Skip to main content

padan muka aja!

assalamualaikum...-.-

ok aja memalukan diri sendiri...kenapa perempuan or aja only dilahirkan sebagai perempuan yang mudah sayang dengan lelaki...mudah sangat aja melahirkan rasa sayang aja dekat lelaki..semuanya sebab apa??kebaikan dia dalam menghormati aja sebagai seorang perempuan...grrr...

ok fine...tadi aja baru tau yang dia telah IN A RELATIONSHIP WITH someone else...arghhhh....kenapa aja...kenapa lelaki yang aja kenal semua dah berpunya...dan kenapa yang baik dengan aja semua dah berpunya...kenapa??emmm mungkin aja xlayak dengan lelaki yang baik hati...mungkin aja jahat sangat...atau mungkin belum tiba masanya aja nak bercintan cintun..emmm...thinsk positve...maybe Allah datangkan ujian perasaan ni dekat aja supaya aja tau kelemahan aja...so tujuanNya adalah supaya aja akan lebih berwaspada pada masa akan datang...kawal perasaan...

Ya Allah hu Rabbi...hambaMu ini terima ketentuanMu...jika itu yang terbaik....hambaMu ini akan fokus dekat pelajaran..bukan dekat kaum adam.....fighting2!

Comments

Popular posts from this blog

semester break

assalamulaikum....^___^

wahh lama juga aja tak update blog kan?shuhhhh shuhhhh shuhhhh labah2 semua...agak2 ada yang rindu tak?ehehhe...gediknye ponnnn...takde siapa nak rindu2...ok berdasarkan tajuk di atas...sure konfirm pasti semua mesti nak tau ape aktiviti yang aja lakukan semasa waktu cuti?kan3??ok jom baca cerita aja dari awal sampai akhir ok...

31 March 2012, Sabtu.


berakhirnya final exam dan berakhirnya semester 4...last payper!last payper!**dialog jozan dalam lawak ke der**.heheeeee..=D...semangat keluar dewan membara sampai tak jumpa langsung makcik azyra dan makcik echa tu...ish3..teruk betul diorang tinggalkan aja...sob3..T________T...hari tersebut juga mak abah jemput balik rumah...

1 April 2012, Ahad.


orang lain duk sibuk2 berkepit bawah ketiak mak...tapi aja................nak buat macam mana..tiket da beli sebulan awal...eh jap...tiket ke johor bahru..lupa pulak nak bagitau...huhu...so pada hari kejadian..tanpa kepitan or tersepit bawah ketiak mak, aja meninggalkan home…

discuss with mom.....

assalamualaikum....