my friends:

Friday, October 7, 2011

terbaik!

assalamualaikum....
pe yg terbaik tu aja??
nk tau ke??lau xnk tau pon aja bgtau gak!
wekkk...=P
ok2 siyesly....
yg terbaik sebenarnya pasal pengurusan masa aja...
cuba bayangkan
.....................
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
ok da bayangkan???ahaha...guwau je...
ok serius balik...
cuba bayangkan ahad ni ada final exam ni..
last paper lak tu...
aja boleh study..............
nk tau study apa???
study pasal tutorial nk mencantikkan blog!!ahahah
terbaik kan??
tp bukan semakin lawa pon blog aja....
lagi buruk tu de ar!!!ahahaha jujur...
humble beb!
aish bila nk sedar tu...
dengan barang xpacking lg...
sedangkan esok da kena balik uitm ni...
aissshhhhhh konfirm sure pasti la jap g mak bebel!
study ntah kemana..barang xpack...
aja-aja...
camne nk focus study ek???
da nyorok laptop...
tp xfocus gak..
study tanpa laptop bersamaan study menghadap dinding je la...
ahahah...
betul...
cuba kowg tgk gambar kat sebelah tu...
<----------------------

kowg pon mesti penah rasa camtu kan??
tgh dok study tetiba ley termenung pandang dinding..
pikir pakwe la,,,pikir nak kawin dengan anak raja la...ahaha
da la...
cukup la untuk entry aja pada kali ini...
kalau ada tips utk study tu share2 la ek...
mana tau sempat utk aja buat keje last minit ni...=P
ok daaaaa....wish me luck for last paper exam on this sunday okay...
MGT269...
assalamualaikum..

***(*^_^*)***


No comments:

Post a Comment

sharing is caring =)