Skip to main content

happy gile!!!

sok blik!!!!!!ya allah happy gile sgt3..1stly pat jpe mak abah!!!haha...2ndly pat smbut besday my love tuah..haha....sbnarnye nak wat suprise at dia...aja xbgtau pon dia yg aja blik sok..haha...aja ckp aja g kem...xtau la dia cye ke x...yg penting dia xtau..haha...siyes windu dia sgt3...k xde pape nk bebel lg dh...papai...<3<3<3<3<3

Comments

Popular posts from this blog

dengan ini aja mengisytiharkan..........

assalamualaikum...^_^


ok aja gedik...tak ada apa2pon yang nak diumumkan..just nak bagitahu.....follower aja da 100!!!!!!ok aja siyesly xsangka sebab tujuan aja berblogging just untuk suka2 sambil cari duit dari nuffnang,churpchurp [walaupun duit xpenah naik pon sob3...='( ]...


aishh aja nak umumkan juga bahawa aja dah bankrupt...ok bankrupt dari segi nafsu belajar..ahaha..esok test weiiiiii....aja xstudy apa2 lagi...asal nak belajar je teringat nak itu nak ini...lepas tu on laptop..lepas tu tengok mak andak bukak wifi...lepas tu tangan ni gatal betul bukak google chrome...lepas tu klik dekat facebook and blog**wajib bukak menatang dua ni**huhewww...and lepas tu online la sampai sekarang...walaupun mak andak da tutup wifi tapi aja sambung dengan broadband pulak..aishhhhhh..nafsu online lagi kuat daripada nafsu belaja..macam mana ni...


memang lepas ni laptop akan tinggal dekat rumah la..broadband pulak bagi abah simpan ...ahaha..alangkah bertuahnya aja kalau aja boleh buat semua tu...m…

eh...mmg pantang an bkak lappy...babab ia!!

assalamualaikum... ahaha ari ni aja nk story pasal ketensionan berstudy CTU(pendidikan islam)..