Skip to main content

padan muka aja!

assalamualaikum...-.-

ok aja memalukan diri sendiri...kenapa perempuan or aja only dilahirkan sebagai perempuan yang mudah sayang dengan lelaki...mudah sangat aja melahirkan rasa sayang aja dekat lelaki..semuanya sebab apa??kebaikan dia dalam menghormati aja sebagai seorang perempuan...grrr...

ok fine...tadi aja baru tau yang dia telah IN A RELATIONSHIP WITH someone else...arghhhh....kenapa aja...kenapa lelaki yang aja kenal semua dah berpunya...dan kenapa yang baik dengan aja semua dah berpunya...kenapa??emmm mungkin aja xlayak dengan lelaki yang baik hati...mungkin aja jahat sangat...atau mungkin belum tiba masanya aja nak bercintan cintun..emmm...thinsk positve...maybe Allah datangkan ujian perasaan ni dekat aja supaya aja tau kelemahan aja...so tujuanNya adalah supaya aja akan lebih berwaspada pada masa akan datang...kawal perasaan...

Ya Allah hu Rabbi...hambaMu ini terima ketentuanMu...jika itu yang terbaik....hambaMu ini akan fokus dekat pelajaran..bukan dekat kaum adam.....fighting2!

Comments

Popular posts from this blog

dengan ini aja mengisytiharkan..........

assalamualaikum...^_^


ok aja gedik...tak ada apa2pon yang nak diumumkan..just nak bagitahu.....follower aja da 100!!!!!!ok aja siyesly xsangka sebab tujuan aja berblogging just untuk suka2 sambil cari duit dari nuffnang,churpchurp [walaupun duit xpenah naik pon sob3...='( ]...


aishh aja nak umumkan juga bahawa aja dah bankrupt...ok bankrupt dari segi nafsu belajar..ahaha..esok test weiiiiii....aja xstudy apa2 lagi...asal nak belajar je teringat nak itu nak ini...lepas tu on laptop..lepas tu tengok mak andak bukak wifi...lepas tu tangan ni gatal betul bukak google chrome...lepas tu klik dekat facebook and blog**wajib bukak menatang dua ni**huhewww...and lepas tu online la sampai sekarang...walaupun mak andak da tutup wifi tapi aja sambung dengan broadband pulak..aishhhhhh..nafsu online lagi kuat daripada nafsu belaja..macam mana ni...


memang lepas ni laptop akan tinggal dekat rumah la..broadband pulak bagi abah simpan ...ahaha..alangkah bertuahnya aja kalau aja boleh buat semua tu...m…

eh...mmg pantang an bkak lappy...babab ia!!

assalamualaikum... ahaha ari ni aja nk story pasal ketensionan berstudy CTU(pendidikan islam)..