Skip to main content

luahan perasaan

this sem sgt mencabar..
1stly...jd ajk kebersihan...dh ar dpt senior level yg poyo gile nk mati...tau ar senior...tp please ar xpyh nk berlagak...kamoo tu senior beza satu sem n beza umo sthn je k...bilik kowg je yg bg mslh at aku...anoying gile nk mati beb!!tu la ayat kowg bg at aku...xpuas ati pasal jadual...siyesly..blik kowg je yg x puas ati..blik lain ok je..tau ar blik kowg sume senior...so sng ar kowg nk tindas junior cm aku ni...ARGH!!!!!!!!tension ar nan kowg...pastu de lak lg satu blik...mmg siyesly mls nk duty...xpyh nk ckp ar...siap bg tau at fb(chat) ckp diorg xnk duty...diorg nk byr RM2..plik3..de gak owg yg sggup kua wit drpd kua tenaga...bkn susah pon..blik aku yg mls2 tu pon wat gak beb...fun kot...bkn wat nan spe...rummate kowg gak...so knfirm ar epy...xde ar tension...ish...
2ndly,test melambak2 n carrymark plak sgt mengecewakan...tension2...dh nk last sem ni bnyk plak test n quiz...pastu dpt carrymark lg...contoh cm costing...carrymark only 22.5/30 je...argh!!!teruk...kwn sume ok..emm..pastu ctu..dpt 31/50 je..teruk an??last bel..37/50!!!argh!!!ley ke aku lulus ni...final exam g...tension2...
tp...sume benda ley settle...(ayat izad)..so just think postive k..now focus on final exam!!!aja!!u can do it...aja2fighting!!!=)

Comments

Popular posts from this blog

dengan ini aja mengisytiharkan..........

assalamualaikum...^_^


ok aja gedik...tak ada apa2pon yang nak diumumkan..just nak bagitahu.....follower aja da 100!!!!!!ok aja siyesly xsangka sebab tujuan aja berblogging just untuk suka2 sambil cari duit dari nuffnang,churpchurp [walaupun duit xpenah naik pon sob3...='( ]...


aishh aja nak umumkan juga bahawa aja dah bankrupt...ok bankrupt dari segi nafsu belajar..ahaha..esok test weiiiiii....aja xstudy apa2 lagi...asal nak belajar je teringat nak itu nak ini...lepas tu on laptop..lepas tu tengok mak andak bukak wifi...lepas tu tangan ni gatal betul bukak google chrome...lepas tu klik dekat facebook and blog**wajib bukak menatang dua ni**huhewww...and lepas tu online la sampai sekarang...walaupun mak andak da tutup wifi tapi aja sambung dengan broadband pulak..aishhhhhh..nafsu online lagi kuat daripada nafsu belaja..macam mana ni...


memang lepas ni laptop akan tinggal dekat rumah la..broadband pulak bagi abah simpan ...ahaha..alangkah bertuahnya aja kalau aja boleh buat semua tu...m…

eh...mmg pantang an bkak lappy...babab ia!!

assalamualaikum... ahaha ari ni aja nk story pasal ketensionan berstudy CTU(pendidikan islam)..