Skip to main content

kuar jln2 dgn kwn

smlm ari yg best n menggeramkn...
mula gn geram..
kitorg rncang nk g tesco cheng
akan tetapi...
disebabkn kitorg salah naik bas
kitorg telah di bawa ke arah yg salah gak
pakcik bas tu ar
ikut jln dlm lak tu
pastu bawak kitorg g tesco dkt melaka central
ok xpela dia anta kt situ..
tp yg menjadi masalah kitorg!!!!
dia g berhenti dkt tgh2 jln highway tu
and suruh kitorg seberang jln yg penuh dgn kenderaan!!!!!
mmgla tgh red ligh
tp beragak ar
lau tetiba tukar green light cmne??
x ke mati kitorg kt tgh2 jln tu...
meon ar pakcik bas tu...
xsuke dia...
huh!!!!
yg bestnye kitorg
bab dpt cuci mata
xley nk shopping
bab tgh jimat
hak3
tu je kot nk cite
papai
assalamualaikum

Comments

Popular posts from this blog

semester break

assalamulaikum....^___^

wahh lama juga aja tak update blog kan?shuhhhh shuhhhh shuhhhh labah2 semua...agak2 ada yang rindu tak?ehehhe...gediknye ponnnn...takde siapa nak rindu2...ok berdasarkan tajuk di atas...sure konfirm pasti semua mesti nak tau ape aktiviti yang aja lakukan semasa waktu cuti?kan3??ok jom baca cerita aja dari awal sampai akhir ok...

31 March 2012, Sabtu.


berakhirnya final exam dan berakhirnya semester 4...last payper!last payper!**dialog jozan dalam lawak ke der**.heheeeee..=D...semangat keluar dewan membara sampai tak jumpa langsung makcik azyra dan makcik echa tu...ish3..teruk betul diorang tinggalkan aja...sob3..T________T...hari tersebut juga mak abah jemput balik rumah...

1 April 2012, Ahad.


orang lain duk sibuk2 berkepit bawah ketiak mak...tapi aja................nak buat macam mana..tiket da beli sebulan awal...eh jap...tiket ke johor bahru..lupa pulak nak bagitau...huhu...so pada hari kejadian..tanpa kepitan or tersepit bawah ketiak mak, aja meninggalkan home…

discuss with mom.....

assalamualaikum....