Skip to main content

lagi2 exam??

uitm di hatiku...=)
assalamualaikum...

ari ni aja nk cite pasal exam aja yg tgh berlangsung tu kan...
cite ini aja masukkan skali nan mrkh carrymark yg x bpe nk carry tu ek...huhu
first paper bel...
aish nmpak cm mudah...
tp lau carrymark pon da 41.30/60
de harapan ke nk A+ ni??
ahaha...dgn jwpn essay yg sgt merapu tu kan...
maaf sgt miss...sy xpandai BI la...='(
second paper lak eco(macro)
ahaha ni lg sadis...
carrymark 31.4/40
blaja last mnt an....pdn muka bab jwpn merapu...
yg pasti soalan part b no 2 aja da slh!
k fine ttp cite...
miss maaf gak kecewakan miss...=(
3rd lak CTU(agama)
carrymark ni kedua pling teruk...36.5/50...
dugaan2..lau mak tau ni abis ar...
ni lg xde hrpn nak A...huwargh!!!
cmne nk lepas target GPA sem ni...
teringin merasa DL cm kwn2...=(
ustaz...sy da cube yg terbaik...hope ustaz tlg bg mrkh lebey...huhu
4th lak,,,,,,,,ehem3....QMT(statistic)
k fine...xgune la time spm admath n math A...
hal ini kerana...
QMT menghancurkan hrpn aja utk mencintai dunia kira2 ni lg...
sumpah susah...
xnk cite sgt...bab siyes down nan paper QMT
da la carrymark paling TERUK
25/40..
last paper??on sunday 9/10/2011
de 11 ari gap beb!!carrymark??
opcos xtau...da la 60% mrkh assignment...
interview yg klaka...
meeting yg pling teruk katanye...
report...xtau la cmne...hope puan tlg la bg mrkh lebey...
tu antara exam2 penting...
yg kedua penting pon de gak...
tp penting utk u jela...iaitu koko n third language(arab)...
ok fine...koko hrp lulus jela skrg ni ek....cm xde hrpn nk A je utk sem ni...
last koko lak...emmmm
arab xtau la cmne an...carrymark ok da...
37/40..tp final??wallahualam...usaha da...tggal tawakal je la...
pastu redha...huhu...ok la...tu je...de pape t aja update at blog lg ek...
daaaaaaaaaa readers!!!(cm la rmy yg read blog aja ni an..ahaha)
assalamualaikum......

Comments

  1. hehe..relax oke..aja boleh punye..
    btw kite xbce pape lg bescom :)

    ReplyDelete
  2. @Azyraxtau la tu...dgn stats n eco...huh...doa je la...tu je mampu....thanks azyra!!fighting2!

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

dengan ini aja mengisytiharkan..........

assalamualaikum...^_^


ok aja gedik...tak ada apa2pon yang nak diumumkan..just nak bagitahu.....follower aja da 100!!!!!!ok aja siyesly xsangka sebab tujuan aja berblogging just untuk suka2 sambil cari duit dari nuffnang,churpchurp [walaupun duit xpenah naik pon sob3...='( ]...


aishh aja nak umumkan juga bahawa aja dah bankrupt...ok bankrupt dari segi nafsu belajar..ahaha..esok test weiiiiii....aja xstudy apa2 lagi...asal nak belajar je teringat nak itu nak ini...lepas tu on laptop..lepas tu tengok mak andak bukak wifi...lepas tu tangan ni gatal betul bukak google chrome...lepas tu klik dekat facebook and blog**wajib bukak menatang dua ni**huhewww...and lepas tu online la sampai sekarang...walaupun mak andak da tutup wifi tapi aja sambung dengan broadband pulak..aishhhhhh..nafsu online lagi kuat daripada nafsu belaja..macam mana ni...


memang lepas ni laptop akan tinggal dekat rumah la..broadband pulak bagi abah simpan ...ahaha..alangkah bertuahnya aja kalau aja boleh buat semua tu...m…

eh...mmg pantang an bkak lappy...babab ia!!

assalamualaikum... ahaha ari ni aja nk story pasal ketensionan berstudy CTU(pendidikan islam)..