Skip to main content

How does getting rewarded through sharing sound like to you?Jom Join #ChurpChurp dan ajak ramai2 join untuk buat duit..heee

How does getting rewarded through sharing sound like to you?Jom Join #ChurpChurp dan ajak ramai2 join untuk buat duit..heee

churpchurp senang kumpul duit asalkan korang rajin share...so jom ramai2 join ni...klik link dekat atas tu..then ajak kawan2 sekali untuk join...sekali klik dpt duit...walaupon xbanyak tapi kalau kumpul lama2 jadi bukit..huhu...selamat mencuba!!fighting2!!!!!

Comments

Popular posts from this blog

semester break

assalamulaikum....^___^

wahh lama juga aja tak update blog kan?shuhhhh shuhhhh shuhhhh labah2 semua...agak2 ada yang rindu tak?ehehhe...gediknye ponnnn...takde siapa nak rindu2...ok berdasarkan tajuk di atas...sure konfirm pasti semua mesti nak tau ape aktiviti yang aja lakukan semasa waktu cuti?kan3??ok jom baca cerita aja dari awal sampai akhir ok...

31 March 2012, Sabtu.


berakhirnya final exam dan berakhirnya semester 4...last payper!last payper!**dialog jozan dalam lawak ke der**.heheeeee..=D...semangat keluar dewan membara sampai tak jumpa langsung makcik azyra dan makcik echa tu...ish3..teruk betul diorang tinggalkan aja...sob3..T________T...hari tersebut juga mak abah jemput balik rumah...

1 April 2012, Ahad.


orang lain duk sibuk2 berkepit bawah ketiak mak...tapi aja................nak buat macam mana..tiket da beli sebulan awal...eh jap...tiket ke johor bahru..lupa pulak nak bagitau...huhu...so pada hari kejadian..tanpa kepitan or tersepit bawah ketiak mak, aja meninggalkan home…

discuss with mom.....

assalamualaikum....