Skip to main content

korg dh lain

...1st dia dh xcm dulu bab dia pentingkan owg lain...walaupun dia tau owg lain tu suke kongkong dia
...2nd dia dh cm lain...mybe bab aku kuat bebel...so dia xsuke....
...3rd dia dh cm lain...mgkin aku xsehebat,xsepandai,n xbest drpd owg tu...
...4th dia dh xcm dulu...mgkin aku ni kdg mengjengkelkan...kdg membosankan...

tp utk DIA tu...korg kna tau gak aku tgh sakit ati dgn kowg...DIA tu ramai...n antara DIA2 sume tu same je...cm xsuke berkawan nan aku lg....


P/S......mungkin aku xsempurna drpd owg lain...tp please...aku de perasaan gak...

Comments

Popular posts from this blog

semester break

assalamulaikum....^___^

wahh lama juga aja tak update blog kan?shuhhhh shuhhhh shuhhhh labah2 semua...agak2 ada yang rindu tak?ehehhe...gediknye ponnnn...takde siapa nak rindu2...ok berdasarkan tajuk di atas...sure konfirm pasti semua mesti nak tau ape aktiviti yang aja lakukan semasa waktu cuti?kan3??ok jom baca cerita aja dari awal sampai akhir ok...

31 March 2012, Sabtu.


berakhirnya final exam dan berakhirnya semester 4...last payper!last payper!**dialog jozan dalam lawak ke der**.heheeeee..=D...semangat keluar dewan membara sampai tak jumpa langsung makcik azyra dan makcik echa tu...ish3..teruk betul diorang tinggalkan aja...sob3..T________T...hari tersebut juga mak abah jemput balik rumah...

1 April 2012, Ahad.


orang lain duk sibuk2 berkepit bawah ketiak mak...tapi aja................nak buat macam mana..tiket da beli sebulan awal...eh jap...tiket ke johor bahru..lupa pulak nak bagitau...huhu...so pada hari kejadian..tanpa kepitan or tersepit bawah ketiak mak, aja meninggalkan home…

discuss with mom.....

assalamualaikum....