Skip to main content

tersepit diantara rummate n exbf rummate

argh!!!!tension kot...aku dh xtau nk dgr ckp sape.....sorg ckp cmtu...exbf dia plak ckp cmtu...geram tul!!!!!!tlg ar...aku just mangsa keadaan je....lau tlg ckit2 xpe ar...ni korg sendiri xpat nk selesaikan masalah korg....kdg aku kesian at dia bab slalu bersedih....kdg aku kesian kan exbf dia bab terlalu risaukan dia...atoi...lau aku tlg dia t org lain ckp aku bersubahat...lau tlg exbf dia...t dia ckp aku kwn xguna...xle simpan rahsia...aku mmg mls nk pk...tp time xnk pk tu la aku kna pk...argh!!!!!!!!

Comments

Popular posts from this blog

dengan ini aja mengisytiharkan..........

assalamualaikum...^_^


ok aja gedik...tak ada apa2pon yang nak diumumkan..just nak bagitahu.....follower aja da 100!!!!!!ok aja siyesly xsangka sebab tujuan aja berblogging just untuk suka2 sambil cari duit dari nuffnang,churpchurp [walaupun duit xpenah naik pon sob3...='( ]...


aishh aja nak umumkan juga bahawa aja dah bankrupt...ok bankrupt dari segi nafsu belajar..ahaha..esok test weiiiiii....aja xstudy apa2 lagi...asal nak belajar je teringat nak itu nak ini...lepas tu on laptop..lepas tu tengok mak andak bukak wifi...lepas tu tangan ni gatal betul bukak google chrome...lepas tu klik dekat facebook and blog**wajib bukak menatang dua ni**huhewww...and lepas tu online la sampai sekarang...walaupun mak andak da tutup wifi tapi aja sambung dengan broadband pulak..aishhhhhh..nafsu online lagi kuat daripada nafsu belaja..macam mana ni...


memang lepas ni laptop akan tinggal dekat rumah la..broadband pulak bagi abah simpan ...ahaha..alangkah bertuahnya aja kalau aja boleh buat semua tu...m…

eh...mmg pantang an bkak lappy...babab ia!!

assalamualaikum... ahaha ari ni aja nk story pasal ketensionan berstudy CTU(pendidikan islam)..