Skip to main content
assalamualaikum...^_^

hari ni aja nak share lirik lagu pudar...maybe sebab kena dengan aja...sikitla..huhu...credit to azyra sebab bagi idea ni...huhu...hayati lirik ni...=)

kurasakan pudar dalam hatiku
rasa cinta yang ada untuk dirimu
ku lelah dengan semua yang ada
ingin ku lepas semua

setan dalam hati ikut bicara
bagaimana kalau ku selingkuh saja
ku punya banyak teman lelaki
sepertinya ku kan bahagia

reff: mestinya kau cari pengganti diriku saja
karena kita sudah tak saling bicara
pastikan cerita tentang kita yang telah lalu
hanya ada dalam ingatan hatimu

maafkan aku jika kau kecewa
bintangmu bukan lah untuk diriku
jika memang semua kan jadi cerita
ku tahu kau semakin terluka

repeat reff

kurasakan pudar dalam hatiku
rasa cinta yang ada untuk dirimu
ku lelah dengan semua yang ada
ingin ku lepas semua

setan dalam hati ikut bicara
bagaimana kalau ku selingkuh saja
ku punya banyak teman lelaki
sepertinya ku kan bahagia

Comments

Popular posts from this blog

dengan ini aja mengisytiharkan..........

assalamualaikum...^_^


ok aja gedik...tak ada apa2pon yang nak diumumkan..just nak bagitahu.....follower aja da 100!!!!!!ok aja siyesly xsangka sebab tujuan aja berblogging just untuk suka2 sambil cari duit dari nuffnang,churpchurp [walaupun duit xpenah naik pon sob3...='( ]...


aishh aja nak umumkan juga bahawa aja dah bankrupt...ok bankrupt dari segi nafsu belajar..ahaha..esok test weiiiiii....aja xstudy apa2 lagi...asal nak belajar je teringat nak itu nak ini...lepas tu on laptop..lepas tu tengok mak andak bukak wifi...lepas tu tangan ni gatal betul bukak google chrome...lepas tu klik dekat facebook and blog**wajib bukak menatang dua ni**huhewww...and lepas tu online la sampai sekarang...walaupun mak andak da tutup wifi tapi aja sambung dengan broadband pulak..aishhhhhh..nafsu online lagi kuat daripada nafsu belaja..macam mana ni...


memang lepas ni laptop akan tinggal dekat rumah la..broadband pulak bagi abah simpan ...ahaha..alangkah bertuahnya aja kalau aja boleh buat semua tu...m…

eh...mmg pantang an bkak lappy...babab ia!!

assalamualaikum... ahaha ari ni aja nk story pasal ketensionan berstudy CTU(pendidikan islam)..