Skip to main content

Posts

Showing posts from January, 2011

back home!!!

hari ni bersamaan 28 ari bulan januari 2010..sy akan pulang ke uma!!!!!!haha suke3....xsaba sgt3 nk jumpe katil...kih3...tp bapak bnyk assignment kna wat cuti ni...eco,acc,mkt,bel,ctu...huwargh!!!!xsukenye...haha...tp kna wat gak ar...so relakan je...k la nk siap2...xde benda nk ckp lg...heee....papai sume...love u!!!assalamualaikum wbt

Bruno Mars - Just The Way You Are

Oh her eyes, her eyes
Make the stars look like they’re not shining
Her hair, her hair
Falls perfectly without her trying She’s so beautiful
And I tell her every day Yeah I know, I know
When I compliment her
She wont believe me
And its so, its so
Sad to think she don’t see what I see But every time she asks me do I look okay
I say When I see your face
There’s not a thing that I would change
Cause you’re amazing
Just the way you are
And when you smile,
The whole world stops and stares for awhile
Cause girl you’re amazing
Just the way you are Her nails, her nails
I could kiss them all day if she’d let me
Her laugh, her laugh
She hates but I think its so sexy She’s so beautiful
And I tell her every day Oh you know, you know, you know
Id never ask you to change
If perfect is what you’re searching for
Then just stay the same So don’t even bother asking
If you look okay
You know I say When I see your face
There’s not a thing that I would change
Cause you’re amazing
Just the way you are
And when you s…
Mengapa kau pergi, Mengapa kau pergi
Di saat aku mulai mencintaimu,
berharap engkau jadi kekasih hatiku,
Malah kau pergi jauh dari hidupku, Menyendiri lagi, Menyendiri lagi,
Di saat kau tinggalkan diriku pergi,
Tak pernah ada yang menhiasi hariku,
Di saat aku terbangun dari tidurku, Aku inginkan diri mu, datang dan temui aku,
Kan ku katakan padamu, aku sangat mencintai dirimu,
Aku inginkan diri mu, datang dan temui aku,
Kan ku katakan padamu, aku sangat mencinta……. Menyendiri lagi, Menyendiri lagi,
Di saat kau tinggalkan diriku pergi,
Tak pernah ada yang menhiasi hariku,
Di saat aku terbangun dari tidurku, Aku inginkan diri mu, datang dan temui aku,
Kan ku katakan padamu, aku sangat mencintai dirimu,
Aku inginkan diri mu, datang dan temui aku,
Kan ku katakan padamu, aku sangat mencinta……. Semoga engkau kan mengerti,, tentang perasaan ini
Maaf ku telah terbuai, akan indahnya cinta
Maaf sungguhku tak bisa, untuk kembali padamu
Maaf ku telah terbuai, akan indahnya cinta Aku inginkan diri mu, d…

korg dh lain

...1st dia dh xcm dulu bab dia pentingkan owg lain...walaupun dia tau owg lain tu suke kongkong dia
...2nd dia dh cm lain...mybe bab aku kuat bebel...so dia xsuke....
...3rd dia dh cm lain...mgkin aku xsehebat,xsepandai,n xbest drpd owg tu...
...4th dia dh xcm dulu...mgkin aku ni kdg mengjengkelkan...kdg membosankan...

tp utk DIA tu...korg kna tau gak aku tgh sakit ati dgn kowg...DIA tu ramai...n antara DIA2 sume tu same je...cm xsuke berkawan nan aku lg....


P/S......mungkin aku xsempurna drpd owg lain...tp please...aku de perasaan gak...

story2 ckit

MY BESTFRIENDS FOREVER
INTAN FARA NADIA aku knal dia dh lame dh...membesar bersame...dulu time kecik2 kakak dia ar tlg jga aku time mak aku keje...aku ingat lg...kitorg cm kembar...g mane2 same2...pky baju smae2...just aku wane pink dia wane biru...an nmpak cm kmbar...haha...aku ni mmg jd mangsa buli dia je..haha...bab tu aku lembik smpai skrg...sng owg nk buli...penah de perasaan sakit ati...tp xbrani nk lauhkan cmne...haha...tp persahabatan kitorg xlame...start masuk skolah menengah dia pindah skolah...perangai dia mmg dh lain ar...dia ni matured sikit dr aku...walaupun aku lg besar drpd dia...tp dia pindah xlame...jap je....last jpe dia time exam spm...emmm windu kamooo
AZZATUL ZUHAILI kitorg rpt start dr kecik gak...bab mak ayah kitorg knal antara satu same lain...kitorg kwn smpai form 3...skrg still kwn lg...tp cm dh lain ckit...kitorg xrpt pon since dia pindah skolah pas pmr...bab dia ar aku kapel dgn ex aku....dulu kitorg main tuka2 diari...klaka je....haha
NURUL AZWA kitorg kwn sinc…

luahan perasaan

harus ke dikongkong?? aku dh 19years old slh ke aku nk berkapel... mak abah tau aku kwn dgn spe... npe mesti de yg menghalang...dia xpernah kacau aku study dia xpernah msg aku lau aku bz dia xpernah membebankan aku please ar fhm aku aku nk epy aku nk bebas ckit je mmg aku adik tp jgnla smpai kongkong aku cmtu aku xnk cari gado... aku xnk wat mak abah sedih tp please jgn wat aku sedih gak....="(