Skip to main content

aja syg spe ek???

1stly knfirm Allah...bab DIA dh bg peluang at aja tgk dunia ni...19thn dh aja at bumi ni...tp aja jht..bab tggalkan perintah DIA...heee...jht an...tp insya allah aja akn memperbaiki diri ni....
2ndly knfirm mak abah...tp aja syg mak lebey...bab mak sekepala nan aja...abah suke gado nan aja....xmasuk lgsung pe yg kitorg pk...heee...
3rdly opcos ar abg2 aja yg ramai ni..walaupon kuat kongkong..tp aja tau diorg risaukan adik pompuan dia yg sorg ni...haha....
4th..tuah kot....haha...walaupon baru 3 bln kitorg kapel...emmm....
5th...kwn2...azwa,azza,ayu,nanie,ron,min,miz,kim,farah,daya,una,azyra...emmm...

Comments

Popular posts from this blog

semester break

assalamulaikum....^___^

wahh lama juga aja tak update blog kan?shuhhhh shuhhhh shuhhhh labah2 semua...agak2 ada yang rindu tak?ehehhe...gediknye ponnnn...takde siapa nak rindu2...ok berdasarkan tajuk di atas...sure konfirm pasti semua mesti nak tau ape aktiviti yang aja lakukan semasa waktu cuti?kan3??ok jom baca cerita aja dari awal sampai akhir ok...

31 March 2012, Sabtu.


berakhirnya final exam dan berakhirnya semester 4...last payper!last payper!**dialog jozan dalam lawak ke der**.heheeeee..=D...semangat keluar dewan membara sampai tak jumpa langsung makcik azyra dan makcik echa tu...ish3..teruk betul diorang tinggalkan aja...sob3..T________T...hari tersebut juga mak abah jemput balik rumah...

1 April 2012, Ahad.


orang lain duk sibuk2 berkepit bawah ketiak mak...tapi aja................nak buat macam mana..tiket da beli sebulan awal...eh jap...tiket ke johor bahru..lupa pulak nak bagitau...huhu...so pada hari kejadian..tanpa kepitan or tersepit bawah ketiak mak, aja meninggalkan home…

discuss with mom.....

assalamualaikum....