Skip to main content

bila kami berjimba.......


assalamualaikum ^_^

dengan ini saya ingin melaporkan bahawa gambar di atas sudah berjaya di miliki....ahaha...dapat 4 keping..baru guna sekeping je...aishhh...kalaulah boleh tuka...

so aktiviti semalam bersamaan 14 januari 2012....berjimba la apa lagi..huhu...semalam..berbekalkan tenaga yang banyak kitorang telah pergi 3 shopping complex sekaligus...naik kete boleh la pergi banyak tempat..ahahaa...mula2 sampai mestila pergi mahkota parade(MP) dulu...sebab???nak guna baucerla...dekat MP ada kedai buku besar..so senang je nak cari dekat situ...mula2 pergi MPH..ok sakit hati dengan MPH sebab layanan diorang xseberapa...demand kot..ini salah xboleh...semua kena tulis dengan perfect...so beli barang dekat MPH tu sikit je..itupunn share dengan azyra...thanks azyra..huhu...

lepas tu baru pergi kedai buku tai pe ntah...huhu..ok dekat tai ni best ar sebab xdemand..barang pon lagi banyak dari MPH tu...shopping dekat tai banyak pilihan sampai xckup tangan nak pegang..huhu...barang apa je aja beli??kertas kajang,pen,liquid,sticky note, buku word search, fail(untuk sepupu), alat2 tulis(juga untuk sepupu) lagi apa ntah...budak2 ni semua dok pakat beli novel..ahaha..aja xtertarik lagi dengan novel...so kira2 RM49.80 sen...argh ok la  tu...balance RM150?emmm nak beli buku rujukan untuk sepupu je la...lagipun tahun ni sepupu ada yang UPSR,PMR, and SPM..

lepas tu?????dataran pahlawan!!!ahaha...pergi situ buat apa??ntah la..jalan2 beli hadiah untuk kawan..pastu g makan...nasi campur xde..semua nasi mahal2...aishhh..xpe..sebab lapar pergi jela kan...huhu...lepas makan????solat la wei...solat zuhur dan asar...bukan jamak...ahaha...tak cukup pon 90 marhalah...lepas solat tu bajet nak teman lia jumpa kawan dia...kejap lagi pergi plaza hang tuah...ok la aja tunggu dengan nurin dalam kereta...malas dah nak jalan..lagipun xjumpe parking so mana boleh tinggal kereta macam tu je...jap lagi azyra mesej cakap salah tempat...so kena pergi wisma air...maaf azyra xley tolong..sebab tu aja malas ikut...huhu...da sampai wisma air...lia lak suruh pergi amik diorg dekat situ sebab kawan dia bukan dekat wisma air..ok lagi sekali mintak maaf...memang xdapat nak tolong...lain kali nak jumpa tu plan awal2..jumpa dekat mana...ni x sampai nak kena pergi sana sini...so balik jela..ahaha...

destinasi seterusnya.....tesco cheng...pergi sana buat apa?huhu..sebenarnya bajet nak pergi secret recipe..untuk apa???untuk subject IT sebenarnya....tapi sedih..manager tak da..huhu..lupa lak..kitorang pergi pukul 6.30..lalalalalala~~~~..=P...so.............da terlanjur pergi secret recipe tu......una blanja kek!!yeahhhh terbaik..huhu...sempena besday nurin sebenarnya...thanks una!epy tua days juga untuk nurin!huhu...mahal kot..xmampu den..nasib una offer nak belanja...then...sebelum maghrib,kitowang da abis makan da...so pergi la usha2 BAJU..ok siyes cantik..nasib baik duit tinggal sekupang sekeping je..huhu..so cuci mata jela..heeee...lepas tu?solat maghrib la..nanti xsempat lak kalau terus balik...

lepas solat barula kami semua balik...lepas hantar lia dekat rumah, kami p pekena burger kawan aja jual...kembar aja time kecik dulu...sekrang x da..aja dengan dia ibarat no 1 dengan 0..huhu..aja gemuk sudah..heee...lepas da beli burger tu baru la pulang ke kampung halaman..opcos ar hantar aja dulu...so bye2 azyra una nurin..thansk for the best moment that we had...

untuk korang....ini gambar kitorang dekat sana...heeee
































thanks baca...papai!salam

Comments

Popular posts from this blog

dengan ini aja mengisytiharkan..........

assalamualaikum...^_^


ok aja gedik...tak ada apa2pon yang nak diumumkan..just nak bagitahu.....follower aja da 100!!!!!!ok aja siyesly xsangka sebab tujuan aja berblogging just untuk suka2 sambil cari duit dari nuffnang,churpchurp [walaupun duit xpenah naik pon sob3...='( ]...


aishh aja nak umumkan juga bahawa aja dah bankrupt...ok bankrupt dari segi nafsu belajar..ahaha..esok test weiiiiii....aja xstudy apa2 lagi...asal nak belajar je teringat nak itu nak ini...lepas tu on laptop..lepas tu tengok mak andak bukak wifi...lepas tu tangan ni gatal betul bukak google chrome...lepas tu klik dekat facebook and blog**wajib bukak menatang dua ni**huhewww...and lepas tu online la sampai sekarang...walaupun mak andak da tutup wifi tapi aja sambung dengan broadband pulak..aishhhhhh..nafsu online lagi kuat daripada nafsu belaja..macam mana ni...


memang lepas ni laptop akan tinggal dekat rumah la..broadband pulak bagi abah simpan ...ahaha..alangkah bertuahnya aja kalau aja boleh buat semua tu...m…

eh...mmg pantang an bkak lappy...babab ia!!

assalamualaikum... ahaha ari ni aja nk story pasal ketensionan berstudy CTU(pendidikan islam)..