Skip to main content

terbaik!

assalamualaikum....
pe yg terbaik tu aja??
nk tau ke??lau xnk tau pon aja bgtau gak!
wekkk...=P
ok2 siyesly....
yg terbaik sebenarnya pasal pengurusan masa aja...
cuba bayangkan
.....................
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
ok da bayangkan???ahaha...guwau je...
ok serius balik...
cuba bayangkan ahad ni ada final exam ni..
last paper lak tu...
aja boleh study..............
nk tau study apa???
study pasal tutorial nk mencantikkan blog!!ahahah
terbaik kan??
tp bukan semakin lawa pon blog aja....
lagi buruk tu de ar!!!ahahaha jujur...
humble beb!
aish bila nk sedar tu...
dengan barang xpacking lg...
sedangkan esok da kena balik uitm ni...
aissshhhhhh konfirm sure pasti la jap g mak bebel!
study ntah kemana..barang xpack...
aja-aja...
camne nk focus study ek???
da nyorok laptop...
tp xfocus gak..
study tanpa laptop bersamaan study menghadap dinding je la...
ahahah...
betul...
cuba kowg tgk gambar kat sebelah tu...
<----------------------

kowg pon mesti penah rasa camtu kan??
tgh dok study tetiba ley termenung pandang dinding..
pikir pakwe la,,,pikir nak kawin dengan anak raja la...ahaha
da la...
cukup la untuk entry aja pada kali ini...
kalau ada tips utk study tu share2 la ek...
mana tau sempat utk aja buat keje last minit ni...=P
ok daaaaa....wish me luck for last paper exam on this sunday okay...
MGT269...
assalamualaikum..

***(*^_^*)***


Comments

Popular posts from this blog

dengan ini aja mengisytiharkan..........

assalamualaikum...^_^


ok aja gedik...tak ada apa2pon yang nak diumumkan..just nak bagitahu.....follower aja da 100!!!!!!ok aja siyesly xsangka sebab tujuan aja berblogging just untuk suka2 sambil cari duit dari nuffnang,churpchurp [walaupun duit xpenah naik pon sob3...='( ]...


aishh aja nak umumkan juga bahawa aja dah bankrupt...ok bankrupt dari segi nafsu belajar..ahaha..esok test weiiiiii....aja xstudy apa2 lagi...asal nak belajar je teringat nak itu nak ini...lepas tu on laptop..lepas tu tengok mak andak bukak wifi...lepas tu tangan ni gatal betul bukak google chrome...lepas tu klik dekat facebook and blog**wajib bukak menatang dua ni**huhewww...and lepas tu online la sampai sekarang...walaupun mak andak da tutup wifi tapi aja sambung dengan broadband pulak..aishhhhhh..nafsu online lagi kuat daripada nafsu belaja..macam mana ni...


memang lepas ni laptop akan tinggal dekat rumah la..broadband pulak bagi abah simpan ...ahaha..alangkah bertuahnya aja kalau aja boleh buat semua tu...m…

eh...mmg pantang an bkak lappy...babab ia!!

assalamualaikum... ahaha ari ni aja nk story pasal ketensionan berstudy CTU(pendidikan islam)..