahaha...tp dean list tu mmg angan2 je pon...
**humble
ok2 berbalik pada cerita...
sbnrnye yg tercapai tu pasal percutian aja nan kawan2 la...
xingat??ala yg pasal perbincangan nan mak aja tu...
xingat gak??g cari sendiri...ahaha...guwau..
ari tu aja de cite...
mak ckp lau xde wit xpyh g cuti...
tapiiiii kitowg da rancang gila2 tau...
td nan muka xbersalah aja tnye mak..

aja:mak bile nk kua?
mak:nk kua g ne?
aja:nk g tabung haji..nk kua duit...nk g perak nan kawan..
mak:xpyh g..asyik dok kua duit je...

***aja wat muka sedih...
pastu pas mkn...ehehehehehe
mak:RM200 cukup x?
aja:nk watpe?pura2 tnya je tu
mak:ckp nk g perak...
aja:ohhhh...kakak baru rancang nk kua duit RM150..tp mak da ckp nk bg RM200 spe xnk...eheheh..acih(terima kasih) mak...

ok selesai!!!
akhirnye jd gak plan kami...
xsaba nk g jln at perak!
RM200 tu mmg kna blnja sikit2 je ar kan...
bab termasuk tmbang bas n mkn2...
xpe2..cukup tu...bersyukur...
drpd xde...tol x??
alhamdulillah..
love u la mak!
ok tu je...
papai sume readers!
assalamualaikum...


Comments

  1. haha..aja mmg advance..kite xprepare pape lg..but harap2 plan kite jd kan..mybe last kite holidayyy

    ReplyDelete
  2. @Azyrajgn ckp cmtu beb...kite de lg 3 sem lg..

    ReplyDelete
  3. 3sem tp cm xde byk mase je..tkot bsy memanjang

    ReplyDelete
  4. @Azyrakite bercuti at kolej pon xpe...ahaha...ko nan echa ni mmg sngaja bg mood sedih at aku...echa ckp mybe thn dpn thn last kite raya bersama...emmm cpt lak masa berlalu an...xsgka da nk part 4 da kite...pasni degree xpasti lg sume sama...='(

    ReplyDelete
  5. ha tau xpe kan..t masing2 dah jauh..susah nk jumpe..huaaaaa(sedey)..eh tp ecah jd join x?? ssh ar nk contact dyer tuu

    ReplyDelete
  6. @Azyra aish ko lak sedih..huhu...echa??xtaula...ari tu dia msg aku pasal dftr arab je...pastu senyap...

    ReplyDelete
  7. haha..dyer tu mmg..sabo je laaaaa

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

dengan ini aja mengisytiharkan..........

assalamualaikum...^_^


ok aja gedik...tak ada apa2pon yang nak diumumkan..just nak bagitahu.....follower aja da 100!!!!!!ok aja siyesly xsangka sebab tujuan aja berblogging just untuk suka2 sambil cari duit dari nuffnang,churpchurp [walaupun duit xpenah naik pon sob3...='( ]...


aishh aja nak umumkan juga bahawa aja dah bankrupt...ok bankrupt dari segi nafsu belajar..ahaha..esok test weiiiiii....aja xstudy apa2 lagi...asal nak belajar je teringat nak itu nak ini...lepas tu on laptop..lepas tu tengok mak andak bukak wifi...lepas tu tangan ni gatal betul bukak google chrome...lepas tu klik dekat facebook and blog**wajib bukak menatang dua ni**huhewww...and lepas tu online la sampai sekarang...walaupun mak andak da tutup wifi tapi aja sambung dengan broadband pulak..aishhhhhh..nafsu online lagi kuat daripada nafsu belaja..macam mana ni...


memang lepas ni laptop akan tinggal dekat rumah la..broadband pulak bagi abah simpan ...ahaha..alangkah bertuahnya aja kalau aja boleh buat semua tu...m…

eh...mmg pantang an bkak lappy...babab ia!!

assalamualaikum... ahaha ari ni aja nk story pasal ketensionan berstudy CTU(pendidikan islam)..