Skip to main content

TGV cinemas sdn bhd

assalamualaikum...^_^

apekah semua itu?adakah aja pergi tengok wayang?ahaha..bukanla...tadi abg aja kol...sempena cuti sem yang bakal tiba tu..aja minta tolong dia carikan kerja..xsangka pulak dapat..just lulus ke tak..tu je...sebab ada interview!!wahhhh...abisla aja...interview dalam kelas pon hancussss...aishhh..doakan aja ek...

bile interview?1,2,3, dan 4 haribulan mac 2012...selamat time tu da start study week..so sempat la aja nak ke sana...thanks angah...korang2..doakan aja dapat keja tu ek..aja xsanggup sambut cuti sem 2bulan tanpa buat apa2..huhu..wish me luck...=)

Comments

  1. Terima kasih sebab sudi baca dan komen kat entri aku : Next Top Blogger 1 - Episod 7. Sebagai membalas budi, aku singgah ke sini :)

    ReplyDelete
  2. @Awie Omarahaha..xde hal la...thanks juga sebab sudi datang blog aja...=)

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

dengan ini aja mengisytiharkan..........

assalamualaikum...^_^


ok aja gedik...tak ada apa2pon yang nak diumumkan..just nak bagitahu.....follower aja da 100!!!!!!ok aja siyesly xsangka sebab tujuan aja berblogging just untuk suka2 sambil cari duit dari nuffnang,churpchurp [walaupun duit xpenah naik pon sob3...='( ]...


aishh aja nak umumkan juga bahawa aja dah bankrupt...ok bankrupt dari segi nafsu belajar..ahaha..esok test weiiiiii....aja xstudy apa2 lagi...asal nak belajar je teringat nak itu nak ini...lepas tu on laptop..lepas tu tengok mak andak bukak wifi...lepas tu tangan ni gatal betul bukak google chrome...lepas tu klik dekat facebook and blog**wajib bukak menatang dua ni**huhewww...and lepas tu online la sampai sekarang...walaupun mak andak da tutup wifi tapi aja sambung dengan broadband pulak..aishhhhhh..nafsu online lagi kuat daripada nafsu belaja..macam mana ni...


memang lepas ni laptop akan tinggal dekat rumah la..broadband pulak bagi abah simpan ...ahaha..alangkah bertuahnya aja kalau aja boleh buat semua tu...m…

eh...mmg pantang an bkak lappy...babab ia!!

assalamualaikum... ahaha ari ni aja nk story pasal ketensionan berstudy CTU(pendidikan islam)..