Skip to main content

raya

assalamualaikum wbt!!

hye kowg..salam lebaran n salam merdeka!!bnyak x wit raya kowg dpt??still dpt ke raya ni??haha...yg penting aja still dpt..yg peliknye thn ni lg bnyk drpd thn lepas...ahaha...maybe bab thn lepas nmpak cm owg tua g raya..ahaha...thn ni plak bergaya nan shawl so nmpak muda ckit...ahaha...jgn jeles ek...papehal...aja nk minx maaf dgn sesape je yg aja pnah wat slh...ok aktivti ari ni...mak ckp nk g kubur..alang ckp nk g raya...so aja lak nk g ne ek?????ntykan..ahaha...bye2..=)

Comments

Popular posts from this blog

dengan ini aja mengisytiharkan..........

assalamualaikum...^_^


ok aja gedik...tak ada apa2pon yang nak diumumkan..just nak bagitahu.....follower aja da 100!!!!!!ok aja siyesly xsangka sebab tujuan aja berblogging just untuk suka2 sambil cari duit dari nuffnang,churpchurp [walaupun duit xpenah naik pon sob3...='( ]...


aishh aja nak umumkan juga bahawa aja dah bankrupt...ok bankrupt dari segi nafsu belajar..ahaha..esok test weiiiiii....aja xstudy apa2 lagi...asal nak belajar je teringat nak itu nak ini...lepas tu on laptop..lepas tu tengok mak andak bukak wifi...lepas tu tangan ni gatal betul bukak google chrome...lepas tu klik dekat facebook and blog**wajib bukak menatang dua ni**huhewww...and lepas tu online la sampai sekarang...walaupun mak andak da tutup wifi tapi aja sambung dengan broadband pulak..aishhhhhh..nafsu online lagi kuat daripada nafsu belaja..macam mana ni...


memang lepas ni laptop akan tinggal dekat rumah la..broadband pulak bagi abah simpan ...ahaha..alangkah bertuahnya aja kalau aja boleh buat semua tu...m…

eh...mmg pantang an bkak lappy...babab ia!!

assalamualaikum... ahaha ari ni aja nk story pasal ketensionan berstudy CTU(pendidikan islam)..