Skip to main content

korg dh lain

...1st dia dh xcm dulu bab dia pentingkan owg lain...walaupun dia tau owg lain tu suke kongkong dia
...2nd dia dh cm lain...mybe bab aku kuat bebel...so dia xsuke....
...3rd dia dh cm lain...mgkin aku xsehebat,xsepandai,n xbest drpd owg tu...
...4th dia dh xcm dulu...mgkin aku ni kdg mengjengkelkan...kdg membosankan...

tp utk DIA tu...korg kna tau gak aku tgh sakit ati dgn kowg...DIA tu ramai...n antara DIA2 sume tu same je...cm xsuke berkawan nan aku lg....


P/S......mungkin aku xsempurna drpd owg lain...tp please...aku de perasaan gak...

Comments

Popular posts from this blog

dengan ini aja mengisytiharkan..........

assalamualaikum...^_^


ok aja gedik...tak ada apa2pon yang nak diumumkan..just nak bagitahu.....follower aja da 100!!!!!!ok aja siyesly xsangka sebab tujuan aja berblogging just untuk suka2 sambil cari duit dari nuffnang,churpchurp [walaupun duit xpenah naik pon sob3...='( ]...


aishh aja nak umumkan juga bahawa aja dah bankrupt...ok bankrupt dari segi nafsu belajar..ahaha..esok test weiiiiii....aja xstudy apa2 lagi...asal nak belajar je teringat nak itu nak ini...lepas tu on laptop..lepas tu tengok mak andak bukak wifi...lepas tu tangan ni gatal betul bukak google chrome...lepas tu klik dekat facebook and blog**wajib bukak menatang dua ni**huhewww...and lepas tu online la sampai sekarang...walaupun mak andak da tutup wifi tapi aja sambung dengan broadband pulak..aishhhhhh..nafsu online lagi kuat daripada nafsu belaja..macam mana ni...


memang lepas ni laptop akan tinggal dekat rumah la..broadband pulak bagi abah simpan ...ahaha..alangkah bertuahnya aja kalau aja boleh buat semua tu...m…

eh...mmg pantang an bkak lappy...babab ia!!

assalamualaikum... ahaha ari ni aja nk story pasal ketensionan berstudy CTU(pendidikan islam)..