my friends:

Monday, January 9, 2012

grapevine sana sini

assalamualaikum...^_^


p/s:jangan lupa klik pada perkataan grapevine tu tau...tolong kawan mehhh...ehehe....


hye korang..maaf aja juga xfaham apa itu grapevine ni...so aja just try...tapi sebelum korang nak tau tu apa kata korang klik ni grapevine....klik sini juga grapevine....ehehehe jangan marah tau..klik dengan ikhlas...xpenah aja buat keje mengemis ni..huhu..=) thanks pada sapa2 yang klik tu..heeee


apa yang aja tau sikit-sikit pasal  grapevine  ni...diorang boleh bantu kita untuk cepat kaya...muahahahah...gurau jela...aja join churpchurp pon xpenah berpeluang untuk cash out..inikan pulak  grapevine ...tapi just try je ni...mana tau ada rezeki...ehehhehehheeh...ok aja bagi gambar supaya korang nampak...
ok nampak x??kalau nak senang korang g sini churpchurp






ok itu cara2nya...so kalau da faham sila la cari gambar dibawah pula ek...isi ikut yang dia suruh tu...






orait itu aje...nak tau berkesan ke tak korang try la buat tau...aja pon masih lagi dalam prosess mencuba...


itu saja la untuk kali ni...rasa2 boleh x korang buat klik yang terakhir untuk aja???ehehehe...kalau boleh tekan sini ek grapevine...thanks yooo...papai..salam semua!syukran syukran...***(*^_^*)***

No comments:

Post a Comment

sharing is caring =)