Skip to main content

story2 ckit

MY BESTFRIENDS FOREVER

INTAN FARA NADIA
aku knal dia dh lame dh...membesar bersame...dulu time kecik2 kakak dia ar tlg jga aku time mak aku keje...aku ingat lg...kitorg cm kembar...g mane2 same2...pky baju smae2...just aku wane pink dia wane biru...an nmpak cm kmbar...haha...aku ni mmg jd mangsa buli dia je..haha...bab tu aku lembik smpai skrg...sng owg nk buli...penah de perasaan sakit ati...tp xbrani nk lauhkan cmne...haha...tp persahabatan kitorg xlame...start masuk skolah menengah dia pindah skolah...perangai dia mmg dh lain ar...dia ni matured sikit dr aku...walaupun aku lg besar drpd dia...tp dia pindah xlame...jap je....last jpe dia time exam spm...emmm windu kamooo

AZZATUL ZUHAILI
kitorg rpt start dr kecik gak...bab mak ayah kitorg knal antara satu same lain...kitorg kwn smpai form 3...skrg still kwn lg...tp cm dh lain ckit...kitorg xrpt pon since dia pindah skolah pas pmr...bab dia ar aku kapel dgn ex aku....dulu kitorg main tuka2 diari...klaka je....haha

NURUL AZWA
kitorg kwn since tadika...aku ingat lg bile dia kna buli....suke ngadu at aku bab aku ni dulu assistant ketua kelas...heeee...garang ke???huh!!!haha...kitorg start rpt time form 1...siap de group lg antara aku aza azwa n ayu...dia dh tunang dh...cedey je...skrg xley rpt nan dia...bab tunang dia ni kuat kongkong ckit...

NOR HIDAYU
lepas rpt nan azza n azwa baru aku rpt dgn dia...siyes dia kwn paling klaka...pandai wat lwk...mmg ley jd satu kepala...aku kurang cite pasal dia...xde idea...haha

RONALIZAH, SITI AMINAH, HAMIZAH, V SARAVANAN, MOHD AZIM,MOHD HAFIZUDIN, MOHAMMAD FARHAN, DLL....
korg kwn rpt aku time sume kwn2 aku yg lain pergi meninggalkan aku..heeee...mmg syok ar fwen dgn korg...tanpa ron min n miz...aku mgkin xkan dpt masuk u....blaja dgn korg mmg bes sgt2

AZYRA FYAZLYN
sy syg kamoo....kamoo kwn baik sy juga..n kamoo mmg sgt bes...walaupun kamoo xrpt nan sy skrg.....hmmm...



will continue.............................



Comments

Popular posts from this blog

dengan ini aja mengisytiharkan..........

assalamualaikum...^_^


ok aja gedik...tak ada apa2pon yang nak diumumkan..just nak bagitahu.....follower aja da 100!!!!!!ok aja siyesly xsangka sebab tujuan aja berblogging just untuk suka2 sambil cari duit dari nuffnang,churpchurp [walaupun duit xpenah naik pon sob3...='( ]...


aishh aja nak umumkan juga bahawa aja dah bankrupt...ok bankrupt dari segi nafsu belajar..ahaha..esok test weiiiiii....aja xstudy apa2 lagi...asal nak belajar je teringat nak itu nak ini...lepas tu on laptop..lepas tu tengok mak andak bukak wifi...lepas tu tangan ni gatal betul bukak google chrome...lepas tu klik dekat facebook and blog**wajib bukak menatang dua ni**huhewww...and lepas tu online la sampai sekarang...walaupun mak andak da tutup wifi tapi aja sambung dengan broadband pulak..aishhhhhh..nafsu online lagi kuat daripada nafsu belaja..macam mana ni...


memang lepas ni laptop akan tinggal dekat rumah la..broadband pulak bagi abah simpan ...ahaha..alangkah bertuahnya aja kalau aja boleh buat semua tu...m…

eh...mmg pantang an bkak lappy...babab ia!!

assalamualaikum... ahaha ari ni aja nk story pasal ketensionan berstudy CTU(pendidikan islam)..