my friends:

Monday, January 9, 2012

dengan ini aja mengisytiharkan..........

assalamualaikum...^_^


ok aja gedik...tak ada apa2pon yang nak diumumkan..just nak bagitahu.....follower aja da 100!!!!!!ok aja siyesly xsangka sebab tujuan aja berblogging just untuk suka2 sambil cari duit dari nuffnang,churpchurp [walaupun duit xpenah naik pon sob3...='( ]...


aishh aja nak umumkan juga bahawa aja dah bankrupt...ok bankrupt dari segi nafsu belajar..ahaha..esok test weiiiiii....aja xstudy apa2 lagi...asal nak belajar je teringat nak itu nak ini...lepas tu on laptop..lepas tu tengok mak andak bukak wifi...lepas tu tangan ni gatal betul bukak google chrome...lepas tu klik dekat facebook and blog**wajib bukak menatang dua ni**huhewww...and lepas tu online la sampai sekarang...walaupun mak andak da tutup wifi tapi aja sambung dengan broadband pulak..aishhhhhh..nafsu online lagi kuat daripada nafsu belaja..macam mana ni...


memang lepas ni laptop akan tinggal dekat rumah la..broadband pulak bagi abah simpan ...ahaha..alangkah bertuahnya aja kalau aja boleh buat semua tu...memang tak la kan!!sayang wooo nak tinggal laptop comel ni...da tukar laptop kecik pon xkan xnak bawak..nanti kena perli pulak..huhu...adoiii..tapi kalau terpaksa memang kena tinggal la kan....biar bosan,bukak buku..jangan bosan,bukak muka buku...bukak buku dapat ilmu..bukak muka buku dapat apa??huhu


ok aja...pasang niat aja...azam tahun baru nak macam2...tapi usaha xnampak lagi ni...mana fighting2 ni...huhu...ok2 insaf...so what should i do now??opkos ar pergi post entry ni..lepas tu logout..lepas tu disconnect broadband..then?????tidoooooooooo...ahahah ok gurau2...lepas tu study jap 1 jam....baru tido...esok lepas subuh study lagi ek...fighting2 aja!!


kawan2...wish me luck for test law tomorrow and test financial in Wednesday...and my wish untuk korang laksanakan....tekan link ni aja boleh jawab test..ahahaksss..thanks sayang2 aja..=)


fighting2!***(*^_^*)***

No comments:

Post a Comment

sharing is caring =)