Skip to main content

kuar jln2 dgn kwn

smlm ari yg best n menggeramkn...
mula gn geram..
kitorg rncang nk g tesco cheng
akan tetapi...
disebabkn kitorg salah naik bas
kitorg telah di bawa ke arah yg salah gak
pakcik bas tu ar
ikut jln dlm lak tu
pastu bawak kitorg g tesco dkt melaka central
ok xpela dia anta kt situ..
tp yg menjadi masalah kitorg!!!!
dia g berhenti dkt tgh2 jln highway tu
and suruh kitorg seberang jln yg penuh dgn kenderaan!!!!!
mmgla tgh red ligh
tp beragak ar
lau tetiba tukar green light cmne??
x ke mati kitorg kt tgh2 jln tu...
meon ar pakcik bas tu...
xsuke dia...
huh!!!!
yg bestnye kitorg
bab dpt cuci mata
xley nk shopping
bab tgh jimat
hak3
tu je kot nk cite
papai
assalamualaikum

Comments

Popular posts from this blog

dengan ini aja mengisytiharkan..........

assalamualaikum...^_^


ok aja gedik...tak ada apa2pon yang nak diumumkan..just nak bagitahu.....follower aja da 100!!!!!!ok aja siyesly xsangka sebab tujuan aja berblogging just untuk suka2 sambil cari duit dari nuffnang,churpchurp [walaupun duit xpenah naik pon sob3...='( ]...


aishh aja nak umumkan juga bahawa aja dah bankrupt...ok bankrupt dari segi nafsu belajar..ahaha..esok test weiiiiii....aja xstudy apa2 lagi...asal nak belajar je teringat nak itu nak ini...lepas tu on laptop..lepas tu tengok mak andak bukak wifi...lepas tu tangan ni gatal betul bukak google chrome...lepas tu klik dekat facebook and blog**wajib bukak menatang dua ni**huhewww...and lepas tu online la sampai sekarang...walaupun mak andak da tutup wifi tapi aja sambung dengan broadband pulak..aishhhhhh..nafsu online lagi kuat daripada nafsu belaja..macam mana ni...


memang lepas ni laptop akan tinggal dekat rumah la..broadband pulak bagi abah simpan ...ahaha..alangkah bertuahnya aja kalau aja boleh buat semua tu...m…

eh...mmg pantang an bkak lappy...babab ia!!

assalamualaikum... ahaha ari ni aja nk story pasal ketensionan berstudy CTU(pendidikan islam)..