Skip to main content

miss them

love both of u



...السلام عليكم

agak2 kowg aja mis spe ek??
tetttt lambat....
aja miss mak abah aja...
thn ni aja xdpt sambut 1st day bulan ramadhan nan mak abah...
cian an
demi assignment...aja rela korbankan mase cuti utk menyiapkan nye
tp sedih gak ar
da ar bosan
mak...miss u
td akak kol bab nk tgk reaksi mak
ne tau mak ckp nk dtg ke
an lega ckit ati ni...
tp x..
alangkah sedihnye ati ni...
=(
..huhu...tp xpela...mggu ni kakak blik ye mak....
love u mak abah
selamat menyambut bulan ramadhan n selamat menjalani ibadah puasa ni dgn sempurna...
dr anakmu yg manja ni bab kata abah td...heeee
slmat berpuasa gak utk kowg2 yg membaca blog aja ni..ahaha...bye!!
salam..
mis both of u

Comments

Popular posts from this blog

dengan ini aja mengisytiharkan..........

assalamualaikum...^_^


ok aja gedik...tak ada apa2pon yang nak diumumkan..just nak bagitahu.....follower aja da 100!!!!!!ok aja siyesly xsangka sebab tujuan aja berblogging just untuk suka2 sambil cari duit dari nuffnang,churpchurp [walaupun duit xpenah naik pon sob3...='( ]...


aishh aja nak umumkan juga bahawa aja dah bankrupt...ok bankrupt dari segi nafsu belajar..ahaha..esok test weiiiiii....aja xstudy apa2 lagi...asal nak belajar je teringat nak itu nak ini...lepas tu on laptop..lepas tu tengok mak andak bukak wifi...lepas tu tangan ni gatal betul bukak google chrome...lepas tu klik dekat facebook and blog**wajib bukak menatang dua ni**huhewww...and lepas tu online la sampai sekarang...walaupun mak andak da tutup wifi tapi aja sambung dengan broadband pulak..aishhhhhh..nafsu online lagi kuat daripada nafsu belaja..macam mana ni...


memang lepas ni laptop akan tinggal dekat rumah la..broadband pulak bagi abah simpan ...ahaha..alangkah bertuahnya aja kalau aja boleh buat semua tu...m…

eh...mmg pantang an bkak lappy...babab ia!!

assalamualaikum... ahaha ari ni aja nk story pasal ketensionan berstudy CTU(pendidikan islam)..