Skip to main content

grapevine sana sini

assalamualaikum...^_^


p/s:jangan lupa klik pada perkataan grapevine tu tau...tolong kawan mehhh...ehehe....


hye korang..maaf aja juga xfaham apa itu grapevine ni...so aja just try...tapi sebelum korang nak tau tu apa kata korang klik ni grapevine....klik sini juga grapevine....ehehehe jangan marah tau..klik dengan ikhlas...xpenah aja buat keje mengemis ni..huhu..=) thanks pada sapa2 yang klik tu..heeee


apa yang aja tau sikit-sikit pasal  grapevine  ni...diorang boleh bantu kita untuk cepat kaya...muahahahah...gurau jela...aja join churpchurp pon xpenah berpeluang untuk cash out..inikan pulak  grapevine ...tapi just try je ni...mana tau ada rezeki...ehehhehehheeh...ok aja bagi gambar supaya korang nampak...
ok nampak x??kalau nak senang korang g sini churpchurp






ok itu cara2nya...so kalau da faham sila la cari gambar dibawah pula ek...isi ikut yang dia suruh tu...






orait itu aje...nak tau berkesan ke tak korang try la buat tau...aja pon masih lagi dalam prosess mencuba...


itu saja la untuk kali ni...rasa2 boleh x korang buat klik yang terakhir untuk aja???ehehehe...kalau boleh tekan sini ek grapevine...thanks yooo...papai..salam semua!syukran syukran...***(*^_^*)***

Comments

Popular posts from this blog

semester break

assalamulaikum....^___^

wahh lama juga aja tak update blog kan?shuhhhh shuhhhh shuhhhh labah2 semua...agak2 ada yang rindu tak?ehehhe...gediknye ponnnn...takde siapa nak rindu2...ok berdasarkan tajuk di atas...sure konfirm pasti semua mesti nak tau ape aktiviti yang aja lakukan semasa waktu cuti?kan3??ok jom baca cerita aja dari awal sampai akhir ok...

31 March 2012, Sabtu.


berakhirnya final exam dan berakhirnya semester 4...last payper!last payper!**dialog jozan dalam lawak ke der**.heheeeee..=D...semangat keluar dewan membara sampai tak jumpa langsung makcik azyra dan makcik echa tu...ish3..teruk betul diorang tinggalkan aja...sob3..T________T...hari tersebut juga mak abah jemput balik rumah...

1 April 2012, Ahad.


orang lain duk sibuk2 berkepit bawah ketiak mak...tapi aja................nak buat macam mana..tiket da beli sebulan awal...eh jap...tiket ke johor bahru..lupa pulak nak bagitau...huhu...so pada hari kejadian..tanpa kepitan or tersepit bawah ketiak mak, aja meninggalkan home…

discuss with mom.....

assalamualaikum....