Skip to main content

room alone

assalamualaikum...

hari ni aja nk cite pasal pengalaman aja sowg2 at blik...pape hal...maaf echa bab aku x g pon blik sebelah...bkn xnk..tp diowg de kwn...so aku xnk kacau...maaf sgt2 bab tipu ko...ok sambung blik...smlm aja tido sowg2...pg bgn sahur pon sowg2....ingat nk mam meggi...tp atas dasar baik n tlg menolong...rara n yaya tlah memberi aku nasi goweng yg dimasak oley beliau2...huhu..thanks kowg...baru nk sentap nan kowg td bab sahur xajak...tp thinks positve je aku td bab aku pk maybe bab de kwn ko...lgpon sape aku nk minx simpati owg an..ahaha...cian tol aku...papepon...thanks kowg...thanks sgt...hanye allah je ley bls budi baik kowg tu....love u la....pasni???emm...nk wat pe ek...solat dulu...pastu tido...ahaha...nasib baik xde kelas ari ni....k tu je...bye2...salam

Comments

Popular posts from this blog

dengan ini aja mengisytiharkan..........

assalamualaikum...^_^


ok aja gedik...tak ada apa2pon yang nak diumumkan..just nak bagitahu.....follower aja da 100!!!!!!ok aja siyesly xsangka sebab tujuan aja berblogging just untuk suka2 sambil cari duit dari nuffnang,churpchurp [walaupun duit xpenah naik pon sob3...='( ]...


aishh aja nak umumkan juga bahawa aja dah bankrupt...ok bankrupt dari segi nafsu belajar..ahaha..esok test weiiiiii....aja xstudy apa2 lagi...asal nak belajar je teringat nak itu nak ini...lepas tu on laptop..lepas tu tengok mak andak bukak wifi...lepas tu tangan ni gatal betul bukak google chrome...lepas tu klik dekat facebook and blog**wajib bukak menatang dua ni**huhewww...and lepas tu online la sampai sekarang...walaupun mak andak da tutup wifi tapi aja sambung dengan broadband pulak..aishhhhhh..nafsu online lagi kuat daripada nafsu belaja..macam mana ni...


memang lepas ni laptop akan tinggal dekat rumah la..broadband pulak bagi abah simpan ...ahaha..alangkah bertuahnya aja kalau aja boleh buat semua tu...m…

eh...mmg pantang an bkak lappy...babab ia!!

assalamualaikum... ahaha ari ni aja nk story pasal ketensionan berstudy CTU(pendidikan islam)..