Skip to main content

bergembira bersamamuuuu...

assalamualaikum....
hari ni aja happy gilaaaaaaaa
nak tau sebab ape???
sebab aja dapat lepak dengan kawan lama...
kawan satu sekolah
yang sangat3 dirindui....
grrrrr lepak dengan diorang mmg gelak xhenti je la...
gempak seh!!!
pastu cuci-cuci mata tengok budak-budak kampung ronda-ronda..
terbaik..
paling ramai budak kapel je la yang ronda..
dan xlupe budak-budak yang berkumpulan tu...
ahahhaha...
bile la giliran aja nak ronda-ronda kampung lak ek...
tadi xberkesempatan sebab kami lepak bertiga...
yang bawak moto aja sorang je...hehe..
so insya allah de rezeki panjang umo ley ronda-ronda...=)
papepon...
miss u la kawan...
eh xlupa gak...
miss u azyra una echa!
ok tu je dari aja...
nanti sambung lagi...
salam semua!

Comments

  1. @Ku Azhar ahaha..boley je..ronda kampung baru bes...xpayah pakai helmet...ahaks

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

dengan ini aja mengisytiharkan..........

assalamualaikum...^_^


ok aja gedik...tak ada apa2pon yang nak diumumkan..just nak bagitahu.....follower aja da 100!!!!!!ok aja siyesly xsangka sebab tujuan aja berblogging just untuk suka2 sambil cari duit dari nuffnang,churpchurp [walaupun duit xpenah naik pon sob3...='( ]...


aishh aja nak umumkan juga bahawa aja dah bankrupt...ok bankrupt dari segi nafsu belajar..ahaha..esok test weiiiiii....aja xstudy apa2 lagi...asal nak belajar je teringat nak itu nak ini...lepas tu on laptop..lepas tu tengok mak andak bukak wifi...lepas tu tangan ni gatal betul bukak google chrome...lepas tu klik dekat facebook and blog**wajib bukak menatang dua ni**huhewww...and lepas tu online la sampai sekarang...walaupun mak andak da tutup wifi tapi aja sambung dengan broadband pulak..aishhhhhh..nafsu online lagi kuat daripada nafsu belaja..macam mana ni...


memang lepas ni laptop akan tinggal dekat rumah la..broadband pulak bagi abah simpan ...ahaha..alangkah bertuahnya aja kalau aja boleh buat semua tu...m…

eh...mmg pantang an bkak lappy...babab ia!!

assalamualaikum... ahaha ari ni aja nk story pasal ketensionan berstudy CTU(pendidikan islam)..