my friends:

Friday, January 28, 2011

back home!!!

hari ni bersamaan 28 ari bulan januari 2010..sy akan pulang ke uma!!!!!!haha suke3....xsaba sgt3 nk jumpe katil...kih3...tp bapak bnyk assignment kna wat cuti ni...eco,acc,mkt,bel,ctu...huwargh!!!!xsukenye...haha...tp kna wat gak ar...so relakan je...k la nk siap2...xde benda nk ckp lg...heee....papai sume...love u!!!assalamualaikum wbt

Tuesday, January 25, 2011

Bruno Mars - Just The Way You Are

Oh her eyes, her eyes
Make the stars look like they’re not shining
Her hair, her hair
Falls perfectly without her trying
She’s so beautiful
And I tell her every day
Yeah I know, I know
When I compliment her
She wont believe me
And its so, its so
Sad to think she don’t see what I see
But every time she asks me do I look okay
I say
When I see your face
There’s not a thing that I would change
Cause you’re amazing
Just the way you are
And when you smile,
The whole world stops and stares for awhile
Cause girl you’re amazing
Just the way you are
Her nails, her nails
I could kiss them all day if she’d let me
Her laugh, her laugh
She hates but I think its so sexy
She’s so beautiful
And I tell her every day
Oh you know, you know, you know
Id never ask you to change
If perfect is what you’re searching for
Then just stay the same
So don’t even bother asking
If you look okay
You know I say
When I see your face
There’s not a thing that I would change
Cause you’re amazing
Just the way you are
And when you smile,
The whole world stops and stares for awhile
Cause girl you’re amazing
Just the way you are
The way you are
The way you are
Girl you’re amazing
Just the way you are
When I see your face
There’s not a thing that I would change
Cause you’re amazing
Just the way you are
And when you smile,
The whole world stops and stares for awhile
Cause girl you’re amazing
Just the way you are
Mengapa kau pergi, Mengapa kau pergi
Di saat aku mulai mencintaimu,
berharap engkau jadi kekasih hatiku,
Malah kau pergi jauh dari hidupku,
Menyendiri lagi, Menyendiri lagi,
Di saat kau tinggalkan diriku pergi,
Tak pernah ada yang menhiasi hariku,
Di saat aku terbangun dari tidurku,
Aku inginkan diri mu, datang dan temui aku,
Kan ku katakan padamu, aku sangat mencintai dirimu,
Aku inginkan diri mu, datang dan temui aku,
Kan ku katakan padamu, aku sangat mencinta…….
Menyendiri lagi, Menyendiri lagi,
Di saat kau tinggalkan diriku pergi,
Tak pernah ada yang menhiasi hariku,
Di saat aku terbangun dari tidurku,
Aku inginkan diri mu, datang dan temui aku,
Kan ku katakan padamu, aku sangat mencintai dirimu,
Aku inginkan diri mu, datang dan temui aku,
Kan ku katakan padamu, aku sangat mencinta…….
Semoga engkau kan mengerti,, tentang perasaan ini
Maaf ku telah terbuai, akan indahnya cinta
Maaf sungguhku tak bisa, untuk kembali padamu
Maaf ku telah terbuai, akan indahnya cinta
Aku inginkan diri mu, datang dan temui aku,
Kan ku katakan padamu, aku sangat mencinta,
Aku inginkan diri mu, datang dan temui aku
Kan ku katakan padamu, aku sangat mencinta,
Aku inginkan diri mu, datang dan temui aku
Kan ku katakan padamu, aku sangat mencinta…

Friday, January 21, 2011

korg dh lain

...1st dia dh xcm dulu bab dia pentingkan owg lain...walaupun dia tau owg lain tu suke kongkong dia
...2nd dia dh cm lain...mybe bab aku kuat bebel...so dia xsuke....
...3rd dia dh cm lain...mgkin aku xsehebat,xsepandai,n xbest drpd owg tu...
...4th dia dh xcm dulu...mgkin aku ni kdg mengjengkelkan...kdg membosankan...

tp utk DIA tu...korg kna tau gak aku tgh sakit ati dgn kowg...DIA tu ramai...n antara DIA2 sume tu same je...cm xsuke berkawan nan aku lg....


P/S......mungkin aku xsempurna drpd owg lain...tp please...aku de perasaan gak...

Wednesday, January 19, 2011

story2 ckit

MY BESTFRIENDS FOREVER

INTAN FARA NADIA
aku knal dia dh lame dh...membesar bersame...dulu time kecik2 kakak dia ar tlg jga aku time mak aku keje...aku ingat lg...kitorg cm kembar...g mane2 same2...pky baju smae2...just aku wane pink dia wane biru...an nmpak cm kmbar...haha...aku ni mmg jd mangsa buli dia je..haha...bab tu aku lembik smpai skrg...sng owg nk buli...penah de perasaan sakit ati...tp xbrani nk lauhkan cmne...haha...tp persahabatan kitorg xlame...start masuk skolah menengah dia pindah skolah...perangai dia mmg dh lain ar...dia ni matured sikit dr aku...walaupun aku lg besar drpd dia...tp dia pindah xlame...jap je....last jpe dia time exam spm...emmm windu kamooo

AZZATUL ZUHAILI
kitorg rpt start dr kecik gak...bab mak ayah kitorg knal antara satu same lain...kitorg kwn smpai form 3...skrg still kwn lg...tp cm dh lain ckit...kitorg xrpt pon since dia pindah skolah pas pmr...bab dia ar aku kapel dgn ex aku....dulu kitorg main tuka2 diari...klaka je....haha

NURUL AZWA
kitorg kwn since tadika...aku ingat lg bile dia kna buli....suke ngadu at aku bab aku ni dulu assistant ketua kelas...heeee...garang ke???huh!!!haha...kitorg start rpt time form 1...siap de group lg antara aku aza azwa n ayu...dia dh tunang dh...cedey je...skrg xley rpt nan dia...bab tunang dia ni kuat kongkong ckit...

NOR HIDAYU
lepas rpt nan azza n azwa baru aku rpt dgn dia...siyes dia kwn paling klaka...pandai wat lwk...mmg ley jd satu kepala...aku kurang cite pasal dia...xde idea...haha

RONALIZAH, SITI AMINAH, HAMIZAH, V SARAVANAN, MOHD AZIM,MOHD HAFIZUDIN, MOHAMMAD FARHAN, DLL....
korg kwn rpt aku time sume kwn2 aku yg lain pergi meninggalkan aku..heeee...mmg syok ar fwen dgn korg...tanpa ron min n miz...aku mgkin xkan dpt masuk u....blaja dgn korg mmg bes sgt2

AZYRA FYAZLYN
sy syg kamoo....kamoo kwn baik sy juga..n kamoo mmg sgt bes...walaupun kamoo xrpt nan sy skrg.....hmmm...



will continue.............................



Monday, January 10, 2011

luahan perasaan

harus ke dikongkong??
aku dh 19years old
slh ke aku nk berkapel...
mak abah tau aku kwn dgn spe...
npe mesti de yg menghalang...dia xpernah kacau aku study
dia xpernah msg aku lau aku bz
dia xpernah membebankan aku
please ar fhm aku
aku nk epy
aku nk bebas ckit je
mmg aku adik
tp jgnla smpai kongkong aku cmtu
aku xnk cari gado...
aku xnk wat mak abah sedih
tp please jgn wat aku sedih gak....="(

sharing is caring =)