Skip to main content

luahan perasaan

this sem sgt mencabar..
1stly...jd ajk kebersihan...dh ar dpt senior level yg poyo gile nk mati...tau ar senior...tp please ar xpyh nk berlagak...kamoo tu senior beza satu sem n beza umo sthn je k...bilik kowg je yg bg mslh at aku...anoying gile nk mati beb!!tu la ayat kowg bg at aku...xpuas ati pasal jadual...siyesly..blik kowg je yg x puas ati..blik lain ok je..tau ar blik kowg sume senior...so sng ar kowg nk tindas junior cm aku ni...ARGH!!!!!!!!tension ar nan kowg...pastu de lak lg satu blik...mmg siyesly mls nk duty...xpyh nk ckp ar...siap bg tau at fb(chat) ckp diorg xnk duty...diorg nk byr RM2..plik3..de gak owg yg sggup kua wit drpd kua tenaga...bkn susah pon..blik aku yg mls2 tu pon wat gak beb...fun kot...bkn wat nan spe...rummate kowg gak...so knfirm ar epy...xde ar tension...ish...
2ndly,test melambak2 n carrymark plak sgt mengecewakan...tension2...dh nk last sem ni bnyk plak test n quiz...pastu dpt carrymark lg...contoh cm costing...carrymark only 22.5/30 je...argh!!!teruk...kwn sume ok..emm..pastu ctu..dpt 31/50 je..teruk an??last bel..37/50!!!argh!!!ley ke aku lulus ni...final exam g...tension2...
tp...sume benda ley settle...(ayat izad)..so just think postive k..now focus on final exam!!!aja!!u can do it...aja2fighting!!!=)

Comments

Popular posts from this blog

semester break

assalamulaikum....^___^

wahh lama juga aja tak update blog kan?shuhhhh shuhhhh shuhhhh labah2 semua...agak2 ada yang rindu tak?ehehhe...gediknye ponnnn...takde siapa nak rindu2...ok berdasarkan tajuk di atas...sure konfirm pasti semua mesti nak tau ape aktiviti yang aja lakukan semasa waktu cuti?kan3??ok jom baca cerita aja dari awal sampai akhir ok...

31 March 2012, Sabtu.


berakhirnya final exam dan berakhirnya semester 4...last payper!last payper!**dialog jozan dalam lawak ke der**.heheeeee..=D...semangat keluar dewan membara sampai tak jumpa langsung makcik azyra dan makcik echa tu...ish3..teruk betul diorang tinggalkan aja...sob3..T________T...hari tersebut juga mak abah jemput balik rumah...

1 April 2012, Ahad.


orang lain duk sibuk2 berkepit bawah ketiak mak...tapi aja................nak buat macam mana..tiket da beli sebulan awal...eh jap...tiket ke johor bahru..lupa pulak nak bagitau...huhu...so pada hari kejadian..tanpa kepitan or tersepit bawah ketiak mak, aja meninggalkan home…

discuss with mom.....

assalamualaikum....