Skip to main content

maaf...

assalamualaikum...

ari ni cm sedih ckit...bab xsgka niat baik aja maybe ley m'bawa kepada salah faham...maaf kwn...aja add kamu bab nk bertegur memandangkan kite penah berjpe beberapa thn dulu...xterniat nk ungkit kisah lalu...just nk tau kaba kamu...aja tau kamu da kawin...xde niat pon nk kacau rumah tangga kamu...(mmg xminat pon laki owg...)..maaf sbb aja kamu deactive fb kamu..maybe xspttnye aja add kamu...papepon maaf lg skali n tahniah atas kelahiran baby kamu yg 1st...=)..hope berbahagia hingga akhir hayat kamu...

Comments

Popular posts from this blog

semester break

assalamulaikum....^___^

wahh lama juga aja tak update blog kan?shuhhhh shuhhhh shuhhhh labah2 semua...agak2 ada yang rindu tak?ehehhe...gediknye ponnnn...takde siapa nak rindu2...ok berdasarkan tajuk di atas...sure konfirm pasti semua mesti nak tau ape aktiviti yang aja lakukan semasa waktu cuti?kan3??ok jom baca cerita aja dari awal sampai akhir ok...

31 March 2012, Sabtu.


berakhirnya final exam dan berakhirnya semester 4...last payper!last payper!**dialog jozan dalam lawak ke der**.heheeeee..=D...semangat keluar dewan membara sampai tak jumpa langsung makcik azyra dan makcik echa tu...ish3..teruk betul diorang tinggalkan aja...sob3..T________T...hari tersebut juga mak abah jemput balik rumah...

1 April 2012, Ahad.


orang lain duk sibuk2 berkepit bawah ketiak mak...tapi aja................nak buat macam mana..tiket da beli sebulan awal...eh jap...tiket ke johor bahru..lupa pulak nak bagitau...huhu...so pada hari kejadian..tanpa kepitan or tersepit bawah ketiak mak, aja meninggalkan home…

discuss with mom.....

assalamualaikum....