Skip to main content

perasaan aku..

kowg..pe kowg rase..bile dia da lame xcntact kowg...pastu aritu dpt jpe tp wat bodo nan alasan pening pale...pastu tetiba je dia on9 mlm td n katakan yg kowg nan dia xserasi...pe perasaan kowg??kowg da kapel da 6bln...pastu dia ckp cmtu at kowg smlm....ya allah sakitnye ati time tu an....npe aku xpenah bhgia bile berkapel...aku sedar aku xsecantik x spt yg kowg harapkan...tp xley ke skali je kowg menghargai aku...lau aku de wat silap tgur je ar...xpyh ar nk senyap smpai kna tgu jwpn kowg tu.......emmm

Comments

Popular posts from this blog

dengan ini aja mengisytiharkan..........

assalamualaikum...^_^


ok aja gedik...tak ada apa2pon yang nak diumumkan..just nak bagitahu.....follower aja da 100!!!!!!ok aja siyesly xsangka sebab tujuan aja berblogging just untuk suka2 sambil cari duit dari nuffnang,churpchurp [walaupun duit xpenah naik pon sob3...='( ]...


aishh aja nak umumkan juga bahawa aja dah bankrupt...ok bankrupt dari segi nafsu belajar..ahaha..esok test weiiiiii....aja xstudy apa2 lagi...asal nak belajar je teringat nak itu nak ini...lepas tu on laptop..lepas tu tengok mak andak bukak wifi...lepas tu tangan ni gatal betul bukak google chrome...lepas tu klik dekat facebook and blog**wajib bukak menatang dua ni**huhewww...and lepas tu online la sampai sekarang...walaupun mak andak da tutup wifi tapi aja sambung dengan broadband pulak..aishhhhhh..nafsu online lagi kuat daripada nafsu belaja..macam mana ni...


memang lepas ni laptop akan tinggal dekat rumah la..broadband pulak bagi abah simpan ...ahaha..alangkah bertuahnya aja kalau aja boleh buat semua tu...m…

eh...mmg pantang an bkak lappy...babab ia!!

assalamualaikum... ahaha ari ni aja nk story pasal ketensionan berstudy CTU(pendidikan islam)..