Skip to main content

suka suki pahit manis

skrg jam kol 3.04 am...siyesly aku xley tido...xtau ar npe...aku stalker fb owg...tp mane yg best2 sume wat aku sakit ati...npe aku kuat cmburu ek....kdg2 aku nk je tnye at owg...can i be like u...bab aku bnyk kelemahan dr kekuatan...aku kdg terpinggir...kdg meminggirkan diri...maybe sbb aku x sempurna...aku tau semua makhluk allah x sempurna...tp pd pandangan kite semua owg lain la yg sempurna an...=)..tp thanks kwn2...kdg bab aku xsempurna kowg still nan aku,,,bg semangat at aku...

Comments

Popular posts from this blog

dengan ini aja mengisytiharkan..........

assalamualaikum...^_^


ok aja gedik...tak ada apa2pon yang nak diumumkan..just nak bagitahu.....follower aja da 100!!!!!!ok aja siyesly xsangka sebab tujuan aja berblogging just untuk suka2 sambil cari duit dari nuffnang,churpchurp [walaupun duit xpenah naik pon sob3...='( ]...


aishh aja nak umumkan juga bahawa aja dah bankrupt...ok bankrupt dari segi nafsu belajar..ahaha..esok test weiiiiii....aja xstudy apa2 lagi...asal nak belajar je teringat nak itu nak ini...lepas tu on laptop..lepas tu tengok mak andak bukak wifi...lepas tu tangan ni gatal betul bukak google chrome...lepas tu klik dekat facebook and blog**wajib bukak menatang dua ni**huhewww...and lepas tu online la sampai sekarang...walaupun mak andak da tutup wifi tapi aja sambung dengan broadband pulak..aishhhhhh..nafsu online lagi kuat daripada nafsu belaja..macam mana ni...


memang lepas ni laptop akan tinggal dekat rumah la..broadband pulak bagi abah simpan ...ahaha..alangkah bertuahnya aja kalau aja boleh buat semua tu...m…

eh...mmg pantang an bkak lappy...babab ia!!

assalamualaikum... ahaha ari ni aja nk story pasal ketensionan berstudy CTU(pendidikan islam)..