Skip to main content

puasa ke empat


assalamualaikum....
alhamdulillah da puasa ke 4 da....cpt mase berlalu..ari ni aja nk cite gelagat kami bgn sahur sem ni(tp de ar gak cite lain2...haha)...thn lepas ok je...masuk thn ni liat gile...kak tasha terus xnk bgn da..tp syukur la gak bab dia kna bgn jua akhirnye setelah dikejut oleh mas berkali2(itupon bgn amik roti pastu mam sambil baring...haha..kakak2...cm dak kecikla kakak ni...)...ahaha...baru ari puasa ke 4...aja cm biasa bgn 4.30...tang nk kejut mas(rummate tercinta ni)..ya allah...smlm sng je...ari ni...dia boleh ckp(sambil wat muka nantok n nan mata yg sepet tu...)baru kol 4.30...ahaha...mmg la x prepare utk masak...tp lau bgn lmbat tkt ar gak t xsempat...biasanye cmtu...ahaha...papepon..alhamdulillah wat mase ni aja puasa ckup...ibadah?wallahualam...sedang try berusaha menambah lg amalan ibadah...nk terawih xreti..niat tu tau...doa pon tau..tp xyakin...huhu..biasala...dulu at uma main mercun...main bunga api...bile de keinginan nk bertarawih teman utk pergi xde...mak sibuk nan kuih didapur..cm cian je nk ajak mak...nk jahit baju sepupu sepapat yg melambak tu lg...dulu time skolah rendah de ar gak g...tp bpe kali je...masuk u ni baru nk blaja...cian an aja...n kowg mesti rase cm teruk...yela..da besar panjang pon xpandai bertarawih...huhu...papepon..mlm ni insya allah aja g...niat da de tu...just tggal nk tgu mas ajarkan at aja je...hopefully thn ni ibadah kite diterima an...lau dulu dgr mp3 lgu rancak,jiwang(memori berkasih)ahahah...skrg dgr ayat al-Quran lak...jiwang2 ni sbg silingan je...huhu...skrg kol 5.28am...nk tgu subuh...then???fhm2 je la an...ahahaha....k la...thanks at spe2 yg sudi bace cite melalut aja pg ni....hahah..papai!!!salam
muka time nk g kelas t...ahaha

Comments

Popular posts from this blog

dengan ini aja mengisytiharkan..........

assalamualaikum...^_^


ok aja gedik...tak ada apa2pon yang nak diumumkan..just nak bagitahu.....follower aja da 100!!!!!!ok aja siyesly xsangka sebab tujuan aja berblogging just untuk suka2 sambil cari duit dari nuffnang,churpchurp [walaupun duit xpenah naik pon sob3...='( ]...


aishh aja nak umumkan juga bahawa aja dah bankrupt...ok bankrupt dari segi nafsu belajar..ahaha..esok test weiiiiii....aja xstudy apa2 lagi...asal nak belajar je teringat nak itu nak ini...lepas tu on laptop..lepas tu tengok mak andak bukak wifi...lepas tu tangan ni gatal betul bukak google chrome...lepas tu klik dekat facebook and blog**wajib bukak menatang dua ni**huhewww...and lepas tu online la sampai sekarang...walaupun mak andak da tutup wifi tapi aja sambung dengan broadband pulak..aishhhhhh..nafsu online lagi kuat daripada nafsu belaja..macam mana ni...


memang lepas ni laptop akan tinggal dekat rumah la..broadband pulak bagi abah simpan ...ahaha..alangkah bertuahnya aja kalau aja boleh buat semua tu...m…

eh...mmg pantang an bkak lappy...babab ia!!

assalamualaikum... ahaha ari ni aja nk story pasal ketensionan berstudy CTU(pendidikan islam)..