Skip to main content

bergembira bersamamuuuu...

assalamualaikum....
hari ni aja happy gilaaaaaaaa
nak tau sebab ape???
sebab aja dapat lepak dengan kawan lama...
kawan satu sekolah
yang sangat3 dirindui....
grrrrr lepak dengan diorang mmg gelak xhenti je la...
gempak seh!!!
pastu cuci-cuci mata tengok budak-budak kampung ronda-ronda..
terbaik..
paling ramai budak kapel je la yang ronda..
dan xlupe budak-budak yang berkumpulan tu...
ahahhaha...
bile la giliran aja nak ronda-ronda kampung lak ek...
tadi xberkesempatan sebab kami lepak bertiga...
yang bawak moto aja sorang je...hehe..
so insya allah de rezeki panjang umo ley ronda-ronda...=)
papepon...
miss u la kawan...
eh xlupa gak...
miss u azyra una echa!
ok tu je dari aja...
nanti sambung lagi...
salam semua!

Comments

  1. @Ku Azhar ahaha..boley je..ronda kampung baru bes...xpayah pakai helmet...ahaks

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

semester break

assalamulaikum....^___^

wahh lama juga aja tak update blog kan?shuhhhh shuhhhh shuhhhh labah2 semua...agak2 ada yang rindu tak?ehehhe...gediknye ponnnn...takde siapa nak rindu2...ok berdasarkan tajuk di atas...sure konfirm pasti semua mesti nak tau ape aktiviti yang aja lakukan semasa waktu cuti?kan3??ok jom baca cerita aja dari awal sampai akhir ok...

31 March 2012, Sabtu.


berakhirnya final exam dan berakhirnya semester 4...last payper!last payper!**dialog jozan dalam lawak ke der**.heheeeee..=D...semangat keluar dewan membara sampai tak jumpa langsung makcik azyra dan makcik echa tu...ish3..teruk betul diorang tinggalkan aja...sob3..T________T...hari tersebut juga mak abah jemput balik rumah...

1 April 2012, Ahad.


orang lain duk sibuk2 berkepit bawah ketiak mak...tapi aja................nak buat macam mana..tiket da beli sebulan awal...eh jap...tiket ke johor bahru..lupa pulak nak bagitau...huhu...so pada hari kejadian..tanpa kepitan or tersepit bawah ketiak mak, aja meninggalkan home…

discuss with mom.....

assalamualaikum....