Skip to main content

ah sentap!!




assalamualaikum....
am i disturbing u??am i heart u??if yes....please talk to me....xpayah ar simpan2...eh simpan ke??lain ar skrg...maybe tension bab study..tp kdg u nan aja je cmtu...nan owg lain x pon an....maybe aja kureng pandai...emmm...kwn...mis u...qym fara min ron miz...nk jpe kowg..nk share prob nan kowg cm dulu...kowg je fhm aku...aku ckp belit2 pon kowg dgr gak...kowg gelak...aku suke...nk epy2 cm dulu...nk bersaing cm dulu...nk rajin cm dulu...nk wat owg cya at aku cm dulu....npe nan aku skrg....mls...sampai owg mengeluh wat keje nan aku...sampai aku rase cm aku ni jht gile xtlg diorg...maaf...aku kwn paling jahat lam dunia ni...thanks...daa salam

Comments

Popular posts from this blog

semester break

assalamulaikum....^___^

wahh lama juga aja tak update blog kan?shuhhhh shuhhhh shuhhhh labah2 semua...agak2 ada yang rindu tak?ehehhe...gediknye ponnnn...takde siapa nak rindu2...ok berdasarkan tajuk di atas...sure konfirm pasti semua mesti nak tau ape aktiviti yang aja lakukan semasa waktu cuti?kan3??ok jom baca cerita aja dari awal sampai akhir ok...

31 March 2012, Sabtu.


berakhirnya final exam dan berakhirnya semester 4...last payper!last payper!**dialog jozan dalam lawak ke der**.heheeeee..=D...semangat keluar dewan membara sampai tak jumpa langsung makcik azyra dan makcik echa tu...ish3..teruk betul diorang tinggalkan aja...sob3..T________T...hari tersebut juga mak abah jemput balik rumah...

1 April 2012, Ahad.


orang lain duk sibuk2 berkepit bawah ketiak mak...tapi aja................nak buat macam mana..tiket da beli sebulan awal...eh jap...tiket ke johor bahru..lupa pulak nak bagitau...huhu...so pada hari kejadian..tanpa kepitan or tersepit bawah ketiak mak, aja meninggalkan home…

discuss with mom.....

assalamualaikum....