Skip to main content

29092016

and finally dapat bukak balik blog ni.

Comments

Popular posts from this blog

semester break

assalamulaikum....^___^

wahh lama juga aja tak update blog kan?shuhhhh shuhhhh shuhhhh labah2 semua...agak2 ada yang rindu tak?ehehhe...gediknye ponnnn...takde siapa nak rindu2...ok berdasarkan tajuk di atas...sure konfirm pasti semua mesti nak tau ape aktiviti yang aja lakukan semasa waktu cuti?kan3??ok jom baca cerita aja dari awal sampai akhir ok...

31 March 2012, Sabtu.


berakhirnya final exam dan berakhirnya semester 4...last payper!last payper!**dialog jozan dalam lawak ke der**.heheeeee..=D...semangat keluar dewan membara sampai tak jumpa langsung makcik azyra dan makcik echa tu...ish3..teruk betul diorang tinggalkan aja...sob3..T________T...hari tersebut juga mak abah jemput balik rumah...

1 April 2012, Ahad.


orang lain duk sibuk2 berkepit bawah ketiak mak...tapi aja................nak buat macam mana..tiket da beli sebulan awal...eh jap...tiket ke johor bahru..lupa pulak nak bagitau...huhu...so pada hari kejadian..tanpa kepitan or tersepit bawah ketiak mak, aja meninggalkan home…

discuss with mom.....

assalamualaikum....

grrrrrrrrrrrrrrr geram..

bangcik..nak motor lc yang ni..ehehe...comel cikit...tapi nak ke aja bawak moto xde gear ni?????????itulah persoalannya...ehehe
Technical Specification
Engine
TypeLiquid-cooled 4-stroke, SOHC 2valveCylindersForward-inclined single cylinderDisplacement124.9 cm3Bore x Stroke52.4mm x 57.9mmCompression Ratio10.9:1Maximum Horsepower7.8kw @ 8000 rpmMaximum Torque10.0 N.m @ 7000 rpmStarting SystemElectric start & kick starterLubrication SystemWet sumpEngine oil capacity0.9 LFuel tank capacity4.1 LCarburetionBS26Ignition systemC.D.I. (digital)Transmission





Primary reduction ratio2.625