Skip to main content

terbaik!

assalamualaikum....
pe yg terbaik tu aja??
nk tau ke??lau xnk tau pon aja bgtau gak!
wekkk...=P
ok2 siyesly....
yg terbaik sebenarnya pasal pengurusan masa aja...
cuba bayangkan
.....................
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
ok da bayangkan???ahaha...guwau je...
ok serius balik...
cuba bayangkan ahad ni ada final exam ni..
last paper lak tu...
aja boleh study..............
nk tau study apa???
study pasal tutorial nk mencantikkan blog!!ahahah
terbaik kan??
tp bukan semakin lawa pon blog aja....
lagi buruk tu de ar!!!ahahaha jujur...
humble beb!
aish bila nk sedar tu...
dengan barang xpacking lg...
sedangkan esok da kena balik uitm ni...
aissshhhhhh konfirm sure pasti la jap g mak bebel!
study ntah kemana..barang xpack...
aja-aja...
camne nk focus study ek???
da nyorok laptop...
tp xfocus gak..
study tanpa laptop bersamaan study menghadap dinding je la...
ahahah...
betul...
cuba kowg tgk gambar kat sebelah tu...
<----------------------

kowg pon mesti penah rasa camtu kan??
tgh dok study tetiba ley termenung pandang dinding..
pikir pakwe la,,,pikir nak kawin dengan anak raja la...ahaha
da la...
cukup la untuk entry aja pada kali ini...
kalau ada tips utk study tu share2 la ek...
mana tau sempat utk aja buat keje last minit ni...=P
ok daaaaa....wish me luck for last paper exam on this sunday okay...
MGT269...
assalamualaikum..

***(*^_^*)***


Comments

Popular posts from this blog

semester break

assalamulaikum....^___^

wahh lama juga aja tak update blog kan?shuhhhh shuhhhh shuhhhh labah2 semua...agak2 ada yang rindu tak?ehehhe...gediknye ponnnn...takde siapa nak rindu2...ok berdasarkan tajuk di atas...sure konfirm pasti semua mesti nak tau ape aktiviti yang aja lakukan semasa waktu cuti?kan3??ok jom baca cerita aja dari awal sampai akhir ok...

31 March 2012, Sabtu.


berakhirnya final exam dan berakhirnya semester 4...last payper!last payper!**dialog jozan dalam lawak ke der**.heheeeee..=D...semangat keluar dewan membara sampai tak jumpa langsung makcik azyra dan makcik echa tu...ish3..teruk betul diorang tinggalkan aja...sob3..T________T...hari tersebut juga mak abah jemput balik rumah...

1 April 2012, Ahad.


orang lain duk sibuk2 berkepit bawah ketiak mak...tapi aja................nak buat macam mana..tiket da beli sebulan awal...eh jap...tiket ke johor bahru..lupa pulak nak bagitau...huhu...so pada hari kejadian..tanpa kepitan or tersepit bawah ketiak mak, aja meninggalkan home…

discuss with mom.....

assalamualaikum....