Skip to main content

tersepit diantara rummate n exbf rummate

argh!!!!tension kot...aku dh xtau nk dgr ckp sape.....sorg ckp cmtu...exbf dia plak ckp cmtu...geram tul!!!!!!tlg ar...aku just mangsa keadaan je....lau tlg ckit2 xpe ar...ni korg sendiri xpat nk selesaikan masalah korg....kdg aku kesian at dia bab slalu bersedih....kdg aku kesian kan exbf dia bab terlalu risaukan dia...atoi...lau aku tlg dia t org lain ckp aku bersubahat...lau tlg exbf dia...t dia ckp aku kwn xguna...xle simpan rahsia...aku mmg mls nk pk...tp time xnk pk tu la aku kna pk...argh!!!!!!!!

Comments

Popular posts from this blog

semester break

assalamulaikum....^___^

wahh lama juga aja tak update blog kan?shuhhhh shuhhhh shuhhhh labah2 semua...agak2 ada yang rindu tak?ehehhe...gediknye ponnnn...takde siapa nak rindu2...ok berdasarkan tajuk di atas...sure konfirm pasti semua mesti nak tau ape aktiviti yang aja lakukan semasa waktu cuti?kan3??ok jom baca cerita aja dari awal sampai akhir ok...

31 March 2012, Sabtu.


berakhirnya final exam dan berakhirnya semester 4...last payper!last payper!**dialog jozan dalam lawak ke der**.heheeeee..=D...semangat keluar dewan membara sampai tak jumpa langsung makcik azyra dan makcik echa tu...ish3..teruk betul diorang tinggalkan aja...sob3..T________T...hari tersebut juga mak abah jemput balik rumah...

1 April 2012, Ahad.


orang lain duk sibuk2 berkepit bawah ketiak mak...tapi aja................nak buat macam mana..tiket da beli sebulan awal...eh jap...tiket ke johor bahru..lupa pulak nak bagitau...huhu...so pada hari kejadian..tanpa kepitan or tersepit bawah ketiak mak, aja meninggalkan home…

discuss with mom.....

assalamualaikum....