Skip to main content

kesimpulannya????

assalamualaikum...
hari ni aja nk share something...
aja amik benda ni at fb kwn aja...



standard ape akan laki kate zaman skang ....~

Kalau perempuan cantik pendiamlelaki akan kata: wow!ciri2 isteri idaman...Kalau perempuan tak cantik pendiamLelaki akan kata: tak reti berkomunikasi agaknyer...

Kalau perempuan cantik berbuat jahatLelaki akan kata: mesti ada krisis nih...kesiannyer...Kalau perempuan tak cantik berbuat jahatLelaki akan kata: dah la tak lawa,perangai plak mcm sial!!

Kalau perempuan cantik menolong lelaki yg kesusahanLelaki akan kata: wow!heroin sejati...Kalau perempuan tak cantik menolong lelaki yg kesusahanLelaki akan kata: hmm...taktik nak ngorat la tu...

Kalau perempuan cantik dpt lelaki handsomeLelaki akan kata: ok la...bagai pinang d belah dua...Kalau perempuan tak cantik dpt lelaki handsomeLelaki akan kata: kesian...mst dah kena bomoh lelaki tu...

Kalau perempuan cantik menuang air ke gelas lelakiLelaki akan kata: wah...caringnyer...Kalau perempuan tak cantik menuang air ke gelas lelaki Lelaki akan kata: eleh,gedik la tu...

Kalau perempuan cantik bersedih hatiLelaki akan kata: don't worry,i will make u happy forever...Kalau perempuan tak cantik bersedih hatiLelaki akan kata: ckit2 nangis!!gembeng tol..ngade2 la...

Kalau perempuan cantik pandai masakLelaki akan kata: dah la lawa,pandai masak plak tu...Kalau perempuan tak cantik pandai masakLelaki akan kata: ntah sedap ke tak tu...

Kalau perempuan cantik main2 misscallLelaki akan kata: syoknye!!rindu la tu...Kalau perempuan tak cantik main2 miskolLelaki akan kata: ko ni takde keje lain ke??!sibuk ni tau tak!!

Kalau perempuan cantik hantar email hari2Lelaki akan kata: sukenyer...!!Kalau perempuan tak cantik hantar2 emailLelaki akan kata: asyik2 email dia...boring!
 yg nie perempuan lak
Kalau lelaki kacak pendiamPerempuan akan cakap: Wow, cool giler.Kalau lelaki hodoh pendiamPerempuan akan cakap: Eh perasan bagus.

Kalau lelaki kacak berbuat jahatPerempuan akan kata: Nobody’s perfect.Kalau lelaki hodoh berbuat jahatPerempuan akan cakap: Patutpun, muka pun macam pecah rumah!

Kalau lelaki kacak menolong perempuan yg digangguPerempuan akan cakap: Wah! Machonya, macam hero filem!Kalau lelaki hodoh menolong perempuan yang digangguPerempuan akan kata: Entah2 kawan dia.

Kalau lelaki kacak dapat perempuan cantikPerempuan akan kata: Sepadan sangat.Kalau lelaki hodoh dapat perempuan cantikPerempuan akan kata: Mesti kena bomoh perempuan tu!

Kalau lelaki kacak ditinggal kekasihPerempuan akan kata: Jangan sedih, kan saya ada.Kalau lelaki hodoh ditinggal kekasihPerempuan akan kata: (terdiam, tapi telunjuknya meliuk-liuk dari atas ke bawah, patutlah, tengok saja luarannya)

Kalau lelaki kacak penyayang binatangPerempuan akan cakap: Perasaannya halus. Penuh kasih sayang.Kalau lelaki hodoh penyayang binatangPerempuan akan cakap: Sesama keluarga memang harus menyayangi.

Kalau lelaki kacak bawa BMWPerempuan akan cakap: Matching. Hebat luar dalam.
Kalau lelaki hodoh bawa BMWPerempuan akan cakap: Bang, bosnya mana?

Kalau lelaki kacak tak mahu bergambarPerempuan akan cakap: Pasti takut kalau-kalau gambarnya tersebarKalau lelaki hodoh tak mau bergambarPerempuan akan kata: Tak sanggup tengok hasilnya ye?

Kalau lelaki kacak menuang air ke gelas perempuanPerempuan akan cakap: Ini barulah lelaki gentlemen.Kalau lelaki hodoh menuang air ke gelas perempuanPerempuan akan cakap: Naluri pembantu, memang begitu.

Kalau lelaki kacak bersedih hatiPerempuan akan cakap: Let me be your shoulder to cry on.Kalau lelaki hodoh bersedih hatiPerempuan akan kata: Kuat nangis!! Lelaki ke bukan ni?

kepada laki dan perempuan jgn terasa lak yee cume ini kebiasan manusia zaman skang nie minx maaf kalau ade yg terasa...aja pon kdg cmtu gak!!hik3...


papai...salam....

***(*^_^*)***
fighting2!!

Comments

Popular posts from this blog

dengan ini aja mengisytiharkan..........

assalamualaikum...^_^


ok aja gedik...tak ada apa2pon yang nak diumumkan..just nak bagitahu.....follower aja da 100!!!!!!ok aja siyesly xsangka sebab tujuan aja berblogging just untuk suka2 sambil cari duit dari nuffnang,churpchurp [walaupun duit xpenah naik pon sob3...='( ]...


aishh aja nak umumkan juga bahawa aja dah bankrupt...ok bankrupt dari segi nafsu belajar..ahaha..esok test weiiiiii....aja xstudy apa2 lagi...asal nak belajar je teringat nak itu nak ini...lepas tu on laptop..lepas tu tengok mak andak bukak wifi...lepas tu tangan ni gatal betul bukak google chrome...lepas tu klik dekat facebook and blog**wajib bukak menatang dua ni**huhewww...and lepas tu online la sampai sekarang...walaupun mak andak da tutup wifi tapi aja sambung dengan broadband pulak..aishhhhhh..nafsu online lagi kuat daripada nafsu belaja..macam mana ni...


memang lepas ni laptop akan tinggal dekat rumah la..broadband pulak bagi abah simpan ...ahaha..alangkah bertuahnya aja kalau aja boleh buat semua tu...m…

eh...mmg pantang an bkak lappy...babab ia!!

assalamualaikum... ahaha ari ni aja nk story pasal ketensionan berstudy CTU(pendidikan islam)..