Skip to main content

cuti raya cina

hai kowg2...windu sy x???haha...aja nk cite pasal cuti raya cina ari tu...bes mmg bes bab dpt cuti smggu...tp de gak musibah yg xdpt dielakkan...antaranye
  • bekalan air terputus...argh!!!sgt sakit jiwa...bkn sehari dua...tp dkt 5 ari...5 ari la aku kna thn kepala aku yg gatal bab xbasuh...nasib baik mak tadah air at lam tong besar...dpt gak kitorg mandi...time tu alang n family de...bgcik pon de...punca2 bekalan air terputus bab tanah runtuh at area palong 1...
  • ujan...geram seh...kua pon susah...ingat balik palong nk berpoya2...kacau daun tol...ish3...
  • xjd g kuantan...dh rncang dh lau dpt g kuantan nk g waterworld at gambang..tp cedey...xjd g bab mak mentua along meninggal...papehal sedekahkn alfatehah k...
bosan ar...xtau nk cite pe lg...haha...k la nk wat homework..papai kowg...


Comments

Popular posts from this blog

dengan ini aja mengisytiharkan..........

assalamualaikum...^_^


ok aja gedik...tak ada apa2pon yang nak diumumkan..just nak bagitahu.....follower aja da 100!!!!!!ok aja siyesly xsangka sebab tujuan aja berblogging just untuk suka2 sambil cari duit dari nuffnang,churpchurp [walaupun duit xpenah naik pon sob3...='( ]...


aishh aja nak umumkan juga bahawa aja dah bankrupt...ok bankrupt dari segi nafsu belajar..ahaha..esok test weiiiiii....aja xstudy apa2 lagi...asal nak belajar je teringat nak itu nak ini...lepas tu on laptop..lepas tu tengok mak andak bukak wifi...lepas tu tangan ni gatal betul bukak google chrome...lepas tu klik dekat facebook and blog**wajib bukak menatang dua ni**huhewww...and lepas tu online la sampai sekarang...walaupun mak andak da tutup wifi tapi aja sambung dengan broadband pulak..aishhhhhh..nafsu online lagi kuat daripada nafsu belaja..macam mana ni...


memang lepas ni laptop akan tinggal dekat rumah la..broadband pulak bagi abah simpan ...ahaha..alangkah bertuahnya aja kalau aja boleh buat semua tu...m…

eh...mmg pantang an bkak lappy...babab ia!!

assalamualaikum... ahaha ari ni aja nk story pasal ketensionan berstudy CTU(pendidikan islam)..