my friends:

Wednesday, January 19, 2011

story2 ckit

MY BESTFRIENDS FOREVER

INTAN FARA NADIA
aku knal dia dh lame dh...membesar bersame...dulu time kecik2 kakak dia ar tlg jga aku time mak aku keje...aku ingat lg...kitorg cm kembar...g mane2 same2...pky baju smae2...just aku wane pink dia wane biru...an nmpak cm kmbar...haha...aku ni mmg jd mangsa buli dia je..haha...bab tu aku lembik smpai skrg...sng owg nk buli...penah de perasaan sakit ati...tp xbrani nk lauhkan cmne...haha...tp persahabatan kitorg xlame...start masuk skolah menengah dia pindah skolah...perangai dia mmg dh lain ar...dia ni matured sikit dr aku...walaupun aku lg besar drpd dia...tp dia pindah xlame...jap je....last jpe dia time exam spm...emmm windu kamooo

AZZATUL ZUHAILI
kitorg rpt start dr kecik gak...bab mak ayah kitorg knal antara satu same lain...kitorg kwn smpai form 3...skrg still kwn lg...tp cm dh lain ckit...kitorg xrpt pon since dia pindah skolah pas pmr...bab dia ar aku kapel dgn ex aku....dulu kitorg main tuka2 diari...klaka je....haha

NURUL AZWA
kitorg kwn since tadika...aku ingat lg bile dia kna buli....suke ngadu at aku bab aku ni dulu assistant ketua kelas...heeee...garang ke???huh!!!haha...kitorg start rpt time form 1...siap de group lg antara aku aza azwa n ayu...dia dh tunang dh...cedey je...skrg xley rpt nan dia...bab tunang dia ni kuat kongkong ckit...

NOR HIDAYU
lepas rpt nan azza n azwa baru aku rpt dgn dia...siyes dia kwn paling klaka...pandai wat lwk...mmg ley jd satu kepala...aku kurang cite pasal dia...xde idea...haha

RONALIZAH, SITI AMINAH, HAMIZAH, V SARAVANAN, MOHD AZIM,MOHD HAFIZUDIN, MOHAMMAD FARHAN, DLL....
korg kwn rpt aku time sume kwn2 aku yg lain pergi meninggalkan aku..heeee...mmg syok ar fwen dgn korg...tanpa ron min n miz...aku mgkin xkan dpt masuk u....blaja dgn korg mmg bes sgt2

AZYRA FYAZLYN
sy syg kamoo....kamoo kwn baik sy juga..n kamoo mmg sgt bes...walaupun kamoo xrpt nan sy skrg.....hmmm...



will continue.............................



No comments:

Post a Comment

sharing is caring =)