Skip to main content

room alone

assalamualaikum...

hari ni aja nk cite pasal pengalaman aja sowg2 at blik...pape hal...maaf echa bab aku x g pon blik sebelah...bkn xnk..tp diowg de kwn...so aku xnk kacau...maaf sgt2 bab tipu ko...ok sambung blik...smlm aja tido sowg2...pg bgn sahur pon sowg2....ingat nk mam meggi...tp atas dasar baik n tlg menolong...rara n yaya tlah memberi aku nasi goweng yg dimasak oley beliau2...huhu..thanks kowg...baru nk sentap nan kowg td bab sahur xajak...tp thinks positve je aku td bab aku pk maybe bab de kwn ko...lgpon sape aku nk minx simpati owg an..ahaha...cian tol aku...papepon...thanks kowg...thanks sgt...hanye allah je ley bls budi baik kowg tu....love u la....pasni???emm...nk wat pe ek...solat dulu...pastu tido...ahaha...nasib baik xde kelas ari ni....k tu je...bye2...salam

Comments

Popular posts from this blog

semester break

assalamulaikum....^___^

wahh lama juga aja tak update blog kan?shuhhhh shuhhhh shuhhhh labah2 semua...agak2 ada yang rindu tak?ehehhe...gediknye ponnnn...takde siapa nak rindu2...ok berdasarkan tajuk di atas...sure konfirm pasti semua mesti nak tau ape aktiviti yang aja lakukan semasa waktu cuti?kan3??ok jom baca cerita aja dari awal sampai akhir ok...

31 March 2012, Sabtu.


berakhirnya final exam dan berakhirnya semester 4...last payper!last payper!**dialog jozan dalam lawak ke der**.heheeeee..=D...semangat keluar dewan membara sampai tak jumpa langsung makcik azyra dan makcik echa tu...ish3..teruk betul diorang tinggalkan aja...sob3..T________T...hari tersebut juga mak abah jemput balik rumah...

1 April 2012, Ahad.


orang lain duk sibuk2 berkepit bawah ketiak mak...tapi aja................nak buat macam mana..tiket da beli sebulan awal...eh jap...tiket ke johor bahru..lupa pulak nak bagitau...huhu...so pada hari kejadian..tanpa kepitan or tersepit bawah ketiak mak, aja meninggalkan home…

discuss with mom.....

assalamualaikum....