Skip to main content

ah sentap!!




assalamualaikum....
am i disturbing u??am i heart u??if yes....please talk to me....xpayah ar simpan2...eh simpan ke??lain ar skrg...maybe tension bab study..tp kdg u nan aja je cmtu...nan owg lain x pon an....maybe aja kureng pandai...emmm...kwn...mis u...qym fara min ron miz...nk jpe kowg..nk share prob nan kowg cm dulu...kowg je fhm aku...aku ckp belit2 pon kowg dgr gak...kowg gelak...aku suke...nk epy2 cm dulu...nk bersaing cm dulu...nk rajin cm dulu...nk wat owg cya at aku cm dulu....npe nan aku skrg....mls...sampai owg mengeluh wat keje nan aku...sampai aku rase cm aku ni jht gile xtlg diorg...maaf...aku kwn paling jahat lam dunia ni...thanks...daa salam

Comments

Popular posts from this blog

dengan ini aja mengisytiharkan..........

assalamualaikum...^_^


ok aja gedik...tak ada apa2pon yang nak diumumkan..just nak bagitahu.....follower aja da 100!!!!!!ok aja siyesly xsangka sebab tujuan aja berblogging just untuk suka2 sambil cari duit dari nuffnang,churpchurp [walaupun duit xpenah naik pon sob3...='( ]...


aishh aja nak umumkan juga bahawa aja dah bankrupt...ok bankrupt dari segi nafsu belajar..ahaha..esok test weiiiiii....aja xstudy apa2 lagi...asal nak belajar je teringat nak itu nak ini...lepas tu on laptop..lepas tu tengok mak andak bukak wifi...lepas tu tangan ni gatal betul bukak google chrome...lepas tu klik dekat facebook and blog**wajib bukak menatang dua ni**huhewww...and lepas tu online la sampai sekarang...walaupun mak andak da tutup wifi tapi aja sambung dengan broadband pulak..aishhhhhh..nafsu online lagi kuat daripada nafsu belaja..macam mana ni...


memang lepas ni laptop akan tinggal dekat rumah la..broadband pulak bagi abah simpan ...ahaha..alangkah bertuahnya aja kalau aja boleh buat semua tu...m…

eh...mmg pantang an bkak lappy...babab ia!!

assalamualaikum... ahaha ari ni aja nk story pasal ketensionan berstudy CTU(pendidikan islam)..