Skip to main content

try this..

‎696
696
696
696
696
696
696


66699999966699999966
66999999996999999996
66699999999999999966
66666999999999999666
66666669999999966666
66666666699996666666
66666666669966666666


6666966666966666696666666669666696666696
6669696666966666696666666696966696666696
6696669666966666696666666966696699999996
6966666966966666696666669666669696666696
6999999966966666696666669999999696666696 
6966666966966666696666669666669696666696

6966666966999999699999969666669696666696




1 highlight ayt di atas
2 CTRL+F
3 Tekan 6






try at fb kowg la sng..=)

Comments

Popular posts from this blog

semester break

assalamulaikum....^___^

wahh lama juga aja tak update blog kan?shuhhhh shuhhhh shuhhhh labah2 semua...agak2 ada yang rindu tak?ehehhe...gediknye ponnnn...takde siapa nak rindu2...ok berdasarkan tajuk di atas...sure konfirm pasti semua mesti nak tau ape aktiviti yang aja lakukan semasa waktu cuti?kan3??ok jom baca cerita aja dari awal sampai akhir ok...

31 March 2012, Sabtu.


berakhirnya final exam dan berakhirnya semester 4...last payper!last payper!**dialog jozan dalam lawak ke der**.heheeeee..=D...semangat keluar dewan membara sampai tak jumpa langsung makcik azyra dan makcik echa tu...ish3..teruk betul diorang tinggalkan aja...sob3..T________T...hari tersebut juga mak abah jemput balik rumah...

1 April 2012, Ahad.


orang lain duk sibuk2 berkepit bawah ketiak mak...tapi aja................nak buat macam mana..tiket da beli sebulan awal...eh jap...tiket ke johor bahru..lupa pulak nak bagitau...huhu...so pada hari kejadian..tanpa kepitan or tersepit bawah ketiak mak, aja meninggalkan home…

discuss with mom.....

assalamualaikum....